Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(gwidita @ 2010 12 16, 20:18)
o sakykit cementa sumaisot su vandenuku ir vsio,ar dar smelio-zvyro dedat? g.gif  unsure.gif

as putplascio prisilauzau
Atsakyti
Aš darau su rodbanu, tai užtenka tik vandens ir gana greitai sukietėja
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 16, 21:18)
o sakykit cementa sumaisot su vandenuku ir vsio,ar dar smelio-zvyro dedat? g.gif  unsure.gif

uztenka ir cementui tik vandens, bet jei koks didesnis vazonas tai daugokai jo susinaudoja, todel galima primesi akmenu ar kaip rase putplascio prikisti i vazona.. na kad sutaupytume cemento smile.gif o siaip uztenka tik su vandeniu sumaisyti ir fsio 4u.gif
Atsakyti
Noreciau patarimo smile.gif Padariau medeli su Aguona. Saldainiu burbulas gavosi mazas palyginus su vazonu. Kaip ta burbula padidinti? g.gif Dirbtiniu geliu deti nenoriu.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 17, 10:26)
Noreciau patarimo  smile.gif Padariau medeli su Aguona. Saldainiu burbulas gavosi mazas palyginus su vazonu. Kaip ta burbula padidinti?  g.gif Dirbtiniu geliu deti nenoriu.
Aciu  4u.gif

niu bandau kažką patart - į saldainių tarpus kaišioti ilgesnius nei saldainiai papuošimus - organzos ar kt.medžiagos gabaliukai, plunksnos, dabar kalėdinis periodas - eglių kažkokios imitacijos ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 12 16, 16:27)
nei pigumo nei ka paprasčiausiai geras būdas kad nemesti lėlyčiu lauk tongue.gif

o paskui bus suvalgyti saldainiai ir lėlytę vistiek reiks išmest g.gif

(nenoriu pyktis nė su kuom, tik mano nuomone - geriau jau būtų nesulūžusi lėlytė smile.gif vaikas turbūt nusimins, suvalgiusi saldainius ir radus nulaužtas lėlės kojas g.gif )
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as tai vis dar del to cemento doh.gif biggrin.gif nemazai turiu puslitriniu slonikuciu..ar is ju galima daryt vazonus?ar tas cementas nesiplecia?ar nesuskils man tie slonikuciai doh.gif unsure.gif
db toky grazu viena ta slonikuty pasidariau..ir bijau ta cementa pilt vidun blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 17 gruodžio 2010 - 11:08
QUOTE(gwidita @ 2010 12 17, 12:07)
sveikutes 4u.gif
as tai vis dar del to cemento doh.gif  biggrin.gif nemazai turiu puslitriniu slonikuciu..ar is ju galima daryt vazonus?ar tas cementas nesiplecia?ar nesuskils man tie slonikuciai doh.gif  unsure.gif
db toky grazu viena ta slonikuty pasidariau..ir bijau ta cementa pilt vidun blink.gif

nu ka zinau man neskilo stiklinis vazonelis ... o puslitrinukai tai juk atsparesni turetu buti g.gif gal kitos ka patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 17, 12:07)
sveikutes 4u.gif
as tai vis dar del to cemento doh.gif  biggrin.gif nemazai turiu puslitriniu slonikuciu..ar is ju galima daryt vazonus?ar tas cementas nesiplecia?ar nesuskils man tie slonikuciai doh.gif  unsure.gif

nemanau kad skils, nei uždaras indas, nei plečiasi tas cementas. Jei labai labai bijote, į stiklainį putplasčio prilaužykit ant dugno, gal drąsiau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 17, 09:26)
Noreciau patarimo  smile.gif Padariau medeli su Aguona. Saldainiu burbulas gavosi mazas palyginus su vazonu. Kaip ta burbula padidinti?  g.gif Dirbtiniu geliu deti nenoriu.
Aciu  4u.gif

As jei labai mazas burbulas dar deciau tu paciu saldainiu i tarpus taip sakant, tiksliau jau antra saldainiu eile gautusi, bet tokiu esu darius kelis tai labai graziai atrodo thumbup.gif Pasisiause jie, idomus, bent man labai patiko, tik faktas kad saldainiu sueina tikrai daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 17, 00:03)
uztenka ir cementui tik vandens, bet jei koks didesnis vazonas tai daugokai jo susinaudoja, todel galima primesi akmenu ar kaip rase putplascio prikisti i vazona.. na kad sutaupytume cemento smile.gif o siaip uztenka tik su vandeniu sumaisyti ir fsio  4u.gif

o man atrodo kad pleciasi tas cementas ir i vazoneli molini reikia ne tik cemento su vandeniu deti..
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 17, 15:55)
o man atrodo kad pleciasi tas cementas ir i vazoneli molini reikia ne tik cemento su vandeniu deti..

o ko dar? siaip nei kar nedejau dar netruko tfu tfu tfu ... bet dar tik du molinius dariau ir viena stiklini tai gal kada ir truks g.gif
Atsakyti