Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

knielita fainulka koks ezys biggrin.gif o ka pagrindui emei? ir kuo ta nosyte uzdengei?
Atsakyti
Kiek egluciu pridygo thumbup.gif
Imetu namu dekoracijas, saldainiu mazai ir paslepti i raudonus kugius, kad vaikai nesigundytu biggrin.gif
user posted image
user posted image

ALBUMELIS
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 12 14, 22:53)
knielita fainulka koks ezys biggrin.gif o ka pagrindui emei? ir kuo ta nosyte uzdengei?

Formavau is popieriaus snukuti, kunas putoplastas ax.gif Vargo ganetinai, na bet sis tas gavosi, o padengiau popieriumi tokiu, net nemoku paaiskinti koks jis skaitosi, kaip plevele kazkas panasaus blush2.gif Pries tai esu apsukus su folija viena ezi ir savotiskai graziai ziurejosi, tik sis juodaodis ezys pasitaike biggrin.gif

Ailad, grazios puoksteles wub.gif
Atsakyti
tik ka iskeptas darbelis, laukiu kritikos ax.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurg@ @ 2010 12 15, 15:06)
tik ka iskeptas darbelis, laukiu kritikos ax.gif  4u.gif

kokios dar kritikos man tai nerealiai grazu wub.gif
Atsakyti
jus man pasakykit kaip issigydyti sita liga? doh.gif jau net ciulpinukus suklijavau siaip valgymui doh.gif tuoj imsiu bet ka ant bet ko klijuoti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 15, 21:04)
jus man pasakykit kaip issigydyti sita liga?  doh.gif  jau net ciulpinukus suklijavau siaip valgymui  doh.gif  tuoj imsiu bet ka ant bet ko klijuoti  biggrin.gif
user posted image

kokios fainos rogutes-nesupykciau kad pas mane tokios uzsuktu 4u.gif
Atsakyti
ZmoNa!!!!! Briedis SUPERINIS!!! thumbup.gif O as vat baigiu issikvept.Uzplaukia noras ka nors sirdziai padaryt, padarau ir... reikia kazko naujo doh.gif .Isbandziau siuti skudurine onute, lelyte, palapine-nameli, dbr va saldainiu medeliai...Pagaminau 5 ir norisi kazko naujo wub.gif
Atsakyti
oi dekui 4u.gif cia seip ant greitu suklijavau nes nagai nieztejo biggrin.gif nu valgymui biggrin.gif smagiau lupti nei is pokelio imti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit o kiek mazdaug laiko cementas dziuna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 16, 00:05)
Merginos, sakykit o kiek mazdaug laiko cementas dziuna mirksiukas.gif

man per naktį išdžiūna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 16, 00:53)
man per naktį išdžiūna 4u.gif

as irgi nakciai padarau ir iszdziusta ...
Atsakyti