Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Labas
Vos jūsų nepamečiau, bet vistik susiradau clap.gif
Labai gražūs kalėdiniai darbeliai. Kelis darbus parodysiu ir aš:
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
kapitonas-butelaitis
user posted image

! 
Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite nedidesnes nei 500-600 pixelių nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 lapkričio 2010 - 17:49
man patiko kapitonas butelaitis biggrin.gif labai gera ideja smile.gif
o is tu paskutiniu nuotrauku tai sunku ka pasakyti nes labai jau dideles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 29, 18:21)
man patiko kapitonas butelaitis  biggrin.gif  labai gera ideja  smile.gif
o is tu paskutiniu nuotrauku tai sunku ka pasakyti nes labai jau dideles  blush2.gif

Tai jau tikrai, net nežinau kaip taip gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 11 28, 22:49)
Labas
Vos jūsų nepamečiau, bet vistik susiradau clap.gif
Labai gražūs kalėdiniai darbeliai. Kelis darbus parodysiu ir aš:

Graži rožių puokštė wub.gif O tas žalias apačioje ir toks išsiplaikstęs kas toks? Aš manau, kad čia tie tokie siūliukai (nepamenu pavadinimo doh.gif, parduodami maišelyje kukuliais bigsmile.gif ), medelių vazonėlius meginos puošia, bet kaip tada tą puokštę apvyniojot g.gif . Esu bandžiusi, bet man nepavyko, pilnas stalas tų siūlų prisipurtė, o ten kur reikia tai skystai atrodė, teko ardyti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 30 lapkričio 2010 - 09:16
Dar vienas kuklus tortukas dukters draugei ax.gif
user posted image
user posted image

Dar tu tortukų ruošiniai padaryti, pabaigsiu ir nori nenori reiks imtis laivo. Pasidariau jau pagrindą, butelio niekaip neprisiruošiu nupirkt blush2.gif , taip atšalo, kad niekur vaikštinėt nesinori, o kol butelio nėra, darbas stovi biggrin.gif
Gal kas sugalvojo iš ko bures galima dar padaryt 4u.gif
Atsakyti
Laba dienuke smile.gif
Romap,kam tas kuklumas,tikrai grazi,Kaledine eglute thumbup.gif
loreta72 ,labai grazus darbeliai,bet ...truputi prisikabysiu ,pirmas medelis,butu dar grazesnis,jei medinis kotas butu pakavotas,apjuostas,kokia juostelia ar dar kazkaip,paskutiniu dvieju darbeliu ,net negaliu normaliai apziureti,nes perdideles nuotraukos ,o va laivas su kapitonu,tikrai fainas,grazus ir isbaigtas thumbup.gif
barbarux ,sauni dovanele,svarbiausia ir grazi,ir skani wub.gif
Na,o as atnesu tris paskutinius darbelius,tikiuosiu jau paskutiniai,nors vis atsiranda,kam reiketu padovanoti doh.gif
Siuo metu,neina ikelti foto,einu migdyti savo mazge,pabandysiu veliau.
Atsakyti
Na,stai,pagaliau radikal susitvarke thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 30, 16:29)
Na,stai,pagaliau radikal susitvarke  thumbup.gif

man tai jie per spalvoti blush2.gif bet cia jau kaip kam smile.gif
Atsakyti
Labai ieskau nuotraukytes su idomia ideja kur buvo butelis apklijuotas saldainiais ir su keliais prezervatyvais blush2.gif buvau radusi,bet nebeturiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 30, 18:14)
man tai jie per spalvoti  blush2.gif bet cia jau kaip kam  smile.gif

Man irgi ax.gif , bet nedrąsu buvo parašyt blush2.gif . Man vienspalviai labiau patinka, bet čia jei kalėdiniai, šventiniai gal ir tinka. 4u.gif
Atsakyti
Merginos ,praziopsojau matyt, blush2.gif is ko darot pagrinda laivams? tortams? blush2.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 11 30, 21:15)
Merginos ,praziopsojau matyt, blush2.gif is ko darot pagrinda laivams? tortams? blush2.gif  bigsmile.gif  g.gif

putoplasto, 5-7 cm, priklauso nuo saldainių 4u.gif
Atsakyti