Labas
Vos jūsų nepamečiau, bet vistik susiradau
Labai gražūs kalėdiniai darbeliai. Kelis darbus parodysiu ir aš:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
kapitonas-butelaitis
! | Nuotraukos pašalintos dėl perdidelio formato. Dėkite nedidesnes nei 500-600 pixelių nuotraukas. |
man patiko kapitonas butelaitis labai gera ideja
o is tu paskutiniu nuotrauku tai sunku ka pasakyti nes labai jau dideles
QUOTE(Revera @ 2010 11 29, 18:21)
man patiko kapitonas butelaitis labai gera ideja
Tai jau tikrai, net nežinau kaip taip gavosi
QUOTE(loreta72 @ 2010 11 28, 22:49)
Labas
Graži rožių puokštė O tas žalias apačioje ir toks išsiplaikstęs kas toks? Aš manau, kad čia tie tokie siūliukai (nepamenu pavadinimo , parduodami maišelyje kukuliais ), medelių vazonėlius meginos puošia, bet kaip tada tą puokštę apvyniojot . Esu bandžiusi, bet man nepavyko, pilnas stalas tų siūlų prisipurtė, o ten kur reikia tai skystai atrodė, teko ardyti...
Dar vienas kuklus tortukas dukters draugei
Dar tu tortukų ruošiniai padaryti, pabaigsiu ir nori nenori reiks imtis laivo. Pasidariau jau pagrindą, butelio niekaip neprisiruošiu nupirkt , taip atšalo, kad niekur vaikštinėt nesinori, o kol butelio nėra, darbas stovi
Gal kas sugalvojo iš ko bures galima dar padaryt
Dar tu tortukų ruošiniai padaryti, pabaigsiu ir nori nenori reiks imtis laivo. Pasidariau jau pagrindą, butelio niekaip neprisiruošiu nupirkt , taip atšalo, kad niekur vaikštinėt nesinori, o kol butelio nėra, darbas stovi
Gal kas sugalvojo iš ko bures galima dar padaryt
Laba dienuke
Romap,kam tas kuklumas,tikrai grazi,Kaledine eglute
loreta72 ,labai grazus darbeliai,bet ...truputi prisikabysiu ,pirmas medelis,butu dar grazesnis,jei medinis kotas butu pakavotas,apjuostas,kokia juostelia ar dar kazkaip,paskutiniu dvieju darbeliu ,net negaliu normaliai apziureti,nes perdideles nuotraukos ,o va laivas su kapitonu,tikrai fainas,grazus ir isbaigtas
barbarux ,sauni dovanele,svarbiausia ir grazi,ir skani
Na,o as atnesu tris paskutinius darbelius,tikiuosiu jau paskutiniai,nors vis atsiranda,kam reiketu padovanoti
Siuo metu,neina ikelti foto,einu migdyti savo mazge,pabandysiu veliau.
Romap,kam tas kuklumas,tikrai grazi,Kaledine eglute
loreta72 ,labai grazus darbeliai,bet ...truputi prisikabysiu ,pirmas medelis,butu dar grazesnis,jei medinis kotas butu pakavotas,apjuostas,kokia juostelia ar dar kazkaip,paskutiniu dvieju darbeliu ,net negaliu normaliai apziureti,nes perdideles nuotraukos ,o va laivas su kapitonu,tikrai fainas,grazus ir isbaigtas
barbarux ,sauni dovanele,svarbiausia ir grazi,ir skani
Na,o as atnesu tris paskutinius darbelius,tikiuosiu jau paskutiniai,nors vis atsiranda,kam reiketu padovanoti
Siuo metu,neina ikelti foto,einu migdyti savo mazge,pabandysiu veliau.
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 30, 16:29)
man tai jie per spalvoti bet cia jau kaip kam
Labai ieskau nuotraukytes su idomia ideja kur buvo butelis apklijuotas saldainiais ir su keliais prezervatyvais buvau radusi,bet nebeturiu...
QUOTE(Revera @ 2010 11 30, 18:14)
man tai jie per spalvoti bet cia jau kaip kam
Man irgi , bet nedrąsu buvo parašyt . Man vienspalviai labiau patinka, bet čia jei kalėdiniai, šventiniai gal ir tinka.
Merginos ,praziopsojau matyt, is ko darot pagrinda laivams? tortams?
QUOTE(timi @ 2010 11 30, 21:15)
Merginos ,praziopsojau matyt, is ko darot pagrinda laivams? tortams?
putoplasto, 5-7 cm, priklauso nuo saldainių