Senukuose prie geliu ir vazonu maciau. Tik ilgi
[/quote]
Aciu Sugebejau saukstui "galva" su pjuklu nupjaut, tai bambuka pasitrumpint-kaip du pirstus...
lendu ir as y jusu gretas aisku as dar tik "pradinuke"siame reikale,bet labai jau suzavejot jus mane su savo darbeliais
pirmiausiai tai:
VISOMS DARBSTUOLEMS DIDELIAUSI PAGYRIMAI
LABAI VISKAS KA MACIAU GRAZU
vakar perskaiciau temele,o snd nusipirkau sampes ir saldainiu,kadangi arteja kaledos,tai sugalvojau kad pradesiu nuo egluciu (man pasirode kad jas lengviau padaryt nei medelius ane? )
tai va,is MB nusvilpiau pistolieta ir pradejau darbuotis
ir jau beysibegejant darbui baigesi saldainiai o taip smagiai lipinosi man
kiek supratau dauguma darot siuos grozius pagal uzsakymus,ir dirbat su geru-brangiu sampanu ir saldainiais...
o jei vat tokia kaip as dovanoms..saviems..simboliskai noriu padaryt..ir nesinori labai brangiu tu sampanu ar saldainiu..gal galit duot patarima kokius saldainius labiausiai apsimoka pirkt na kad butu ju daug(lengvi)gerai lipintusi ir pigus ?
aciukas
pirmiausiai tai:
VISOMS DARBSTUOLEMS DIDELIAUSI PAGYRIMAI
LABAI VISKAS KA MACIAU GRAZU
vakar perskaiciau temele,o snd nusipirkau sampes ir saldainiu,kadangi arteja kaledos,tai sugalvojau kad pradesiu nuo egluciu (man pasirode kad jas lengviau padaryt nei medelius ane? )
tai va,is MB nusvilpiau pistolieta ir pradejau darbuotis
ir jau beysibegejant darbui baigesi saldainiai o taip smagiai lipinosi man
kiek supratau dauguma darot siuos grozius pagal uzsakymus,ir dirbat su geru-brangiu sampanu ir saldainiais...
o jei vat tokia kaip as dovanoms..saviems..simboliskai noriu padaryt..ir nesinori labai brangiu tu sampanu ar saldainiu..gal galit duot patarima kokius saldainius labiausiai apsimoka pirkt na kad butu ju daug(lengvi)gerai lipintusi ir pigus ?
aciukas
[quote=knielita,2010 12 13, 09:41]
Taip, sumaisai cementa, ikisi pagaliuka ir ant jo tada tvirtini burbula, bent as taip darau
Del kugio, man sunkiausia ta tuta susukta pritvirtinti prie pagaliuko, kad stabiliai laikytusi, gal jei mazai saldainiu laikosi ir stabiliai, bet kai as suklijuoju 1 kg. tai norisi kad jau tvirtai butu ir patikima nesti Zodziu todel man tuta atkrito
Aš ant pagalio užklijavau popieriaus gniužulą tokį nemažą, ant jo pripyliau nemažai klijų ir tada ant jo uždėjau popierinę tūtą, gan neblogai laikosi, aišku saldainiukų nedaug klijavau, tik simboliškai
Taip, sumaisai cementa, ikisi pagaliuka ir ant jo tada tvirtini burbula, bent as taip darau
Del kugio, man sunkiausia ta tuta susukta pritvirtinti prie pagaliuko, kad stabiliai laikytusi, gal jei mazai saldainiu laikosi ir stabiliai, bet kai as suklijuoju 1 kg. tai norisi kad jau tvirtai butu ir patikima nesti Zodziu todel man tuta atkrito
Aš ant pagalio užklijavau popieriaus gniužulą tokį nemažą, ant jo pripyliau nemažai klijų ir tada ant jo uždėjau popierinę tūtą, gan neblogai laikosi, aišku saldainiukų nedaug klijavau, tik simboliškai
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 13, 16:07)
as nebandziau dar eglutes bet bandau samprotauti o jei i ta kugi pripylus tu putu nu to putoplasto ar kaip jis ten? ir kai jis issipus ir prades stengti tada kisti ant to koto?kazi kas gautusi?
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 13, 16:29)
as nebandziau dar eglutes bet bandau samprotauti o jei i ta kugi pripylus tu putu nu to putoplasto ar kaip jis ten? ir kai jis issipus ir prades stengti tada kisti ant to koto?kazi kas gautusi?
Tai aš taip ir dariau, ir niekaip nesuprantu, kaip tas kūgis gali tabaluotis
Makrofleksą pabaigiau, dabar išpjaunu bele kokio dydžio, pasistengiu kuo apvalesnį, putoplasto gabalą ir užmaunu. viršutinį kraščiuką patepu klijais, kad prikibtų prie kūgio ir psio, laikosi tvirtai
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 13, 14:16)
nelabai supratau pasakymo "neuztenka cementas" neuzstenksta?
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 14:19)
1. As tiesiog naudoju cementa, nagi pati paprasciausia koks buna, padarai kose istatai pagaliuka ir viskas
Ačiū mergaitės už atsakymus ir kantrybę
dėl cemento tai turėjau galvoj, ar tikrai cementas, ar rotbondas, ar mišiniai kokie nors sunku man ne statybininkei, bet dabar supratau, kreipsiuos į vyrą dėl smulkmenų šiuo klausimu
Dar viena egle
Del bambuku perku senukuose ilgas karteles, man aplamai labai jie patinka
Del tutos, kadangi dedu ganetinai daug saldainiu tai man norisi kad stovetu tvirtai ir pati nesilankstytu, is kartono nebandziau nes neturiu, o is tvirtesnio popieriaus daryta man deformuojas nuo svorio
Papildyta:
Mikroflexso putu i tuta pripusti? Na jis lavai plecias ir popieriu sudraskys, bent man taip atrodo
Del bambuku perku senukuose ilgas karteles, man aplamai labai jie patinka
Del tutos, kadangi dedu ganetinai daug saldainiu tai man norisi kad stovetu tvirtai ir pati nesilankstytu, is kartono nebandziau nes neturiu, o is tvirtesnio popieriaus daryta man deformuojas nuo svorio
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 13, 15:29)
Mikroflexso putu i tuta pripusti? Na jis lavai plecias ir popieriu sudraskys, bent man taip atrodo
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 21:46)
Papildyta:
na bent jau mano 5 tūtų nesudraskė. Nepadauginti tik, o plėsis į viršų ir nieko nenutiks, bet galas bus standus, aš tūtas smaigaliais žemyn dar ir į vazas sukišau, kad būtų taisyklingai apvali forma
QUOTE(gwidita @ 2010 12 13, 21:51)
mano pirmoji eglute nemoku as nei puost nei tos virsunes nezinau kaip uzbaigt jusu atrodo viskas taip ir turi but kaip yra..o vat cia kazkaip man tokia "nedadielka" atrodo
graži eglutė
QUOTE(barbarux @ 2010 12 13, 20:49)
na bent jau mano 5 tūtų nesudraskė. Nepadauginti tik, o plėsis į viršų ir nieko nenutiks, bet galas bus standus, aš tūtas smaigaliais žemyn dar ir į vazas sukišau, kad būtų taisyklingai apvali forma
Is ko tutas suki? Koki popieriu naudoji?
Gwidita, sauni egle
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 21:57)
iš kartono, piesimo popieriaus