Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Senukuose prie geliu ir vazonu maciau. Tik ilgi smile.gif
[/quote]

Aciu 4u.gif Sugebejau saukstui "galva" su pjuklu nupjaut, tai bambuka pasitrumpint-kaip du pirstus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krkade: 13 gruodžio 2010 - 14:26
lendu ir as y jusu gretas blush2.gif aisku as dar tik "pradinuke"siame reikale,bet labai jau suzavejot jus mane su savo darbeliais wub.gif
pirmiausiai tai:
VISOMS DARBSTUOLEMS DIDELIAUSI PAGYRIMAI 4u.gif wub.gif
LABAI VISKAS KA MACIAU GRAZU wub.gif

vakar perskaiciau temele,o snd nusipirkau sampes ir saldainiu,kadangi arteja kaledos,tai sugalvojau kad pradesiu nuo egluciu rolleyes.gif (man pasirode kad jas lengviau padaryt nei medelius ane? g.gif )
tai va,is MB nusvilpiau pistolieta biggrin.gif ir pradejau darbuotis drinks_cheers.gif
ir jau beysibegejant darbui baigesi saldainiai doh.gif o taip smagiai lipinosi man ax.gif
kiek supratau dauguma darot siuos grozius pagal uzsakymus,ir dirbat su geru-brangiu sampanu ir saldainiais...
o jei vat tokia kaip as dovanoms..saviems..simboliskai noriu padaryt..ir nesinori labai brangiu tu sampanu ar saldainiu..gal galit duot patarima kokius saldainius labiausiai apsimoka pirkt blush2.gif na kad butu ju daug(lengvi)gerai lipintusi ir pigus ax.gif ?
aciukas 4u.gif
Atsakyti
[quote=knielita,2010 12 13, 09:41]
Taip, sumaisai cementa, ikisi pagaliuka ir ant jo tada tvirtini burbula, bent as taip darau ax.gif

Del kugio, man sunkiausia ta tuta susukta pritvirtinti prie pagaliuko, kad stabiliai laikytusi, gal jei mazai saldainiu laikosi ir stabiliai, bet kai as suklijuoju 1 kg. tai norisi kad jau tvirtai butu ir patikima nesti ax.gif Zodziu todel man tuta atkrito doh.gif

Aš ant pagalio užklijavau popieriaus gniužulą tokį nemažą, ant jo pripyliau nemažai klijų ir tada ant jo uždėjau popierinę tūtą, gan neblogai laikosi, aišku saldainiukų nedaug klijavau, tik simboliškai
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 13, 16:07)

Aš ant pagalio užklijavau popieriaus gniužulą tokį nemažą, ant jo pripyliau nemažai klijų ir tada ant jo uždėjau popierinę tūtą, gan neblogai laikosi, aišku saldainiukų nedaug klijavau, tik simboliškai

as nebandziau dar eglutes bet bandau samprotauti o jei i ta kugi pripylus tu putu nu to putoplasto ar kaip jis ten? ir kai jis issipus ir prades stengti tada kisti ant to koto?kazi kas gautusi? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 13, 16:29)
as nebandziau dar eglutes bet bandau samprotauti o jei i ta kugi pripylus tu putu nu to putoplasto  ar kaip jis ten? ir kai jis issipus ir prades stengti tada kisti ant to koto?kazi kas gautusi? biggrin.gif  g.gif

Tai aš taip ir dariau, ir niekaip nesuprantu, kaip tas kūgis gali tabaluotis g.gif
Makrofleksą pabaigiau, dabar išpjaunu bele kokio dydžio, pasistengiu kuo apvalesnį, putoplasto gabalą ir užmaunu. viršutinį kraščiuką patepu klijais, kad prikibtų prie kūgio ir psio, laikosi tvirtai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 13, 14:16)

nelabai supratau pasakymo "neuztenka cementas" neuzstenksta?

QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 14:19)
1. As tiesiog naudoju cementa, nagi pati paprasciausia koks buna, padarai kose istatai pagaliuka ir viskas  mirksiukas.gif

Ačiū mergaitės už atsakymus 4u.gif ir kantrybę 4u.gif
dėl cemento tai turėjau galvoj, ar tikrai cementas, ar rotbondas, ar mišiniai kokie nors doh.gif sunku man ne statybininkei, bet dabar supratau, kreipsiuos į vyrą dėl smulkmenų šiuo klausimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar viena egle 4u.gif
user posted image

Del bambuku perku senukuose ilgas karteles, man aplamai labai jie patinka biggrin.gif

Del tutos, kadangi dedu ganetinai daug saldainiu tai man norisi kad stovetu tvirtai ir pati nesilankstytu, is kartono nebandziau nes neturiu, o is tvirtesnio popieriaus daryta man deformuojas nuo svorio sad.gif

Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 12 13, 15:29)
as nebandziau dar eglutes bet bandau samprotauti o jei i ta kugi pripylus tu putu nu to putoplasto  ar kaip jis ten? ir kai jis issipus ir prades stengti tada kisti ant to koto?kazi kas gautusi? biggrin.gif  g.gif

Mikroflexso putu i tuta pripusti? Na jis lavai plecias ir popieriu sudraskys, bent man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 13 gruodžio 2010 - 20:43
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 21:46)
Papildyta:
Mikroflexso putu i tuta pripusti? Na jis lavai plecias ir popieriu sudraskys, bent man taip atrodo  blush2.gif

na bent jau mano 5 tūtų nesudraskė. Nepadauginti tik, o plėsis į viršų ir nieko nenutiks, bet galas bus standus, aš tūtas smaigaliais žemyn dar ir į vazas sukišau, kad būtų taisyklingai apvali forma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 13 gruodžio 2010 - 20:51
mano pirmoji eglute blush2.gif ax.gif nemoku as nei puost nei tos virsunes nezinau kaip uzbaigt doh.gif jusu atrodo viskas taip ir turi but kaip yra..o vat cia kazkaip man tokia "nedadielka" blink.gif atrodo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 12 13, 21:51)
mano pirmoji eglute blush2.gif  ax.gif nemoku as nei puost nei tos virsunes nezinau kaip uzbaigt doh.gif jusu atrodo viskas taip ir turi but kaip yra..o vat cia kazkaip man tokia "nedadielka" blink.gif atrodo ax.gif

graži eglutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 13, 20:49)
na bent jau mano 5 tūtų nesudraskė. Nepadauginti tik, o plėsis į viršų ir nieko nenutiks, bet galas bus standus, aš tūtas smaigaliais žemyn dar ir į vazas sukišau, kad būtų taisyklingai apvali forma

Is ko tutas suki? Koki popieriu naudoji?

Gwidita, sauni egle thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 21:57)
Is ko tutas suki? Koki popieriu naudoji?

Gwidita, sauni egle  thumbup.gif

iš kartono, piesimo popieriaus 4u.gif
Atsakyti