QUOTE(*Star* @ 2010 12 12, 22:58)
Labai prašyčiau paaiškinti- kai cementuojat pagrindą, iškart įkišat šaką, paskui kaip pvz burbulą pritvirtint prie šakos?
Šiandien pirmąkart gyvenime bandžiau saldainius ant kūgio formytės klijuot, a la eglutė. Knielita , aš taip pat formavau kūgį iš kartono, paskui žaliu popierium apklijavau. tai man nebuvo labai sudėtinga, bet kaip pirmąkart, nepagalvojau, kad ir griliažinės saldainės turi svorio suklijuotos
Šiandien pirmąkart gyvenime bandžiau saldainius ant kūgio formytės klijuot, a la eglutė. Knielita , aš taip pat formavau kūgį iš kartono, paskui žaliu popierium apklijavau. tai man nebuvo labai sudėtinga, bet kaip pirmąkart, nepagalvojau, kad ir griliažinės saldainės turi svorio suklijuotos
Taip, sumaisai cementa, ikisi pagaliuka ir ant jo tada tvirtini burbula, bent as taip darau
Del kugio, man sunkiausia ta tuta susukta pritvirtinti prie pagaliuko, kad stabiliai laikytusi, gal jei mazai saldainiu laikosi ir stabiliai, bet kai as suklijuoju 1 kg. tai norisi kad jau tvirtai butu ir patikima nesti Zodziu todel man tuta atkrito
Del sampano butelio as esu klijavus lipnia juosta ir karstais klijais. Buteliui nekenkia karsti klijai tikrai ir su jais daug paprasciau dirbti nei su juosta
Jurg@, zavus darbeliai