Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(*Star* @ 2010 12 12, 22:58)
Labai prašyčiau paaiškinti- kai cementuojat pagrindą, iškart įkišat šaką, paskui kaip pvz burbulą pritvirtint prie šakos?  mastau.gif

Šiandien pirmąkart gyvenime bandžiau saldainius ant kūgio formytės klijuot, a la eglutė. Knielita , aš taip pat formavau kūgį iš kartono, paskui žaliu popierium apklijavau. tai man nebuvo labai sudėtinga, bet kaip pirmąkart, nepagalvojau, kad ir griliažinės saldainės turi svorio suklijuotos biggrin.gif

Taip, sumaisai cementa, ikisi pagaliuka ir ant jo tada tvirtini burbula, bent as taip darau ax.gif

Del kugio, man sunkiausia ta tuta susukta pritvirtinti prie pagaliuko, kad stabiliai laikytusi, gal jei mazai saldainiu laikosi ir stabiliai, bet kai as suklijuoju 1 kg. tai norisi kad jau tvirtai butu ir patikima nesti ax.gif Zodziu todel man tuta atkrito doh.gif

Del sampano butelio as esu klijavus lipnia juosta ir karstais klijais. Buteliui nekenkia karsti klijai tikrai ir su jais daug paprasciau dirbti nei su juosta mirksiukas.gif

Jurg@, zavus darbeliai wub.gif
Atsakyti
Oho kiek groziu prigamine thumbup.gif
bandysiu ir as ikelt savasias egleles, ti nezinau ar gausis blush2.gif
nesigauna, issitampo puslapis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidabas: 13 gruodžio 2010 - 09:24
Visu puikus darbeliai, puikios sventes nusimato biggrin.gif
O as jau nebedarau medeliu...kazkaip laiko nerandu ax.gif
Bet cia dar tikrai uzsuksiu pasizvalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 13, 10:41)
Taip, sumaisai cementa, ikisi pagaliuka ir ant jo tada tvirtini burbula, bent as taip darau  ax.gif

Del kugio, man sunkiausia ta tuta susukta pritvirtinti prie pagaliuko, kad stabiliai laikytusi, gal jei mazai saldainiu laikosi ir stabiliai, bet kai as suklijuoju 1 kg. tai norisi kad jau tvirtai butu ir patikima nesti  ax.gif Zodziu todel man tuta atkrito  doh.gif

Del sampano butelio as esu klijavus lipnia juosta ir karstais klijais. Buteliui nekenkia karsti klijai tikrai ir su jais daug paprasciau dirbti nei su juosta  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Makaluojasi ir man ta tūta. Tai gal aš tą daiktą namie pasilaikysiu, kaip sau tai bus gerai- pirmas blynas smile.gif

O gal Ermitaže pvz Vilniuj gali būt tų putplasčio burbulų ar kūgių?
Atsakyti
Sveikutes merginos ax.gif

Prašau nepykt, kad neisieškau info, o n- taji kart klausiu... Bet tiesiog, kad butu greiciau ir nereiktu daug daug temu skaityt:
ar galit pasakyt konkrečiai kaip arba kokį darot pagrindą, man neužtenka cementas mirksiukas.gif nes vienas toks cementas sudraske vazona g.gif vat kaip kaip ji daryt, kad nebutu toks kietas ar kaip čia pasakius...
iš kur gaunat kotų, vat šitie tokie gražūs storesni kur matos....
Ir dar ant burbulo dedant saldainius, pradėt nuo apačios blush2.gif
Ir dar geriau smeigt saldainius,ar karštais klijais klijuot mirksiukas.gif

Mergaitės nepykit už banalius klausimus mirksiukas.gif 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o jau koks grozis thumbup.gif kokie darbeliai 4u.gif nu jus ir auksarankes 4u.gif 4u.gif

QUOTE(davija @ 2010 12 13, 13:14)

ar galit pasakyt konkrečiai kaip arba kokį darot pagrindą, man neužtenka cementas mirksiukas.gif nes vienas toks cementas sudraske vazona g.gif vat kaip kaip ji daryt, kad nebutu toks kietas ar kaip čia pasakius...

Mergaitės nepykit už banalius klausimus mirksiukas.gif  4u.gif Ačiū 4u.gif

nors ir ne profe bet pasistengsiu atsakyti...
nelabai supratau pasakymo "neuztenka cementas" neuzstenksta? tai per skysta darei gal, pilk daugiau cemento ir sustengs ... o del suluzusiu vazonu tai kiek skaiciau tai merginos pastebejo kad eurines vazonai daznai skyla 4u.gif (bent jau as taip perskaiciau, pati nebandziau, pataisykit mane jei klystu). o siaip pagrinda geriausia daryti is cemento nes jis atlaiko svori medelio, dar kitos maciau daro prideda akmenu ir pirpurskia tu putu ... man geriausias varianatas ideti akmenu ir pripilti cemento, nes be akmenu baisiai daug cemento susinaudoja 4u.gif
lauke saku pilna, dar kitos daro is sluotu kotu 4u.gif
cia jau kaip tau patogiau, man patogiausia nuo apacios, kitos gal daro nuo virsaus...
siaip smaigstyti tai manau cia jau niekas nebesmaiksto tu saldainiu smile.gif na gal jei naminiam naudojimui, nes nelabai patvariai laikosi ... sunku pergabenti... su klijais patogiausia ir laikosi super ...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 12 13, 12:14)
Sveikutes merginos ax.gif

Prašau nepykt, kad neisieškau info, o n- taji kart klausiu... Bet tiesiog, kad butu greiciau ir nereiktu daug daug temu skaityt:

Mergaitės nepykit už banalius klausimus mirksiukas.gif  4u.gif Ačiū 4u.gif

1. As tiesiog naudoju cementa, nagi pati paprasciausia koks buna, padarai kose istatai pagaliuka ir viskas mirksiukas.gif
2.kotus gali naudot kokius nori. pradedant sakomis, pagaliukais baigiant vielutemis ir pan. Storesni buna paciu apsukti plausu ar dar kuom nors ax.gif
3. saldainius klijuoji kaip tau patogiau, nera nustatyta kaip reikia, vienos taip klijuoja kitos taip mirksiukas.gif
4. galima ir smeigt ir klijais klijuot ir lipnia juosta tvirtint, tiesiog isbandyk ir atrasi kaip tau labiau patinka ir tinka 4u.gif

Landrita, na taip tu darbu pries sventes pilna, as ir pati jau nebespeju nieko, bet dar bandau ir medelius auginti kai atzalos miega biggrin.gif Kai vel pradesi daryt pasirodyk ir mums, tavo medeliai visi dailus buna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 13 gruodžio 2010 - 13:20
As cementa maisau su zvyru.Maniskis darbe kazka betonavo, tai parnese namo kas atliko.Jis kaip "profas" (karta gyvenime pabetonaves)man ir parode kas ir kaip lotuliukas.gif

Kotas- sakos.Mazam, smulkiam medeliui naudojau ir kinietiskas lazdeles.Vakar, kai reikejo staigiai ir neradau saku, nusipirkau IKI sauksta medini apvaliu kotu.Nupjoviau kas netinkama ir ikisau i cementa. ax.gif

ZmoNa, a gavai filco?Pasiteisino? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krkade: 13 gruodžio 2010 - 13:27
QUOTE(krkade @ 2010 12 13, 14:26)

dar ne doh.gif stovi visas darbas doh.gif
vakar sumasciau kita vazona pasidaryti ir puosti dirbtinem samanom...tai ka pasiziuriu mazai cemento turiu, o lauke tamsu reik akmenu... islekiu aplink nama pasizvalgyti.. tai vos sunio kako nepakriebiau prieblandoj doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir liko necementuotas vazonas .. snd reiks eiti i lauka o tai pirstus niesti kaip noriu daryti ...
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 12 13, 13:26)
As cementa maisau su zvyru.Maniskis darbe kazka betonavo, tai parnese namo kas atliko.Jis kaip "profas" (karta gyvenime pabetonaves)man ir parode kas ir kaip  lotuliukas.gif

Kotas- sakos.Mazam, smulkiam medeliui naudojau ir kinietiskas lazdeles.Vakar, kai reikejo staigiai ir neradau saku, nusipirkau IKI sauksta medini apvaliu kotu.Nupjoviau kas netinkama ir ikisau i cementa. ax.gif

As labai megstu bambukus, tvirta, stabilu ir man jie siaip labai patinka wub.gif
Atsakyti
Knielita, vo!Bambukas -gera ideja, o kur jo gau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2010 12 13, 13:09)

O gal Ermitaže pvz Vilniuj gali būt tų putplasčio burbulų ar kūgių?

Jau esu rasiusi, putplascio kugiu ir burbulu yra Tiimari parduotuveje Panoramoje.
Pati pirkau kugi, bet dar neisbandziau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(krkade @ 2010 12 13, 15:04)
Knielita, vo!Bambukas -gera ideja, o kur jo gau?  blink.gif

Senukuose prie geliu ir vazonu maciau. Tik ilgi smile.gif
Atsakyti