Metas parodyti savo eglyna Atsiprasau uz prasta foto, bet laiko jau nebebuvo, nes extra suruostos ir atiduotos
O cia du mazuciukai medeliukai ir vel mini griliazas
Visu darbeliai kokie
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 12 12, 19:49)
Fantastiški jūsų darbeliai, ypač gražios eglutės ir Jurgos medelių parkas
Mane irgi užkrėtėte šventine dvasia ir pabandžiau besmegenį sulipdyti Nėra tobulas, bet man mielas
Mane irgi užkrėtėte šventine dvasia ir pabandžiau besmegenį sulipdyti Nėra tobulas, bet man mielas
Fantastiskas senis Puikiai pavykes
Bangelia, idomus medeliai, sakos parinktos tikrai dailios Tik as siek tiek daugiau zaisliuku ant tusciu saku prikabinciau Bet jau cia mano asmenine nuomone, siaip darbai tikrai labai grazus
Revera, kaip visuomet zavu Isduok paslapti kaip tu formavai kugi ir uzriesta kepure? Vielytes pagalba?
QUOTE(Revera @ 2010 12 12, 19:14)
Mano stilizuotos eglutės NYKŠTUKAS IR MUSMIRĖ buvo labai smagu su jomis dirbti
kas ant nykštukinės klijuota?
Labai gražios
Nu ir pavaret turiningas savaitgalis buvo! saunuoles!
Knielita, o eglynas ant kokio karkaso?
QUOTE(sigita @ 2010 12 12, 22:18)
Nu ir pavaret turiningas savaitgalis buvo! saunuoles!
Formavau is popieriaus Galiu pasakyt, kad ieskau kazko lengvesnio, nes suformuoti kugi man atsejo daugiau laiko nei papuositi egle iskaitant ir saldainiu suklijavima
Bandziau sukti tuta, bet man nesilaike tvirtai ant pagalio, nezinau gal ka ne taip dariau. Zodziu jei kas pamestu gera ideja buciau dekinga, nes egliu dar nusimato ne tiek mazai, o noro vel sesti ir daryti nera visai
Prisižiūrėjau grožių . Pati kartais mėgstu pasiknebinėti, tai sugalvojau ką nors su saldainiais padaryt. Tik va bėda, neturiu nei pagrindui medžiagos, nei karkasų
Labai prašyčiau paaiškinti- kai cementuojat pagrindą, iškart įkišat šaką, paskui kaip pvz burbulą pritvirtint prie šakos?
Šiandien pirmąkart gyvenime bandžiau saldainius ant kūgio formytės klijuot, a la eglutė. Knielita , aš taip pat formavau kūgį iš kartono, paskui žaliu popierium apklijavau. tai man nebuvo labai sudėtinga, bet kaip pirmąkart, nepagalvojau, kad ir griliažinės saldainės turi svorio suklijuotos
Ir, be to, neturiu į ką kotelį įkišt, tai įstačiau kol kas į tokį stiklinį aukštą indą.
dabar su savim neturiu fotiko laido, tai net negaliu parodyt.
Žodžiu, norėtųsi padaryt ką nors dovanėlių su saldainiais, dar pagalvosiu ką čia nuveikus
Beje, dar klausimukas. Ar prie pvz šampano butelio gerai ką nors karštais klijais klijuot? Nieko stiklui nenutinka? Atsiprašau už durną klausimą, bet esu puošus butelius, tik be karštų klijų