Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(Giedrime71 @ 2010 12 11, 13:43)
gal yra alytiškių,  darančių kalėdines eglutes ar saldainių medelius?

yra blush2.gif
Atsakyti
Dar viena eglutė. Su ta tai suvargau, bandžiau įgyvendinti mintį apklijuoti tais siūliukais (sezaliu?) kartoną, jei matosi, viršus žalias, apačioje kaip kepurikės juosta yra balta. Niu suvargau... nesiklijavo, ne vienodai klijavosi, išardžiau n kartų, bet klijais sutepti tie siūlai - išmest gaila biggrin.gif . Kažką išvargau, antro karto tokiam variantui nebus lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image

loreta72 nenufotkinau pagrindo, tiesiog imat lapą ir sukat per kampą, kad kampas smailus gautus, o apačią kokio norite pločio, tokio padarot. Jooo... nemoku aiškint, trumpai tariant kūgį reikia pasidaryt biggrin.gif . Šiaip tai, aš iš vaikystės pamenu, kai tarybinėse parduotuvėse, kai apie vienkartinius maišelius net minties nebuvo biggrin.gif , beveik viską į popierines tūtas pildavo - kas prisimena, supras apie ką aš čia mirksiukas.gif
Viduj, buvau rašius, kad pradžioje privariau į ruošinius makroflekso,tai kur jo dar buvo, lengva įstatyt kotą, kur naują dariau - išpjoviau polistirolo gabaliuką ir įstačiau į vidų, dydžio labai nematavau, viršus siaurėjantis, vis tiek kažkur atsiremia (prikabinu klijais, kad nejudėtų), svarbu, kad yra į ką kotą įklijuot, o apačią popierium užmaskuoju. Vazonėlių vidų kaip kažkas patarė (ačiū, tikrai paprasta ir gerai laikosi), folija iškloju, saldainiukam įbert prieš duodant ir psio mirksiukas.gif
Galvojau eglutes be vazonėlių daryt, bet atkrito ta mintis, nu nepatogu nei paimt, nei paduot tada, o ir vaizdas man su vazonėliu patinka, tik galvoju, kuo vazonėlius pakeist, kad pigiau gautųsi blush2.gif . Jogurtų indelių nepagalvojus netaupiau, gal į polistirolo gabalą statyt, kažin neapvirstų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 11 gruodžio 2010 - 14:55
Barbarux ačiū, viskas aiškiai parašyta. Gal tiktų panaudoti tuos mažus vazonėlius, kurie yra naudojami sodinukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 11, 20:13)
Barbarux ačiū, viskas aiškiai parašyta.  Gal tiktų panaudoti tuos mažus vazonėlius, kurie yra naudojami sodinukams g.gif

Tiktų, radau baltus norfoj po 0,99 Lt. Šiaip kiek mačiau, tinka bele kas, kas maža ir gražu - nuopuodelio iki gražiausių vazonėlių 4u.gif
Atsakyti
Barbaruz o tą nulinkimą kaip padarei?
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 11, 20:20)
Barbaruz o tą nulinkimą kaip padarei?

taigi vielutė gale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 11, 23:20)
taigi vielutė gale  mirksiukas.gif

Vajė kokia aš žiopla blush2.gif Bandysiu daryt, jau vazonas su kotu yra, tik reikia kad išdžiūtų.
Atsakyti
Na ir grazus jusu darbeliai!
barbarux paskutine eglute super thumbup.gif wub.gif
O kas cia per siulai sezalis? g.gif
As tai pagaminau kelias eglutes ir daugiau neprisiruosiu blush2.gif
Vietoje vazonelio bandziau cementa pilti i maiselius doh.gif , bet nelygus dugnas gavosi, tai eglutes siubavo biggrin.gif , kaip tas rusu laiku zaisliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 12 12, 10:58)
barbarux paskutine eglute super thumbup.gif  wub.gif
O kas cia per siulai sezalis?  g.gif

Nežinau ar jis sezalis blush2.gif , bet aš perku gumuliukuose, maišelyje, 2 Lt. pas mus. Standūs siūliukai, jais anksčiau vazonėlio viršų apvyniodavau, kad nesimatytų cemento 4u.gif
Į maišelius cementą aš irgi pilu, nesvarbu, kad su vazonėliu. O jūs, kaip supratau, be vazonėlio, tik į maišelį? Jei taip, tada pagrindas kreivas buvo ant kurio darėte ruošinius g.gif , kitaip neįsivaizduoju
Atsakyti
Į maišelius cementą aš irgi pilu, nesvarbu, kad su vazonėliu. O jūs, kaip supratau, be vazonėlio, tik į maišelį? Jei taip, tada pagrindas kreivas buvo ant kurio darėte ruošinius g.gif , kitaip neįsivaizduoju
[/quote]

pabandziau ir ismeciau. Daugiau taip nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
sauniai jus cia visos darbuojates thumbup.gif , darbeliai grazus wub.gif
o cia mano keli medeliai is virsaus biggrin.gif (cia vieno zmogucio uzsakymas)

user posted image

Atsakyti
Oho uzsakymas. Nemazai darbelio turejai, graziai atrodo daug medeliu kruvoj thumbup.gif
Atsakyti