Dar viena eglutė. Su ta tai suvargau, bandžiau įgyvendinti mintį apklijuoti tais siūliukais (sezaliu?) kartoną, jei matosi, viršus žalias, apačioje kaip kepurikės juosta yra balta. Niu suvargau... nesiklijavo, ne vienodai klijavosi, išardžiau n kartų, bet klijais sutepti tie siūlai - išmest gaila
. Kažką išvargau, antro karto tokiam variantui nebus
loreta72 nenufotkinau pagrindo, tiesiog imat lapą ir sukat per kampą, kad kampas smailus gautus, o apačią kokio norite pločio, tokio padarot. Jooo... nemoku aiškint, trumpai tariant kūgį reikia pasidaryt
. Šiaip tai, aš iš vaikystės pamenu, kai tarybinėse parduotuvėse, kai apie vienkartinius maišelius net minties nebuvo
, beveik viską į popierines tūtas pildavo - kas prisimena, supras apie ką aš čia
Viduj, buvau rašius, kad pradžioje privariau į ruošinius makroflekso,tai kur jo dar buvo, lengva įstatyt kotą, kur naują dariau - išpjoviau polistirolo gabaliuką ir įstačiau į vidų, dydžio labai nematavau, viršus siaurėjantis, vis tiek kažkur atsiremia (prikabinu klijais, kad nejudėtų), svarbu, kad yra į ką kotą įklijuot, o apačią popierium užmaskuoju. Vazonėlių vidų kaip kažkas patarė (ačiū, tikrai paprasta ir gerai laikosi), folija iškloju, saldainiukam įbert prieš duodant ir psio
Galvojau eglutes be vazonėlių daryt, bet atkrito ta mintis, nu nepatogu nei paimt, nei paduot tada, o ir vaizdas man su vazonėliu patinka, tik galvoju, kuo vazonėlius pakeist, kad pigiau gautųsi
. Jogurtų indelių nepagalvojus netaupiau, gal į polistirolo gabalą statyt, kažin neapvirstų