Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(barbarux @ 2010 12 09, 20:36)
Tai va taip ir man reikėjo padaryt, bet vasarą apie žiemą tik dėl siaubingo karščio pagalvodavau, o kad reikia kitokių dalykėlių pasirinkt - nė į galvą  biggrin.gif

pries metus tokiu metu stengiausi rast nors viena miske, bet visi buvo susiskleide, todel jau pasimokiau biggrin.gif

Agnusyte grazus darbai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ZmoNa_,2010 12 09, 01:43]
as irgi is airijos 4u.gif
o kuriam mieste tu gyveni? ten ner lietuviskos pardes?

as is Dublino...yra ir lietuviska parduotuve,bet saldainiu pasirinkimas nedidelis...Nemazai saldainu sveriamu yra lenkiskose parduotuvese...Zinoma,kai reikia atrandi...bet man LT atrodo vistiek didesnis pasirinkimas,bet cia tik mano nuomone...kaip sakoma kiekvienam savo smile.gif ....Tik atradau viena geliu skyreli,kur galima rasti visokiu papuosimu,drugeliu,kaspineliu,popiriaus ir t.t.... Na dabar prasideda pats darbymetis smile.gif ..arteja didziosios sventes,tad sekmes visoms darbstuolems..
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 09, 19:21)
Varpas čia gražus, gal kils idėjų pagal save  4u.gif
user posted image

Aciu wub.gif wub.gif aciu aciu. Varpas super, bandysiu kazka ir as galvot wub.gif Egluciu maratonas pasibaige pas mane, dabar laukia varpas, o tada ir vel eglutes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 12 09, 20:41)
Nusibosiu Jums matyt  blush2.gif

Dar vienos rogutės ir mano ananasiukai smile.gif

user posted image
user posted image

Beje krkade idėja su puasentija tikrai gera, bet man irgi saldainiai užkliūva...Turbūt  realybėj manau geriau atrodo, nei nuotraukoj ir tas svarbiausia  smile.gif

labai grazu .
Ant ko klijuojate saldainius ananasa , labai noreciau toki pasidariti
Atsakyti
Tiek visokiausių grožių čia prisižiūrėjau, kad ir pati užsinorėjau ką nors panašaus susimeistraut bigsmile.gif ax.gif Tik va vienas klausimas iškilo doh.gif Kaip supratau, jūs saldainius klijuojat su karštais klijais, o nebūtų galima juos pakeisti moment klijais? Saldainiams nuo jų nieko neatsitiktų? g.gif 4u.gif
Atsakyti

Varpelis ne toks ir mazas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai smagu buvo daryti eglutę
user posted image
Atsakyti
Mano pirmoji naktinė eglutė biggrin.gif (naktinė, nes naktį įkvėpimas tooooks užplaukė lotuliukas.gif ir ėjau daryt). Ne "valgymui", simboliškai dovanų ax.gif Į vazoniką ant viršaus dar saldainių užpilsiu, kitoms prie vazoniko organzinį maišelį su saldainiais priklijuosiu, variantų daug, priklauso nuo to, kam ji bus skirta lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 12 10, 12:13)
Varpelis ne toks ir mazas smile.gif

Įdomiai gavosi thumbup.gif Kokio dydžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 10 gruodžio 2010 - 12:38
Lindra, super eglute thumbup.gif

Barbarux, labai grazi egle wub.gif Ka emei pagrindui? Zaviai ziurisi tikrai wub.gif

QUOTE(barbarux @ 2010 12 10, 12:29)
Įdomiai gavosi thumbup.gif Kokio dydžio?

Nemazas varpas, aukstis 36 cm. Pas mane namie arku yra tai dailiai atrodo pakabintas thumbup.gif Patiko, tik kai pirma kart dariau pavargau su juo, na bet dabar jau lengviau butu jei reiketu biggrin.gif
Atsakyti
super thumbup.gif kiek gražių darbų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 12 10, 14:42)
Barbarux, labai grazi egle  wub.gif Ka emei pagrindui? Zaviai ziurisi tikrai wub.gif

Pagrindas kartonas. Dar turėjau makroflekso, tai į galą pripurškiau, kad gražiai tas viršus būtų ir standesnis būtų, pabaigiau, tai ir nedėsiu, gerai ir taip laikosi biggrin.gif
Atsakyti
bėgau fotografuoti savo paskutinio darbo
ikeliu foto , saldainiai mano mylimiausi , nes labai skanūs ir biški su laipsniu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 10 gruodžio 2010 - 14:12