ZmOna ir Knielita, dėkui už pastabas . Dariau kuo mažesnę oazę, bet saldainiai didoki .Man patiko saldainiai dėl popierėlių, šventiniai tokie ir nebrangūs .Gyvai tas kupstas tikrai neatrodo toks neproporcingai didelis,nepavyko turbūt nufotografuoti padoriai Ir auksinio lapelio blizgesio neperteikė .Man labiau rūpi, ar ašku, kad čia gėlė
Knielita, tas rudas- filcas, dirbtinis veltinis.
pvz. http://www.savaspasa...t...gory&path=8
iš jo visokius rankdarbius daro.Pvz.
http://www.auksarankes.lt/forumas/viewtopic.php?t=2247&sid=fa5e02c0cc8b0de5e0b00bda3636411a
ir nebrangus ir kai iškerpi detalę nebrizga.Jau rašiau, kad iškirpau skrituliuką, centre pradūriau skylutę ir užmoviau ant "kamieno".Truputelį priklijavau prie cemento klijais.Atrodo labai tvarkingai ir kaip koks kilimas
QUOTE(krkade @ 2010 12 09, 10:24)
cia as klausiau aciu reik ir man tokio
o gele i gele tai panasi
uzsisakiau to filco jauciu pagreitins darba labai dar karta aciu
Sveikos, labai gražūs visų medeliai
Aš dar tik moakusi juos daryti. Tikiuosi, priimsit į savo būrį
Savo darytus medelius dovanoju tik artimiems žmonėms
Aš dar tik moakusi juos daryti. Tikiuosi, priimsit į savo būrį
Savo darytus medelius dovanoju tik artimiems žmonėms
tesiat tema apie vazoneliu aprėdą, esu organza dejusi
Sveikos. Turiu bėdą Dukra dovanų gavo saldainių medį, bet katė jį numetė ant žemės ir jis sulūžo. Vos ne pusė folijos su saldainiai nukrito. Kaip reikėtų jį sutaisyti?
QUOTE(knielita @ 2010 12 09, 00:49)
O as gavau uzduoti kaledini varpa padaryt is saldainiu Atejau i darzeli, o aukletoja sast ir dave, atsikalbet nebuvo kaip, suku galva kaip cia grazesni varpa sukurus, o laiko kaip truksta, prasidejo jau kaledine karstine, darbu tiek visokiausiu o laiko truksta
Varpas čia gražus, gal kils idėjų pagal save
QUOTE(Revera @ 2010 12 09, 19:41)
Nusibosiu Jums matyt
Dar vienos rogutės ir mano ananasiukai
Dar vienos rogutės ir mano ananasiukai
Ant ko klijuojate saldainius rogese?
Prisipazinsiu, ruosiuosi uzsiimti plagijavimu, kopijuosius Jusu rogutes
QUOTE(vaida009 @ 2010 12 09, 18:04)
Sveikos. Turiu bėdą Dukra dovanų gavo saldainių medį, bet katė jį numetė ant žemės ir jis sulūžo. Vos ne pusė folijos su saldainiai nukrito. Kaip reikėtų jį sutaisyti?
Galvoju O kas sulūžo? Kotas? ar galva perlūžo perpus?
Bet koooks apsileidimas , šiandien pirkau kankorėžius
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 12 09, 20:21)
Ant ko klijuojate saldainius rogese?
ant putplascio
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 12 09, 20:22)
šiandien pirkau kankorėžius
o as vasara, kai grybavom, prisirinkau pilna maximos maisa vienoj rankoj krepsys su grybais, kitoj kankorieziai geras vaizdelis buvo
Įkelsiu pasirodyt kelis savo darbelius, kuriuos dovanojau giminaičiams
Lauksiu kritikos
Lauksiu kritikos
QUOTE(Revera @ 2010 12 09, 20:33)
o as vasara, kai grybavom, prisirinkau pilna maximos maisa vienoj rankoj krepsys su grybais, kitoj kankorieziai geras vaizdelis buvo
Tai va taip ir man reikėjo padaryt, bet vasarą apie žiemą tik dėl siaubingo karščio pagalvodavau, o kad reikia kitokių dalykėlių pasirinkt - nė į galvą