Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

QUOTE(natur @ 2010 12 08, 10:46)
aš pilu skaldele ir karoliukiu ar stiklinių akmenuku

Bet jei netyčia pavirstų, išbirtų... Dėkui, idėja vis tiek gera, ką dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 08, 11:46)
Bet jei netyčia pavirstų, išbirtų... Dėkui, idėja vis tiek gera, ką dar?  4u.gif

Sveikos, aš šiemet dar neprisėdau, pernai pora medeliu padariau. Tik dovanoms ir savo malonumui smile.gif

Barbarux, aš klijavau karštais klijais viska prie to cemento, gerai lipo ir niekas net nepakrutejo. Dar turbut laikytu ir lipalas, tik jis ilgai dziusta.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 12 07, 23:04)
Revera o vazonėlis kuom aptaisytas, man atrodo kaip ir nudažytas būtų

cia dekupazas wink.gif
Atsakyti
As asmeniskai plausa suku, man taip patogiausia smile.gif Nors esu darius is folijos. Tiesiog folija paglamziau kai kur ir paklijavau. Zieminems temoms tai manyciau tinka ir sis var.
Atsakyti
Aš namuose turėjau užsilikusio nuo rankdarbių filco(dirbtinio veltinio).Iškerpu skrituliuką, praduriu centre skylę ir užmaunu ant koto.Skylutę duriu mažą, kol prakišu-prasitampo, todėl prie pagrindo gražiai priglunda .O tada ant viršaus prikliju dekoracijas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2010 12 08, 12:57)
Barbarux, aš klijavau karštais klijais viska prie to cemento, gerai lipo ir niekas net nepakrutejo. Dar turbut laikytu ir lipalas, tik jis ilgai dziusta.

Man tai nesiklijavo schmoll.gif , apsivėlė klijų šautuvas, nusivalė, nieko nenutiko, bet nudegiau pirštus, ai, paskui prie vazonėlio vidinio krašto klijavau, bet laiko tai atėmė doh.gif . Dėkui merginos už patarimus, reiks išbandyt kitą būdą, gal labiau tiks patiks. Jei dar kas parašytų kaip maskuoja vazonėlio viršų - būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 08 gruodžio 2010 - 17:03
Oi merginos, pagaminau medelį.Žiūriu aš į jį , žiūriu ir neapsisprendžiu.... ar pavyko man padaryt a la Puansetija (kalėdinė gėlė) ar tai labiau panašų į lapų krūva... blush2.gif Darytas palei kalėdinį užsakymą

http://public.fotki....3070.html#media

Tik va, su fotoaparatu nesusikalbu unsure.gif , gendantis verysad.gif

Dar vienas medelis.Labai panašus į mano pirmajį, tik dailesnis ax.gif

http://public.fotki....3030.html#media
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 12 07, 22:08)
Viskas gerai su ta nuotrauka smile.gif  thumbup.gif Paspausdus ji pasididina, o atsidariusiame puslapyje dar kartelį paspaudus ji atsidaro visu dydžiu, galima visas detales pamatyti. Turiu klausimą kaip tą nuotrauką priklijavot? Turiu idėjų su nuotraukom, bet kažkaip vis iki darymo nedaeinu, nes nelabai įsivaizduoju kaip tai įgyvendinti..  blush2.gif

Na ,kadangi as gyvenu ne LT,tai teko galvoti is to ka turiu,nes siaip cia Airijoje priemones brangios smile.gif ....tai kadangi turiu karstu kliju pistoleta(specialiai nusipirkaus daryti saldainiu ,medeliams)...tai iskirpta nuortauka ir apklijavau karstais klijais,na ta prasme ireminau,tikiuosi supratai....o pries purskiant buteli uzdengiau virsu,tik reikia gerai sonus prispausti,kad nepatektu po apacia.o paskui nuimi ta uzdengima ir lai dziusta....Merginos,kokie jusu medeliai.. . thumbup.gif .. SAUNUOLES...labai gaila,kad cia nera tiek graziu ir skaniu smile.gif saldainiu ...Dar butu gerai,kad rasytumet is kokiu saldainiu darote,popieriukai grazus o pavadinimo nezinau...va draugai atvaziuoja ir nezinau kokiu prasyti Kalediniam medziui.Tiesa ta zydra padovanojau savo virsininkei airei,nepatikesite kokia buvo reakcija... thumbup.gif ...jie cia tokiu nera mate....o ir as niekur nemaciau....Sekmes visoms...
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 12 08, 18:02)
Man tai nesiklijavo  schmoll.gif , apsivėlė klijų šautuvas, nusivalė, nieko nenutiko, bet nudegiau pirštus, ai, paskui prie vazonėlio vidinio krašto klijavau, bet laiko tai atėmė  doh.gif . Dėkui merginos už patarimus, reiks išbandyt kitą būdą, gal labiau tiks patiks. Jei dar kas parašytų kaip maskuoja vazonėlio viršų - būčiau dėkinga  4u.gif

Jei nėra gerai išdžiuvęs pagrundas tai ir nelimpa tie klijai, man taip irgi buvo, dabar stengiuos gerai išdžiovinti, o tada gerai limpa. Aprišk vazoną organza ir gali ant viršaus puošti ( nepamenu kas taip darė, bet visai gerai, aš ir pati esu taip bandžiusi, būtent tada kai nelipo niekas, o reikėjo atiduoti, ant cemento uždėjau truputi to plaušo, aprišau ir ant viršaus papuošiau)
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2010 12 08, 22:41)
Na ,kadangi as gyvenu ne LT,tai teko galvoti is to ka turiu,nes siaip cia Airijoje priemones brangios  smile.gif

as irgi is airijos 4u.gif
turiu pastebeti kad realiai kainos cia mazesnes airijoje nei lt, lyginant viena prie vieno, aisku pasivertus is litu i eurus gaunasi pigiau lietuvoje, bet taip jau nesazininga biggrin.gif
del saldainiu tai jo nelabai cia didelis pasirinkimas, ryt jei laiko bus bandysiu is ferrero rosher sukurpti medeli... jei vyras visu nesuziaumos doh.gif
o kuriam mieste tu gyveni? ten ner lietuviskos pardes?

o medeliai tikrai visu labai grazus, as prisiziurejau tiek pavyzdziu tiek ideju ax.gif
Atsakyti
Puikus visu medeliai.

Kkrade, nepadaryciau ir tokios geles, bet man asmeniskai mazesnio saldainiu kupsto noretusi, nes gele nera tokia iskili mirksiukas.gif Bet siaip liuks atrodo, matau galva pilna ideju, man tai butu problema tokia gele sukurpt blush2.gif

Del Airijos negaliu pasakyti, bet lietuviskose parduotuvytese bent UK tikrai daug saldainiu visokiu smile.gif Is ju galima nusipirkti, nors pripazinkim kiti vietiniai saldainiai irgi skanus, nors zinoma tikrai ne visi ax.gif

O as gavau uzduoti kaledini varpa padaryt is saldainiu blink.gif Atejau i darzeli, o aukletoja sast ir dave, atsikalbet nebuvo kaip, suku galva kaip cia grazesni varpa sukurus, o laiko kaip truksta, prasidejo jau kaledine karstine, darbu tiek visokiausiu o laiko truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 12 08, 20:52)
Oi merginos, pagaminau medelį.Žiūriu aš į jį , žiūriu ir neapsisprendžiu.... ar pavyko man padaryt a la Puansetija (kalėdinė gėlė) ar tai labiau panašų į lapų krūva... blush2.gif Darytas palei kalėdinį užsakymą

http://public.fotki....3070.html#media
Tik va, su fotoaparatu nesusikalbu  unsure.gif , gendantis  verysad.gif
Dar vienas medelis.Labai panašus į mano pirmajį, tik dailesnis  ax.gif

http://public.fotki....3030.html#media

del geles nieko negaliu patarti ax.gif gal ir man noretusi mazesnio kupsto, kita vertus taip daugiau saldainiu biggrin.gif

o to antro medelio kuo slepei cementa? kas ten per ta ruda medziaga?
Atsakyti