Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 6

Tęsiame diskusijas toliau smile.gif

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema

Papildyta:
Mano namuose jau Kalėdos santa2.gif Kažkokios nuotraukos neryskios g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu Revera uz naujus namucius 4u.gif
O eglute jau rodetes? Nedamatau, bet labai grazu thumbup.gif
Gal kam pravers, atradau Panoramoje Tiimari parduotuve. Saldainiu medeliams tinkamu priemoniu maciau, visokiu juosteliu, gelyciu, dekoru. Eglutes formos putplasti pirkau smile.gif
Atsakyti
Ačiū Revera už naujus namučius 4u.gif
Darbai tikrai jau šventiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja temuke thumbup.gif

QUOTE(barbarux @ 2010 11 26, 14:50)
Iškepiau dar vieną tortą  bigsmile.gif

Ah,kaip garazu ir is kur tiek fantazijos wub.gif

Revera - nu medziai,grazus,bet tos puokstes rogutese-fantastiskos thumbup.gif
As siandien slaviau maxsimos saldainiu skyriu,juk nuolaidos biggrin.gif ,tik nesuprantu,kodel nera pirkti geru saldainiu,t.y. Vilniaus ir t.t g.gif
Del juosteles,cia turbut kalbama apie,ta ,kur mano medeliai suristi,tokia sidabrine,man atrodo,kad ji per sunki burems,per grubi g.gif
Kaip jums pavydziu,kai yra kur nusipirkti visokiu priemoniu,man bent oaziu pilku gavus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 26 lapkričio 2010 - 21:11
labuka imetu ir as savo buteli sioki toki smile.gif
user posted image

Revera pirkai tas rogutes? bigsmile.gif

aj dar tas tortas praeitoj temoj lb grazus, jo vidus kazkoks padarytas o tik krastai saldainem apdeta ane? g.gif
Atsakyti
Uff jau maniau jus prateriojau wub.gif
Atsakyti
Stebuklinga - nedejau dar, todel dedu is arciau smile.gif
Bangelia- taip pirkau smile.gif
Ir dar nuotrauka papildyta batuku smile.gif o visos nuotraukos mano puslapyje smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

jusu arbeliai toookie grazus nepakartojami... 4u.gif wub.gif
noreciau prie jusu prisijungti smile.gif pamaciau uzsibaliavau ir negaliu atitraukti akiu o galvoje kirba idejos ...
jau turiu sautuva kliju, cemento ir t.t. viska pirkinejuosi ir tikiuosi kuo greiciau sukurpsiu pirmaji medeli...
tik iskilo bedele, gyvenu ne lietuvoje ir cia sitoj airijoj nerandu ko noriu ... gal yra kokia internetine parduotuve kur galima kokio sizalio nusipirkti ir t.t.? gal kuri is jusu tuo uzsiimate? 4u.gif
Atsakyti
mano medeliai cia albumelyje
Atsakyti
o čia mano kukli eglutė... kadangi esu pradedančioji, tai kol pasieksiu jūsų lygį, teks dar daug saldainių suvalgyti... biggrin.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2010 11 27, 18:08)
Sveikos mergaites  4u.gif

jusu arbeliai toookie grazus nepakartojami... 4u.gif  wub.gif
noreciau prie jusu prisijungti  smile.gif  pamaciau uzsibaliavau ir negaliu atitraukti akiu o galvoje kirba idejos ...
jau turiu sautuva kliju, cemento ir t.t. viska pirkinejuosi ir tikiuosi kuo greiciau sukurpsiu pirmaji medeli...
tik iskilo bedele, gyvenu ne lietuvoje ir cia sitoj airijoj nerandu ko noriu ... gal yra kokia internetine parduotuve kur galima kokio sizalio nusipirkti ir t.t.? gal kuri is jusu tuo uzsiimate? 4u.gif

labukas ZmoNa 4u.gif mes cia uzsienyje auksarankes turime savo temele smile.gif http://www.supermama...;#entry42425323
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2010 11 28, 15:28)
labukas ZmoNa 4u.gif mes cia uzsienyje auksarankes turime savo temele smile.gif http://www.supermama...;#entry42425323

oo net nezinojau 4u.gif aciu wub.gif
Atsakyti