QUOTE(Burleska @ 2010 12 03, 21:36)
Šiaip man iš tiesų nepatinka žmonės, kurie vat taip ateina ir duok jiems sukramtytą informaciją. Man muilo gamyba yra įdomi, bet aš neuždaviau anei vieno klausimo. Tiesiog skaitau buvusias temas, ieškau puslapių internete ir tokių klausimų nekyla. Kokio jums palaikymo reikia? Tai, ar darysit tą muilą ar ne, yra tik jūsų reikalas. Nenoriu pasirodyti pikta, tikiuosi, suprantat. Buvusiose temose buvo viena narė, kuri laukėsi, bet labai norėjo gamintis iš šarmo. Ir rado išeitį. Už ją viską darė vyras, o ji tik stebėjo per stiklą. Viską gali, jei nori.
Dėl tų receptūrų. Aišku, kažkokie santykiai tarp atskirų dalių turi išlikti, bet tai netrukdo improvizuoti: galima dėti kitokius aliejus, juos maišyti, ar dėti tik vieną rūšį. Dekoratyvinių priedų įdėjus gramu daugiau nemanau, kad jie keistų kažkokią esmę. Nesigaus vieną kartą, gausis kitą.
FUI, kokia tamsa nedraugiska...
man sukramtytos informacijos, aciu, nereikia, pati jau dvi dienas gyvenu internete ir prisiskaiciau sociai (anglu kalba taip pat). Uzdaviau tik pora klausimu i kuriuos, tikejausi, tatutieciu lietuviu atsakymo...
ne vienoj forumo temoj pasisakau, bet tokiu dar nesu sutikus negeranoriskai nusiteikusiu zmoniu... na, bet visokiu buna, visokiu reikia.
Dziugu, kad ta moteris rado iseiti su vyru, o manasis yra tuo atzvilgiu kategoriskas ir vos tik issiziojau apie sarma, jis man pasake, kad nereik daryt nesamoniu. Taip pat jis man prie sarmo puodu tikrai nestoves.
Dekui uz patarimus del recepturu, smagu, gal galima zaisti. Tas ko gero jus visas cia labiausiai ir veza...
Sekmes visoms!
Papildyta:
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 12 03, 22:49)
Taip norisi issizioti ir pareiksti savo nuomone apie tam tikrus sios temos "profesionalus", bet nenoriu veltis i mustynes
Spanguole,noriu pasakyt viena - sitoj temoj tikrai labai sunku gauti vertingu patarimu (lietuviai nelinke isduoti 'paslapciu', apie kurias viesai kalbama kitatauciu forumuose ir kur galima rasti visus atsakymus
) ,ta jau ne karta kartojau-ieskokites kitatauciu mergaiciu forumu, jei tikrai norite kazko ismokti ir apie kazka pasiteirauti
Sekmes darbuojantis
Vasara gimusi,
kokia isties esi teisi... kaip liudna, kad lietuvoj taip daug uzsidariusiu, pavydziu ir piktu zmoniu...
as pati i kremu kursus uzsirasiau ir jau panelem forume apskelbiau, jos jau laukia is manes info po kursu, receptu, man negaila, as ne tokia...
Ka gi, belieka guztelt peciais ir zemai nuleidus nosi nesdintis is cia
Papildyta:
QUOTE(Burleska @ 2010 12 03, 23:25)
Na, jei moterys tuos muilus pardavinėja, tai normalu, kad savo paslapčių išduoti nenori, gal vat konkurentę užsiaugins
. Kitu atveju nelabai suprantu. Man gaila nebūtų, jei pati tuo jau užsiimčiau ir išmanyčiau, bet tikrai neatsakinėčiau į tokius klausimus, kaip kad muilus reikia gaminti iš aliejaus ir šarmo.
o as, beje, pacioj pradzioj rasiau, kad noriu pasigamint muilo tik sau ir savo namams. Nebijokit, nenukonkuruosiu