QUOTE(*MAGIC* @ 2010 12 03, 12:13)
O jau tikroji muilo gamyba(mano durna galva)- tai būtent tas šaltasis būdas- šarmas+aliejai.
Tikrai teisybę sakot, tikras muilas yra tas, kurį pati daraisi, bet pagalvokit, ne kiekviena sugeba jį pasidaryti (pvz. aš), juk su šarmais dirbti pavojinga, o jei perdozuosi jo? Todėl geriau pasirenku perlydyti muilą. Neimu pigiausio, bei stengiuosi žiūrėti į sudėtį, o kad įdedi cinamono ar kažko kito tai nieko baisaus nematau jei nesi alergiškas Aš darausi pvz. ne dėl sveikumo, nes sveika tiek pat kiek ir parduotuvėse (o su tom laidom reikia, manau, žiūrėti skeptiškai, neaišku kas kokia anti reklamą užsakęs yra, man asmeniškai tokios laidos net nerūpi ir tikrai nežiūriu), tai greičiau kaip laikinas hobis ir smagios dovanėlės kalėdoms, juk mieliau gauti ne kokį safeguard muilą, o kažką originalesnio. Žinoma, užklijuosiu lapelius kokios sudedamosios medžiagos kur įėjo, kad jeigu kartais kas, galėtų pažiūrėti kas įeina į sudėtį
Tos kurios darosi muilus su šarmu labai sveikinu, nes aš tiek nesugebu, nesu tokia gabi ir vertinu tokius darbelius labai labai