Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 26, 19:37)
ruteliauskas ir Gera, šaunūs muiliukai thumbup.gif

blush2.gif tikra garbė šalia Geros būt paminėtai ax.gif
Atsakyti
rosebud1 Ačiū! ax.gif ruteliauskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Muilas su alijošiais user posted image smile.gif erikae anksciau rasiau kad liufa pirkau padruotuvej "viskas uz 1euro" Vilniuje bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 28 birželio 2011 - 13:44
QUOTE(Gera @ 2011 06 28, 14:43)
Muilas su alijošiais                                                                                    smile.gif erikae  anksciau rasiau kad liufa pirkau padruotuvej "viskas uz 1euro"  Vilniuje  bigsmile.gif

man šita forma labai labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos muilinikes smile.gif ,noreciau ir as isijungti i jusu gretas 4u.gif .Mane domina muilo gaminimas is baziu.Permeciau akimis sia tema ir supratau kad i bazes negalima pilti skysciu.O kaip sakykit del alieju?kiek ju galima pilti i bazes?Radau nete toki recepta sokoladinio muilo.Kaip jusu manymu ar neperdidelis cia aliejaus kiekis?
340g muilo bazes(dribsniu)
225g kakavos sviesto
340g alyvu aliejaus
110g kakavos
Gal galit pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 07 03, 12:52)
Sveikos muilinikes  smile.gif ,noreciau ir as isijungti i jusu gretas 4u.gif .Mane domina muilo gaminimas is baziu.Permeciau akimis sia tema ir supratau kad i bazes negalima pilti skysciu.O kaip sakykit del alieju?kiek ju galima pilti i bazes?Radau nete toki recepta sokoladinio muilo.Kaip jusu manymu ar neperdidelis cia aliejaus kiekis?
225g kakavos sviesto
340g alyvu aliejaus
110g kakavos

o bazę gal Lietuvoj pirkai? smile.gif
Atsakyti
rebeke Į 100gr. muilo bazes patartina deti - iki 0,5 arbatinio šaukšto aliejaus, 3-7 lašu eterinio aliejaus, 1-1,5 valgomojo šaukštu skysciu, iki 1 valgomojo šaukštu miedaus, ir taip toliau....
Atsakyti
Aciu,Gera.Tai koks nesamoningas tas receptas blink.gif
Mozaika,baze ryt poryt is Bodylink.lt uzsisakysiu
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 07 03, 11:52)
Sveikos muilinikes  smile.gif ,noreciau ir as isijungti i jusu gretas 4u.gif .Mane domina muilo gaminimas is baziu.Permeciau akimis sia tema ir supratau kad i bazes negalima pilti skysciu.O kaip sakykit del alieju?kiek ju galima pilti i bazes?Radau nete toki recepta sokoladinio muilo.Kaip jusu manymu ar neperdidelis cia aliejaus kiekis?
225g kakavos sviesto
340g alyvu aliejaus
110g kakavos

o kur toki recepta radot? unsure.gif
Atsakyti
cia radaureceptas
Kristale,gal kur lufos uzmatet Marijampoleje?
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 07 03, 20:10)
cia radaureceptas
Kristale,gal kur lufos uzmatet Marijampoleje?

ana diena maciau Droge (Maksimoje kur prie Rimes) , bet kelis kartus maciau ir pacioje Maksimoje, kur prie pirciu rekmenu smile.gif
Atsakyti
Keliam tema smile.gif Naujas muilas user posted image
Atsakyti