Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

Gera, gal galit nuorodėlę kur ir kokią bazę jum perka, gal surasiu keliaujančių į Angliją ax.gif dar patyrinėjau jūsų darytus muilus ir noriu paklaust (jei galima blush2.gif ) ką duoda avižinių dribsnių nuoviras? nelabai aš su žolelių ir kitų dalykų poveikiu susipažinus ax.gif

erossa, sveika įkritus į šitą balą 4u.gif šaunūs muiliukai, citrininis turėtų būti tikrai gaivus, pats tas per karščius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 06 13, 11:05)
dar patyrinėjau jūsų darytus muilus ir noriu paklaust (jei galima blush2.gif ) ką duoda avižinių dribsnių nuoviras? nelabai aš su žolelių ir kitų dalykų poveikiu susipažinus

erossa, sveika įkritus į šitą balą 4u.gif  šaunūs muiliukai, citrininis turėtų būti tikrai gaivus, pats tas per karščius thumbup.gif

bent jau kiek aš žinau, tai jei oda labai jautri ar net linkusi į alergiją, muilo gamybai vietoj vandens rekomenduojama naudoti skystą ryžių arba avižų nuovirą mirksiukas.gif

geras užkaratas tie muilai hihihi.gif būtinai bandysiu dar ką nors "sumakaluot" biggrin.gif
Atsakyti
ruteliauskas
Parašiau i AŽ. O dribsnių nuoviras drėkina ypač sausą odą, turi raminančių savybių. erossa faini muiliukai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 13 birželio 2011 - 12:32
QUOTE(griegzde @ 2011 06 12, 09:41)
Dabar pas mane vonios bombu bumas.  Gaminu ir dovanoju draugem.    Noreciau padaryti bombikes su jazminu ar roziu ziedeliais. Tik nezinau kaip geriau ar ziedelius padziovinus ar deti sviezius. Ka patartumet?

Aš dečiau džiovintus žiedelius. Galite ir nuotraukos ideti čia jusu bombos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2011 06 13, 13:21)
bent jau kiek aš žinau, tai jei oda labai jautri ar net linkusi į alergiją, muilo gamybai vietoj vandens rekomenduojama naudoti skystą ryžių arba avižų nuovirą mirksiukas.gif

geras užkaratas tie muilai hihihi.gif būtinai bandysiu dar ką nors "sumakaluot" biggrin.gif

aš vietoj vandens pieną naudoju, bet dabar reiks nuovirus pabandyt smile.gif

QUOTE(Gera @ 2011 06 13, 13:26)
ruteliauskas
Parašiau i AŽ. O dribsnių nuoviras drėkina ypač sausą odą, turi raminančių savybių.                                                                  erossa   faini muiliukai!

Ačiū dar kartą 4u.gif vat kaip gerai,kad raminančiai veikia - yra poreikis tokiem ax.gif
aš vakar jau porą kavinių (klasika) padariau, širdis atsigavo ax.gif
Atsakyti
Noriu parodyti dar nauja medaus muilą ax.gif user posted image
Atsakyti
Gera ir erossa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 06 14, 21:45)
Noriu parodyti dar nauja medaus muilą  ax.gif

griūk negyvas, kokia faina bitutė pateko į muiliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 06 14, 21:45)
Noriu parodyti dar nauja medaus muilą  ax.gif

labai grazu wub.gif
Atsakyti
Merginos Ačiū! 4u.gif Va čia geriau matosi visas grožis blush2.gif user posted image
Atsakyti
Nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vau! Labai gražu wub.gif Manau ir aš prisijungsiu prie jūsų būrio ir pradėsiu gaminti muiliukus 4u.gif Labai jau fainai atrodo ax.gif
Atsakyti