Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(juste10 @ 2011 06 07, 21:31)
Aciu Jums labai  drinks_cheers.gif
O gal galit parasyti visas proporcijas pusu muilo?Turiu prisirinkus pusu pumpuru,noreciau pasigamint,o kol esu naujoke nelabai isikertu i tas proporcijas(tiksliau bijau,kad nesustings)

smile.gif Verta paskaityti temele iš pradžiu. Labai daug buvo parašyta apie proporcijos , ir ne viena karta! rolleyes.gif Aš iš vaikiško muilo darau pagal universalu recepta ant 100gr. muilo- 100ml. skysčio. Sekmes eksperimentojant!
Atsakyti
Gera, labai formos ir spalvos fainos smile.gif tas koriukas koks įdomus ax.gif
Atsakyti
rosebud1 Ačiū! 4u.gif Rodau nauja muiliuka is muilo bazes , viduje servetele. user posted image
Atsakyti
Gera wub.gif

iš kur ir po kiek bazė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 06 08, 23:21)
Gera  wub.gif

iš kur ir po kiek bazė? blush2.gif

Ačiū! 4u.gif Baze atvezta iš Anglijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gera, o bazę užsisakai ar kažkas iš pažįstamų atveža? Gal būtų įmanoma kaip nors prisijungti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 06 09, 09:48)
Gera, o bazę užsisakai ar kažkas iš pažįstamų atveža? Gal būtų įmanoma kaip nors prisijungti?  blush2.gif

Taip, atvežta. rolleyes.gif Jei pavyks kita karta atvežti, parašysiu i AŽ . mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, lauksiu smile.gif
Atsakyti
Gera, liux atrodo ok.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 10, 23:09)
Gera, liux atrodo ok.gif

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Susižavėjau jūsų darytais muilais ir aš nusprendžiau pabandyti perlydyti ir štai kas gavosi -tokie pirmieji mano bandymai blush2.gif

Citrininis
user posted image

Kavos-kokosų

user posted image

ir spalvotasis biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Dabar pas mane vonios bombu bumas. Gaminu ir dovanoju draugem. Noreciau padaryti bombikes su jazminu ar roziu ziedeliais. Tik nezinau kaip geriau ar ziedelius padziovinus ar deti sviezius. Ka patartumet?
Atsakyti