Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

[quote=ruteliauskas,2011 05 04, 15:09]
Gera thumbup.gif
Ačiu!
Naujos vonios bombos user posted image Jūros druska spalvota ,bazinis aliejus, eukaliptu ,apelsinu ir gvazdiku eteriniai aliejai. mirksiukas.gif
Atsakyti
ruteliauskas, pyliau apelsinų eterinį aliejų smile.gif
Rastika, fainas kūgelis mirksiukas.gif
Gera, mieli muiliukai ir superiniai burbulai thumbup.gif o į burbulus tuos, sodos, krakmolo, vandens ir cirtrinos rūgšties nededat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 06 gegužės 2011 - 10:34
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 06, 11:34)
Gera, mieli muiliukai ir superiniai burbulai thumbup.gif  o į burbulus tuos, sodos, krakmolo, vandens ir cirtrinos rūgšties nededat? g.gif

Ačiu! Soda ir cirtrinos rūgšties čia pagrindiniai ingridientai, tai ir nerašau! O krakmolo ir vandens aš nenaudoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patinka jūsų darbeliai jie tikrai superiniai thumbup.gif
Ir man bežiūrint kilo noras pasigaminti pačiai tokį grožį. ax.gif
Turiu vieną klausymą o ar būtina pilti eterinį aliejų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reda147 @ 2011 05 09, 18:44)
Man labai patinka jūsų darbeliai jie tikrai superiniai thumbup.gif 
Ir man bežiūrint kilo noras pasigaminti pačiai tokį grožį. ax.gif
Turiu vieną klausymą o ar būtina pilti eterinį aliejų?  blush2.gif

nebūtina, tiesiog jei perlydysit vaikišką muilą, tai norėsis specifinį kvapą "užmušt", o tai neblogai daro eteriniai aliejai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras tikiuosi ir mane priimsite prie savo grupeles darbstuoliu 4u.gif
Labai patinka rankdarbiai,todel meginu daryti viska,uzsimaniau ir muiliuka pasigaminti.Sakykite kur perkate priemones?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 05 10, 22:16)
labas vakaras tikiuosi ir mane priimsite prie savo grupeles darbstuoliu 4u.gif
Labai patinka rankdarbiai,todel meginu daryti viska,uzsimaniau ir muiliuka pasigaminti.Sakykite kur perkate priemones?smile.gif

Nors aš ir ne darbštuolė, bet 4u.gif
O ką turit omeny "priemones" - šiaip muilo perlydimui (apie ką šitoje temoje daugiausia kalbama) kažko ypatingo nereikia, beveik viską galima rasti namie, ar artimiausioj parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 05 11, 13:31)
Nors aš ir ne darbštuolė, bet 4u.gif
O ką turit omeny "priemones" - šiaip muilo perlydimui (apie ką šitoje temoje daugiausia kalbama) kažko ypatingo nereikia, beveik viską galima rasti namie, ar artimiausioj parduotuvėj mirksiukas.gif

Jau supratau vakar nakty perskaiciusi visas temas smile.gifsmile.gifsmile.gif Aciu uz atsakyma wink.gif siandien kibsiu i darba wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 05 09, 20:08)
nebūtina, tiesiog jei perlydysit vaikišką muilą, tai norėsis specifinį kvapą "užmušt", o tai neblogai daro eteriniai aliejai mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą reiks ir man pasigaminti muiliuką !!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 05 11, 14:31)
Jau supratau vakar nakty perskaiciusi visas temas smile.gifsmile.gifsmile.gif Aciu uz atsakyma wink.gif siandien kibsiu i darba wink.gif)

lauksim foto mirksiukas.gif

QUOTE(reda147 @ 2011 05 11, 21:07)
Ačiū už patarimą reiks ir man pasigaminti muiliuką !!! 4u.gif  4u.gif

dėl vaikiško muilo kvapo 'užmušimo' dar esu skaičius, kad kelis kartus perlydžius jis mažėja, nors man tai ir pirmo perlydimo Tindi jokio specifinio kvapo neskleidžia ax.gif
Atsakyti
Avižinis- medaus muilas user posted image Pušų muilas user posted image
Atsakyti
*Rūta* Ačiū! smile.gif Avižinis- medaus muilas : vaikiškas muilas, avižinių nuoviras, pienas, medus, kosmetikos vazelinas, alyvuogių, šaltalankių,abrikosų, ricinos aliejai, glicerinas,eterinis aliejus ylang-ylang. Pušų muilas Vaikiškas muilas, pušų pumpuru nuoviras, pienas, medus, alyvuogių aliejus, vynuogių sėklų ir kėnių aliejus , kosmetikos vazelinas,vonios aliejus su spygliuočių ekstraktu. mirksiukas.gif
Atsakyti