Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 21, 23:17)
Dušara, pasirodyk, kas gavosi, cekavu gi ax.gif

Rosebund1, įtariu gražiai iš formos išėmus atrodys - kokios sudėtys?

alyvuogių aliejus, vaikiškas natūralus muilas be jokių priedų palmių aliejum, rankų kremas, eterinis aliejus, pienas ir vanduo smile.gif spalvos skirtingos, nes skirtingą eterinį aliejų pyliau smile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image mano pat papraščiausias perlydytas muilas iš kavos tirščių ir kokoso
Atsakyti
Su kiaušinių diena visas 4u.gif

rosebud1 - o koks eterinis geltoną spalvą davė? ax.gif

Rastika - thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 24 balandžio 2011 - 07:47
user posted image Apelsininis muilas vaikui - daug įvairių baziniu aliejų, glicerinas, apelsininis sultys.
Atsakyti
ir aš tokios mašinytės noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 05 02, 08:20)
Apelsininis muilas vaikui - daug įvairių baziniu aliejų, glicerinas, apelsininis sultys.

gal gali recepta parasyti kiek ko dejai?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 05 02, 14:54)
gal gali recepta parasyti kiek ko dejai?

rolleyes.gif Prašom! 200gr.-vaikiško muilo , 200ml.- natūralių apelsinų sulčių ,po 1 valgomo šaukšto -migdolu, alyvuogiu aliejai, po 1 arbatinio šaukšto šaltalankių ir ricinų aliejai, 0,5arbatinio šaukšto glicerino. Čia nauji "bombos" rolleyes.gif user posted image Su jūros druska , baziniai aliejai bei apelsinu ir levandų eteriniai aliejai.
Atsakyti
Gera, jūsų bombos fantastiškos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Išduokite, jei galit, su kuo taip gražiai spalvinate juos?
Aš kol kas dar tik informaciją renku ir apdoroju biggrin.gif , ir, iš to ką skaičiau, manau, kad "protingiausia" būtų spavinti su moliu, bet, ko gero, tada apie tokias spalvas lieka tik pasvajoti....
Atsakyti
Gera,super bombos bigsmile.gif
Atsakyti
Ciuple,Rastika ačiu! 4u.gif Spalva duoda juros druska spalvota, dar galima soda dažyti maistiniai dažais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 03 gegužės 2011 - 20:11
Muilas-skrabas user posted image vaikiškas muilas, pienas, dilgėles ,aliejai ir kava.
Atsakyti
Gera thumbup.gif

buvau nusprendus mėnesiukui sustabdyt muilinimosi veiklą, niu bet kur tu žmogus atsilaikysi,kai tokie pavyzdžiai akis bado doh.gif
Atsakyti