Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

Kristalė*,va aš niekur kukuruzu krakmolo neradau pirkti, naudojau bulviu, ar turi itakos, sekanti karta pabandysiu pagal tave bigsmile.gif
sii kinderius gal pabandyk, tik kad mažiukai gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 04 08, 18:56)
Kristalė*,va aš niekur kukuruzu krakmolo neradau pirkti, naudojau bulviu, ar turi itakos, sekanti karta pabandysiu pagal tave  bigsmile.gif
sii kinderius gal pabandyk, tik kad mažiukai gausis g.gif

tai tinka ir bulviu, manau jokio skirtumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sii @ 2011 04 08, 16:56)
Gal zinot kur kiausinio formos formeliu yra pirkt, velykoms noriu padaryti muiliukus dovanoms?  smile.gif

jei negaila pinigų, radau kiaušinių forma
Atsakyti
Pasigirsiu sukietojo gerai tie mano vonios burbulai sakiau ryt išbandysiu pirma ant saves biggrin.gif galvoju jei suvyniosiu kiekviena i maistine plėvelę nieko baisaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 04 09, 08:47)
Pasigirsiu sukietojo gerai tie mano vonios burbulai sakiau ryt išbandysiu pirma ant saves  biggrin.gif  galvoju jei suvyniosiu kiekviena i maistine plėvelę nieko baisaus? g.gif

Hei, pasirodo, tik kantrybės reikia mirksiukas.gif o dėl maistinės plėvelės- gal geriau palikt ore juos, nes jei drėgmė neturės kur išeit įgaus negerą kvapą g.gif (pakartosiu, nesu darius,tai tik blondiniškas pamąstymas blush2.gif )

ir aš pasigirsiu - pirmieji apvelti muiliukai:

user posted image

user posted image
kadangi pirmąsyk su vilnos vėlimu susidūriau,tai nelabai didelio grožio, bet pats principas man patiko smile.gif

išbandžiau praktiškai, tai muiluota kempinė, tik nežinau,kaip bus,kai muilo mažės, pranešiu po kelių prausimųsi
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 09 balandžio 2011 - 10:18
ruteliauskas, nuostabiai atrodo, kai išbandysi pranešk bigsmile.gif koks jausmas ir pan.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 09 balandžio 2011 - 10:31
QUOTE(Rastika @ 2011 04 09, 11:30)
ruteliauskas, nuostabiai atrodo, kai išbandysi pranešk  bigsmile.gif  koks jausmas ir pan.?

4u.gif jau pabandžiau, tai "krizinis variantas" nes kempinės nereikia, o iš karto ant kūno tokia muilo puta tepasi...tik įtariu,kad kai muilas susinaudos, tai liks toks vilnos gniutulas...bet paįvairinimui tikrai fainas variantas mirksiukas.gif niu vat, dabar muilo fabriko planuose burbulai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 08, 23:19)
jei negaila pinigų, radau kiaušinių forma

Labai aciu 4u.gif tikrai pinigeliu negaila, kai pagalvoju kad dovanomis dziauksis visi artimieji. Pirmadieni vaziuosiu pirkt.

Tik dabar reik sugalvot kokius priedus reikia deti muiliukams. Gal kuri turit koki recepciuka paprasta, nes muiliukus darysiu pirma karta
Atsakyti
QUOTE(sii @ 2011 04 09, 22:43)
Labai aciu  4u.gif tikrai pinigeliu negaila, kai pagalvoju kad dovanomis dziauksis visi artimieji. Pirmadieni vaziuosiu pirkt.

Tik dabar reik sugalvot kokius priedus reikia deti muiliukams. Gal kuri turit koki recepciuka paprasta, nes muiliukus darysiu pirma karta

nėr už ką, ko dėl smagių Velykų nepadarysi biggrin.gif

o priedai tai tikrai nuo fantazijos ir norų priklauso ( mėgstami kvapai, laukiamas poveikis), bet galvoju,kad bent kelis margučius tai reiktų padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
žiūriu, diskutuojate apie veltus muilus, jeigu tik įdėti šiek tiek darbo, muilas gali virsti tikra tikra puošmena - maža skulptūryte.

http://public.fotki....ss-idja/muilai/ čia rasite mano veltinukus smile.gif gal kam kils idėjų.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 09, 23:34)
žiūriu, diskutuojate apie veltus muilus, jeigu tik įdėti šiek tiek darbo, muilas gali virsti tikra tikra puošmena - maža skulptūryte.

http://public.fotki....ss-idja/muilai/  čia rasite mano veltinukus smile.gif gal kam kils idėjų.

čia man apveltų muiliukų manija blush2.gif
gal galite papasakot,kaip "rankenas" pritaisyt (na kaip pirmoj foto) aš su vėlimu visiškai nesusidūrus,tai net nežinau,kaip klausimą paieškoj reiktų formuluot blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Lachesė,nuostabūs tavo darbai, o kaip jūs apvelete tuos muiliukus?
Atsakyti