Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 06, 16:43)
oi duos moderatorės velnių už nuotraukų citavimą mirksiukas.gif

blush2.gif pasizadu pasitaisyti
Atsakyti
Na tai dar prie to pacio pasirodau ax.gif kavos muilas pasiteisino thumbup.gif nezinau kaip kitiem patiks, bet as jau ir isbandziau ir likau labai patenkinta thumbup.gif

user posted image

user posted image

doh.gif o cia brokas, nu bet gi nereik noret kad viskas gautus be priekaistu doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birbusiukas: 06 balandžio 2011 - 17:17
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 06, 18:16)
Na tai dar prie to pacio pasirodau  ax.gif  kavos muilas pasiteisino  thumbup.gif  nezinau kaip kitiem patiks, bet as jau ir isbandziau ir likau labai patenkinta  thumbup.gif

labai grazus muiliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 06, 17:16)
Na tai dar prie to pacio pasirodau  ax.gif  kavos muilas pasiteisino  thumbup.gif  nezinau kaip kitiem patiks, bet as jau ir isbandziau ir likau labai patenkinta  thumbup.gif

oi kaip man tie "su žėlė gabaliukais" patinka wub.gif

paskutiniam tarkavot muiliukus? g.gif (kaip tokias smulkias drožles gavot?)

4u.gif 4u.gif 4u.gif broko nematau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 06, 17:16)

user posted image

atrodo graziai, bet ranku darbo blink.gif virei ji ar perlydei? g.gif nes jei perlydytas tai iki ranku darbo toli, kai kaip cepelinai is gatavo misisnio doh.gif
Atsakyti
4u.gif aciu visom uz pagyras

QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 06, 22:23)
oi kaip man tie "su žėlė gabaliukais" patinka wub.gif

paskutiniam tarkavot muiliukus? g.gif (kaip tokias smulkias drožles gavot?)

4u.gif  4u.gif  4u.gif  broko nematau thumbup.gif

paskutiniam tai peiliu susmulkinau visas atliekas blush2.gif
broko ant fotkiu gal ir nelabai matos, beto dar bandziau apipjaustinet, bet siaip tai tikejaus geresnio rezultato g.gif

QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 07, 08:42)
atrodo graziai, bet ranku darbo  blink.gif  virei ji ar perlydei?  g.gif  nes jei perlydytas tai iki ranku darbo toli, kai kaip cepelinai is gatavo misisnio  doh.gif

lotuliukas.gif gera kritika thumbup.gif
tai aisku , kad perlydziau, dar neesu tiek pazengus. doh.gif ogi nerasysi perlydytas muilas arba pusiau ranku darbo doh.gif nu as galvoju, kad jei mezgi grazias kojines tai nebutina siulus pries tai paciai susiverpt, kad pavadintum jas ranku darbo gaminiu blush2.gif
Atsakyti
tik nesupykite 4u.gif man ranku darbo tai is natrio sarmo, bet kadangi as bijau jo tai irgi lydau, bet nerdystu ranku darbo pavadinti blush2.gif

labai grazus man tas kavos kaupiuosi jam, koki muila perlydete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 07, 08:19)
tai aisku , kad perlydziau, dar neesu tiek pazengus.  doh.gif  ogi nerasysi perlydytas muilas arba pusiau ranku darbo  doh.gif  nu as galvoju, kad jei mezgi grazias kojines tai nebutina siulus pries tai paciai susiverpt, kad pavadintum jas ranku darbo gaminiu  blush2.gif

ir aš šitą užrašą užfiksavau ax.gif kai muilas perlydomas, manau, paprasčiau tiesiog rašyti pavadinimą, sudėtį ir kam skirtas (aš užrašų nedarau,tiesiog dovanodama muiliuką viską papasakoju)...bet už apipavidalinimą tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 04 07, 10:22)
tik nesupykite  4u.gif  man ranku darbo tai is natrio sarmo, bet kadangi as bijau jo tai irgi lydau, bet nerdystu ranku darbo pavadinti  blush2.gif 

labai grazus man tas kavos kaupiuosi jam, koki muila perlydete  ax.gif

biggrin.gif taigi ner cia ko pykt, diskutuojam ir tiek.
As vaikiska tindi rindi naudoju, bet galvoju jei turetu paklausa reiks pabandyt ir paciai isvirt g.gif

butinai isbandykit, kaifas maudytis thumbup.gif masaziukas superinis, visas kunas atsigauna po tokio duso

QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 07, 10:42)
ir aš šitą užrašą užfiksavau ax.gif kai muilas perlydomas, manau, paprasčiau tiesiog rašyti pavadinimą, sudėtį ir kam skirtas (aš užrašų nedarau,tiesiog dovanodama muiliuką viską papasakoju)...bet už apipavidalinimą tai  4u.gif

g.gif na vat as ir galvojau, jei pvz bunant saziningai tai gi galima dar sudeti pridet ir joje parasyt, kad naudojamas toks ir toks muiliukas perlydymui.
O siaip tai kolkas tik dovanelem darau, bet nuo nieko neslepiu ka naudojau mirksiukas.gif na o jei kada pardavimui tektu daryt tai taip ir parasyciau .
doh.gif nu nes visvien kai pagalvoji kiek laiko ir dusios darydama idedi tai gi ne kokiu aparatu darai ax.gif tai ir gaunas kaip koks rangdarbis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 07, 08:59)
doh.gif  nu nes visvien kai pagalvoji kiek laiko ir dusios darydama idedi tai gi ne kokiu aparatu darai  ax.gif tai ir gaunas kaip koks rangdarbis  ax.gif

visiškai sutinku,kad rankdarbis drinks_cheers.gif

aš jau kuris laikas galvoju apie apveltus muiliukus (įdedu internetinį pavyzdį)
user posted image

gal kuri bandėt? aš vilnos nesu vėlus, bet šitas daiktas mane labai vilioja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 07 balandžio 2011 - 09:13
Labai faini tie apveltukai, as ir kaip tik pries kelias dienas uzmaciau, labai patiko ideja thumbup.gif labai idomu kaip naudojasi g.gif
Atsakyti
ruteliauskas ir birbusiukas labai faini muiliukai 4u.gif
Atsakyti