Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 27, 10:29)
Keliu temą į viršų 4u.gif

nieko ypatingo,tiesiog išsimaniau rožinio muilo ax.gif

mieli muiliuka wub.gif i, ta gelyte labai pagyvina vaizda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 03 27, 13:49)
mieli muiliuka wub.gif i, ta gelyte labai pagyvina vaizda thumbup.gif

pavasarinės nuotaikos pas mane, tai ir spalvos ir formos tokios ax.gif dabar dairausi, kaip čia patį muilą gėlytės formos padaryt (dukrytės žaislus visus perkračiau - niekas netiko, reiks dukterėčios atsargas krėst lotuliukas.gif )
Atsakyti
KAip jus lydot ta permatoma muila ???>
as sian bandziau perlydyt tai man gavosi is permatomo nepermatomas g.gif kazi ka netaip padariau
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 03 28, 11:55)
KAip jus lydot ta permatoma muila ???>
as sian bandziau perlydyt tai man gavosi is permatomo nepermatomas  g.gif  kazi ka netaip padariau

viskas teisingai, išlydžius permatomą muilą jis gaunasi nepermatomas...kiek teko domėtis, permatomam muilui gauti reiktų skaidrios bazės (apie muilo virimą iš šarmų nieko, gal ir ten galima kokiu nors būdu išsivirti ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 28 kovo 2011 - 12:05
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 28, 14:04)
viskas teisingai, išlydžius permatomą muilą jis gaunasi nepermatomas...kiek teko domėtis, permatomam muilui gauti reiktų skaidrios bazės (apie muilo virimą iš šarmų nieko, gal ir ten galima kokiu nors būdu išsivirti ax.gif )

g.gif supratau. teks ieskoti kaip ta permatoma gaut g.gif o kazi kur Kaune tu baziu galima nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 03 28, 13:34)
g.gif  supratau. teks ieskoti kaip ta permatoma gaut  g.gif  o kazi kur Kaune tu baziu galima nusipirkt?

perkant internetu miestas nesvarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif dar vienas klausimas iskilo.
O jus pirmiau supjaustot paskui dziovinat, ar tik sudziuvusi pjaustot.
doh.gif nu kaip graziai atrode tik istrauktas is kameros ir supjaustytas, o kai isdziuvo tai kazkokia tragedija blink.gif susiraukslejo visas
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 06, 08:34)
doh.gif  dar vienas klausimas iskilo.
O jus pirmiau supjaustot paskui dziovinat, ar tik sudziuvusi pjaustot.
doh.gif  nu kaip graziai atrode tik istrauktas is kameros ir supjaustytas, o kai isdziuvo tai kazkokia tragedija  blink.gif  susiraukslejo visas

dėl susiraukšlėjimo džiūstant, tai čia dėl vandens - muilui džiūstant jis garuoja,tai muilo forma ir keičiasi...mano pastebėjimu, vietoj vandens geriau naudot pieną, aliejus, nuovirus mirksiukas.gif bent jau man verdant su pienu formą laiko gerai smile.gif
dėl pjaustymo, kadangi brandinti perlydytų muilų nereikia, tai aš dieną palaikau nepjaustytus, tada supjaustau (nežinau,ar čia gerai, bet man viskas gerai būna ax.gif )

įdėsiu vaizdų, nes kažkaip liūdna čia pas mus tėmelėj g.gif

user posted image

po fotosesijos dar padailinau kraštus, bet tingėjau perfotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 06, 09:08)

user posted image

Ruteliauskas, kaip pyrageliai su zele gabaliukais bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 04 06, 10:03)
Ruteliauskas, kaip pyrageliai su zele gabaliukais bigsmile.gif  mirksiukas.gif

būtent tokio efekto ir siekiau, tiksliau varškės sūrio su žėlė biggrin.gif visiškas pavasaris mano galvoj ax.gif

kaip ten tas gydomasis vanduo muile? švelnina odą?
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 06, 11:08)
dėl susiraukšlėjimo džiūstant, tai čia dėl vandens - muilui džiūstant jis garuoja,tai muilo forma ir keičiasi...mano pastebėjimu, vietoj vandens geriau naudot pieną, aliejus, nuovirus mirksiukas.gif  bent jau man verdant su pienu formą laiko gerai smile.gif
dėl pjaustymo, kadangi brandinti perlydytų muilų nereikia, tai aš dieną palaikau nepjaustytus, tada supjaustau (nežinau,ar čia gerai, bet man viskas gerai būna ax.gif )

user posted image

smile.gif aciu uz atsakyma
labai grazus muiliukai jum gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 04 06, 13:37)
smile.gif aciu uz atsakyma
labai grazus muiliukai jum gavos  thumbup.gif

oi duos moderatorės velnių už nuotraukų citavimą mirksiukas.gif

laukiu ir aš vaizdų, reikia gi idėjas vogt hihihi.gif
Atsakyti