ruteliauskas labai faini muiliukai
QUOTE(Shana @ 2011 03 18, 16:47)
Jei perlydant paprasta naturalu muila kaip skysti deciau vandeni is druskingu gydomuju ezeru - ar gali kas nors gautis.?
Tas vanduo toks specifinis, jame palaikius pvz kojas oda tampa tokia aksomine, zmones gydosi odos ligas ir pan.
Kaip manot?
Tas vanduo toks specifinis, jame palaikius pvz kojas oda tampa tokia aksomine, zmones gydosi odos ligas ir pan.
Kaip manot?
Kas nors tikrai gausis tik man mintis tokia kilo - ar verta specifinį vandenį, kurį, kaip suprantu, ir šiaip galima sėkmingai naudot, gadint primaišant į jį muilo ar kitų priemaišų? juk skiedžiant jo savybės silpnės
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 19, 00:45)
ruteliauskas labai faini muiliukai
dar tik mokausi, todėl vaikiškai smagu,kai kas nors pagiria
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 20, 00:21)
Kas nors tikrai gausis tik man mintis tokia kilo - ar verta specifinį vandenį, kurį, kaip suprantu, ir šiaip galima sėkmingai naudot, gadint primaišant į jį muilo ar kitų priemaišų? juk skiedžiant jo savybės silpnės
nematau prasmes "gydomaji vandeni" gadint nenaturaliom priemaisom ir paskui zaist su savo oda
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 19, 23:21)
Na jei to vandens man atveztu 200 gramu is kito pasaulio krasto, tai butu vienaip, bet is tikro tai galiu prisisemti kiek noriu, todel... idomu pabandyti.
Niekad nebuvau apie tai susimascius, kol nepaskaiciau tos merginos posto.
Nes vandenuko atsivezi, na tai pasitepti gali veida kaip toniku, arba kojas pamirkyti, bet visam kunui kazkaip pritaikyti techniskai sunkoka. Nebent reikia vaziuoti prie ezeru ir pamirkti, bet tai reikalauja daugiau laiko, pasiruosimo ir priemoniu
O jei gautusi muiliukas, tai pasidedi duse ir gali naudoti kai yra noro.
Del skiedimo manau nieko, nes vanduo labai koncentruotas, isimaudzius ten ezere pvz rekomenduojama islipus nusiplauti kuna paprastu vandeniu.
Jau nusipirkau naturalaus alyvuogiu aliejaus muiliuko, reiks parsivezti vandens ir pabandyti, tiesiog idomu kas gausis
Ruteliauskas, jusu muiliukai labai grazus, man butu gaila toki naudoti
QUOTE(Shana @ 2011 03 21, 11:27)
Na jei to vandens man atveztu 200 gramu is kito pasaulio krasto, tai butu vienaip, bet is tikro tai galiu prisisemti kiek noriu, todel... idomu pabandyti.
Tikrai situacija keičiasi,kai vandenuko turi ne kelis lašus...Aš visada už eksperimentus
Būčiau dėkinga, jei be didelių mandrybių pereitume prie TU Naudoti visai negaila, tik to muilo daugiau nei laiko maudynėms, gerai,kad draugės mielai naudoja mano eksperimentus
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 21, 10:34)
Tikrai situacija keičiasi,kai vandenuko turi ne kelis lašus...Aš visada už eksperimentus
Būčiau dėkinga, jei be didelių mandrybių pereitume prie TU Naudoti visai negaila, tik to muilo daugiau nei laiko maudynėms, gerai,kad draugės mielai naudoja mano eksperimentus
Ok, nemandravosiu
Man grynai sportinis interesas atsirado pabandyti Juolab jeigu gausis, tai bus naudingas daiktas
As tai tavo muilu uzsisakyciau pagal vonios interjera ir prisideliociau kaip puosmenu
Labas rytas. Vakar tik radau šia tema , skaičiau patiko ir užkabino . Jau vakare maišiau muiliukus. Dabar muiliukai jau supjaustyti ir džiūna . Tik nežinau kokia jie turi būti , pas mane tokie minkštoki . Ar taip turi būti ?
QUOTE(Shana @ 2011 03 21, 10:37)
Ok, nemandravosiu
Man grynai sportinis interesas atsirado pabandyti Juolab jeigu gausis, tai bus naudingas daiktas
As tai tavo muilu uzsisakyciau pagal vonios interjera ir prisideliociau kaip puosmenu
žinau tą sportinį azartą, mane irgi kai pagauna,tai nenurimstu,kol neišbandau, bet kam save stabdyt geriau bandyt
muiliukai turi būt naudojami, o ne puošmenos būt, žinoma,iki naudojimo galima ir pasigrožėt
QUOTE(griegzde @ 2011 03 22, 09:22)
Labas rytas. Vakar tik radau šia tema , skaičiau patiko ir užkabino . Jau vakare maišiau muiliukus. Dabar muiliukai jau supjaustyti ir džiūna . Tik nežinau kokia jie turi būti , pas mane tokie minkštoki . Ar taip turi būti ?
šiaip tai turėtų gautis tokio pat kietumo kaip ir paprasti muilai...jei minkštoki gavosi, tai galimas variantas,kad per daug skysčio pastovėję turėtų pakietėt
Keliu temą į viršų
nieko ypatingo,tiesiog išsimaniau rožinio muilo
reikia eit į dovanų pakavimo temą ir mokytis pakuoti
nieko ypatingo,tiesiog išsimaniau rožinio muilo
reikia eit į dovanų pakavimo temą ir mokytis pakuoti
ruteliauskas,kaip išgavai rūzavą spalvą?
QUOTE(Rastika @ 2011 03 27, 11:07)
natūralistės mane dabar apmėtys pomidorais, bet tiesiog įmaišiau raudono polmalive muiliuko (kuris šiaip permatomas būna)
ruteliauskas,jasna