Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

ruteliauskas labai mieli muiliukai gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 03 14, 11:05)
ruteliauskas labai mieli muiliukai gavos  thumbup.gif

4u.gif

muilų daugėja, o kas juos sunaudos lotuliukas.gif
Atsakyti
ruteliauskas,foto super atrodo dekupažas wub.gif tik gal smulkiai gali pasakyti kaip darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 14 kovo 2011 - 15:43
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 16:42)
ruteliauskas,foto super atrodo dekupažas  wub.gif  tik gal smulkiai gali pasakyti kaip darei?

atrodo tai tikrai gerai, jau sugalvojau,kad per velykas pas mane namuose muiliukai su vyščiukais bus (kad smagiau svečiam rankas plautis būtų) smile.gif

o klijavimas labai paprastas - jau padarytą muiliuką sušlapini toj vietoj, kur nori dėt paveiksliuką, tada dedi viršutinį servetėlės sluoksnį ir dar šiek tik ant viršaus pašlapini, tiesiog prilimpa servetėlė prie muilo išdžiovini ir viskas, eini į SM pasigirt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 14, 16:51)
..... eini į SM pasigirt 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 14, 16:51)
, eini į SM pasigirt 4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif o tinka bet kokia servetėlė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 14 kovo 2011 - 18:49
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 19:49)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  o tinka bet kokia servetėlė? g.gif

kaip ir paprastam dekupaže, tinka bet kokia servetėlė, tik įtariu būtų sunku nesuplyšusią užklijuot plonesnę, bet iš esmės,tai rankų miklumas mirksiukas.gif aš paskui jau su teptuku antrą kartą servetėlę šlapinau, patogiau kažkaip man...ir šitam pavasariniam muiliuke net ne ištisinė servetėlė (labai man žolės norėjosi,tai tiesiog ją gabaliukais paplėšiau ax.gif )
user posted image

tiesa, pirmam bandymui buvau užklijavus ant mažyčio muiliuko ryškiai raudoną širdelę,tai muiluojantis juo rankas ta raudona spalva truputį dažė, bet jau kaip ir faktas,kad šitokie muiliukai tik dekoracija...
Atsakyti
[quote=ruteliauskas,ačiū kad pasidalinai patirtimi, dbr artimiausiu metu planuoju išbandyti vonios burbulus
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 21:02)
ruteliauskas,ačiū kad pasidalinai patirtimi, dbr artimiausiu metu planuoju išbandyti vonios burbulus

tiek tos patirties - iš knygos nusirašinėju mirksiukas.gif vat vat ir aš į burbulus vis dairausi ax.gif prašom pasidalint kai jau kas nors gims 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 14 kovo 2011 - 21:07
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 14, 22:04)
tiek tos patirties - iš knygs nusirašinėju mirksiukas.gif  vat vat ir aš į burbulus vis dairausi ax.gif prašom pasidalint kai jau kas nors gims 4u.gif

būtinai, kai nusipirksiu reikiamus produktus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 03 13, 18:26)
4u.gif
as labai nemeniskos sielos esu  blush2.gif  bet vis noriu kazka grazaus padaryt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
o kavos tirsciai jau isbandyti mano yra  thumbup.gif  thumbup.gif  an patiko, tik as su grynais tisciais + duso zele tryniaus kuna pries pora pavasariu, tada apie muilo virima nezinojau  doh.gif

jei nori gero pilingo, tai kavos tirscius ne su duso zele, o su saukstu medaus maisyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 03 13, 17:53)

Skystis yra būtinas muilo lydimuisi smile.gif  Galima naudoti vandenį, pieną, žolelių nuovirus, kavą ir t.t. Bent aš dedu skysčio (dažniausiai pienas plius aliejus) pusė muilo kiekio...
Pirmose temose aptarinėto apta muilo,kiek žinau, jau nebelabai yra pirkti, dabar daugiausia perlydomas paprastas vaikiškas muilas be jokių kvapų ar dažiklių (pvz. Tindi) arba naudojama bazė
Mano patarimas būtų muilą tarkuoti smulkiau nei burokine tarka,  tiesiog greičiau išsilydys, nors čia aš viena gal tokia nekantri blush2.gif
Ir kaip minėjo Kristalė *" nedek tiesiai puodo ant ugnies, butinai istatyk i kita didesni puoda su vandeniu, nes kitaip prisvils"

Skystis yra butinas TIK perlydant paprasta muila. jei muila perlydot is muilo bazes VANDENS jokiu budu pilti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 03 18, 12:09)
Na, gal ir užgydytų tada...Aš turiu tokį muilą tik iš drukos, iš tu Lenkijos druskų kasyklų parsivežtą, tai man labai padeda kai atsiranda spuogeliai ir aš sugebu juos nusidraskyt  blush2.gif , tada irgi griaužia, bet uždžiovina ir greit sugydo. Gailiuos, kad tik vieną nusipirkau, nes jau baigiasi, o toks geras:(

QUOTE(Rasskee @ 2011 03 18, 12:17)
Nea, nesijaučia ir nesimato jokių grūdelių, toks kaip vientisas visas, bet jis nie putoja, nieko, kai sušlapinu vandeniu tada patirpsta ta druska ir tiek, bet labai gerai man jis kaip dezifekuojantis ypač probleminei odai, o po jo oda tokia švelni tada lieka  wub.gif

atkeliau postus is kitos temos, nes labai sudomino, ir noreciau komentaru/patarimo 4u.gif
Cia raso apie muila su druska.
Jei perlydant paprasta naturalu muila kaip skysti deciau vandeni is druskingu gydomuju ezeru - ar gali kas nors gautis.?
Tas vanduo toks specifinis, jame palaikius pvz kojas oda tampa tokia aksomine, zmones gydosi odos ligas ir pan. g.gif
Kaip manot?
Atsakyti