QUOTE(rabelkyte @ 2011 03 13, 17:28)
aciu labai uz patarimus
o sakykit, dabar skaitau pirma tema, ir ten raso kad yra verdama "ant vandens" , "ant sulciu", "ant pieno" tai kaip cia suprast
reikia ta islydyta muila skiest pienu, vandeniu ar sultimis?
gal dar ka galit patart ar ispet kas gali nutikti pirma karta darant
ar dar yra IKI pirkti to muilo po 2 lt? ar jau kazkoki kitoki perkat ? as labai noriu su kokosu, kava ir cinamonu padaryt , dar gal su aguonom
oi nuo pirmos temos tikrai nemažai perskaityt teks ( ten dar ir muilo gamyba iš šarmų yra...)
Skystis yra būtinas muilo lydimuisi
Galima naudoti vandenį, pieną, žolelių nuovirus, kavą ir t.t. Bent aš dedu skysčio (dažniausiai pienas plius aliejus) pusė muilo kiekio...
Pirmose temose aptarinėto apta muilo,kiek žinau, jau nebelabai yra pirkti, dabar daugiausia perlydomas paprastas vaikiškas muilas be jokių kvapų ar dažiklių (pvz. Tindi) arba naudojama bazė
Mano patarimas būtų muilą tarkuoti smulkiau nei burokine tarka, tiesiog greičiau išsilydys, nors čia aš viena gal tokia nekantri
Ir kaip minėjo Kristalė *" nedek tiesiai puodo ant ugnies, butinai istatyk i kita didesni puoda su vandeniu, nes kitaip prisvils"
Labai įdomu bus pamatyti rezultatą (ypač su aguonomis)