Mergaitės, reikia konsultacijos, viriau muilą ( perlydžiau) ir man nelabai gerai sugibo atskiros spalvos. Aš supyliau baltą, atšaldžiau, paskui užpyliau atvėsusį kitos spalvos . Blogai sukibo, gal reikėjo karštus abu pilt?
QUOTE(bonita86 @ 2010 11 30, 01:05)
[
BLACKWIDOW AS IRGI IESKOJAU TO APTA- NERADAU IR NUSIPIRKAU TINDI MUILIUKUS VISAI NESMIRDA...BANDYK SU JUO...
BLACKWIDOW AS IRGI IESKOJAU TO APTA- NERADAU IR NUSIPIRKAU TINDI MUILIUKUS VISAI NESMIRDA...BANDYK SU JUO...
Va va, ieskojau ir as APTA, ir nusipirkau Tindi! Kaip grai Bonita, kad parasei, bus drasiau ryztis Nes sudetyje pirmoje vietoje palmiu aliejus, o ne glicerinas, galvojau, gal pasmirs ar blogai lydysis
Merginos, as ta proga, ko,ieskojau to Apta, apziurejau daugumos muilu sudeti. Ar bandet kuri gamintis visai be sintetiniu priedu muiliuka? Nes kiekviename vis koks brudas ar keli yra sudetyje.
QUOTE(valdenis @ 2010 12 01, 13:36)
sveikutes susidomejau muilo gamiba tai vakar ismeginau perlyditi muila dariau su medumi ir ramuneliu zolelemis labai patiko procesas
o kiek dejai medaus ir ant kokio kiekio?
QUOTE(Freila @ 2010 12 01, 12:48)
Merginos, as ta proga, ko,ieskojau to Apta, apziurejau daugumos muilu sudeti. Ar bandet kuri gamintis visai be sintetiniu priedu muiliuka? Nes kiekviename vis koks brudas ar keli yra sudetyje.
Holos yra paprasti muilai be priedų ir jokių sintetinių medžiagų- palmių, kokosų aliejus pagrindas. Sonnet berods
Sveikos marginos . Sakikit o kaip jus idedat savo dsarbeliu nuotraukas? Norejau ir as savo pirma muiliuka parodit bet niekaip negaliu surast kaip
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 01, 17:01)
Holos yra paprasti muilai be priedų ir jokių sintetinių medžiagų- palmių, kokosų aliejus pagrindas. Sonnet berods
Aleliuja, jau nors kaina muilo ismete padoresne, nes uz Druide 100gr muila 29 lt moketi daugoka atrodo
pasidalinsiu pirmu savo muilo gaminimu turbut nesigavo, nes Tindi muilas man negraziai lydesi, tokiais gniutulais...tai sudejau i induka, dar bandziau tuos oro tarpelius kazkaip isnaikinti, na nezinau pirmas blynas prisvilo, puodas, beje, taip pat
QUOTE(Freila @ 2010 12 01, 17:36)
Aleliuja, jau nors kaina muilo ismete padoresne, nes uz Druide 100gr muila 29 lt moketi daugoka atrodo
pasidalinsiu pirmu savo muilo gaminimu turbut nesigavo, nes Tindi muilas man negraziai lydesi, tokiais gniutulais...tai sudejau i induka, dar bandziau tuos oro tarpelius kazkaip isnaikinti, na nezinau pirmas blynas prisvilo, puodas, beje, taip pat
Ar puodą su muilu buvot įstačius į kitą puodą su vandeniu?
Nes aš irgi pirmą kartą viriau ir naudojau Tindi, gavosi liuks
QUOTE(Molė @ 2010 12 01, 17:39)
Ar puodą su muilu buvot įstačius į kitą puodą su vandeniu?
hm, ne, as tiesiog sutarkuota muila su vandeniu staciau ant ugnies...
QUOTE(dubulla @ 2010 11 30, 22:29)
Sveikos, pagaliau pribrendau daryti muilą nuo pat pradžių, iš šarmo ir aliejų. Tik niekaip nerandu normalaus recepto, kur būtų tiksliai surašyti reikalingų aliejų svoris ir t.t. gal gas žino gerą puslapį ar tiesiog galėtų pasidalinti savo receptu? ir dar, ar būtina dėti daug įvairių rūšių aliejų? niekaip neįmanoma apsieiti su kokiais 2-3 aliejais? Ačiū
Jei norit, kad aliejų būtų nedaug, tai galima daryti tik iš alyvuogių aliejaus ir bičių vaško Kai turėsiu daugiau laiko parašysiu pagal kokį receptą dariau
QUOTE(Freila @ 2010 12 01, 16:54)
hm, ne, as tiesiog sutarkuota muila su vandeniu staciau ant ugnies...
Kitą kartą statyk į kitą puodą
QUOTE(Molė @ 2010 12 01, 11:32)
Mergaitės, reikia konsultacijos, viriau muilą ( perlydžiau) ir man nelabai gerai sugibo atskiros spalvos. Aš supyliau baltą, atšaldžiau, paskui užpyliau atvėsusį kitos spalvos . Blogai sukibo, gal reikėjo karštus abu pilt?
geriau pilti viena ant kito muiliuka viska kol karsta