merginos,turiu toki klausimuka... as pati gaminu is paprasto ukinio muilo, bet nzn ar jis labai tinkamas, nors man jis tinka kuo puikiausiai.. norejau paisteirauti gal kuri perkat baze ? ar gal perkat koki kita nebrangu muiliuka gamybai, kad nebutu jokiu kvapu..? kiek cia ksaitinejaus tai merginos naudoja DALAN, APTA.. bet apta as neradau... o vaikiskus kiek meginau tai man jie turi kvapa, kurio negaliu panaikinti su jokiais eteriniais aliejukais.. gal kuri turit koki pasiulyti bekvapi rasti ?
pliushkutea,aš iš tindi darau
QUOTE(pliushkutea @ 2011 02 20, 20:44)
merginos,turiu toki klausimuka... as pati gaminu is paprasto ukinio muilo, bet nzn ar jis labai tinkamas, nors man jis tinka kuo puikiausiai.. norejau paisteirauti gal kuri perkat baze ? ar gal perkat koki kita nebrangu muiliuka gamybai, kad nebutu jokiu kvapu..? kiek cia ksaitinejaus tai merginos naudoja DALAN, APTA.. bet apta as neradau... o vaikiskus kiek meginau tai man jie turi kvapa, kurio negaliu panaikinti su jokiais eteriniais aliejukais.. gal kuri turit koki pasiulyti bekvapi rasti ?
Yra muiko bazių pirkti, kiek žinau, parduoda čia (Ornamentai), taip pat Muilo namuose, aš pati iš AZ siunčiuosi, taip pat Ebay galima rasti Gal ir dar kur būtų galima rasti, viskas priklauso nuo to, kokius reikalavimus muilo bazės sudėčiai keliate
pati pirkau iš abiejų minėtų parduotuvių, ten ne bazė o muilas be priedų pliushkutea, kiek supratau, būtent to ir ieškai, tai pirk muilo namuose, nebuvo jokio kvapo
QUOTE(Bishojo @ 2011 02 20, 20:49)
Yra muiko bazių pirkti, kiek žinau, parduoda čia (Ornamentai), taip pat Muilo namuose, aš pati iš AZ siunčiuosi, taip pat Ebay galima rasti Gal ir dar kur būtų galima rasti, viskas priklauso nuo to, kokius reikalavimus muilo bazės sudėčiai keliate
nu kiek galima kartoti - čia ne muilo bazės, o muilas. LT geros sudėties bazių NĖRA , jas reikia siųstis
Tiesa, yra viena pardė ir LT, kuri turi bazių, bet ji ten skelbiasi, kad jos be sls ir pan, o usipirkus pasirodė, kad visko yra
QUOTE(karamel @ 2011 02 21, 16:00)
Sveikutės...
Gaminu ir aš muiliukus, pokolkas tik perlydžius vaikišką muilą, o dabar ruošiuosi gaminti jau su muilo baze. Bet vat kyla dilema kaip išsirinkti ir ar tikrai nėra Lietuvoje gero?
Gaminu ir aš muiliukus, pokolkas tik perlydžius vaikišką muilą, o dabar ruošiuosi gaminti jau su muilo baze. Bet vat kyla dilema kaip išsirinkti ir ar tikrai nėra Lietuvoje gero?
deja, bet šios bazės sudėtis baisi nuo pačios pradžios - jau jei antru nr. eina propylen glikolis - toliau net neverta žiūrėti - nesuprantu, kaip ta parduotuvė gali deklaruoti apie savo natūralumą, kai tokios sudėties produktais prekiauja - košmaras. bent jau, perskaitė matyt SM mano pasisakymus, tai sudėtis surašė, ko praeitą savaitę dar nebuvo
Dėkui už atsakymą, kadangi muiliukus naudosiu ir vaikams man reikia, kad sudėtis tikrai būtų" graži "
Gal kas tada parekomenduotumėt iš kur siųstis?
QUOTE(karamel @ 2011 02 22, 10:52)
Dėkui už atsakymą, kadangi muiliukus naudosiu ir vaikams man reikia, kad sudėtis tikrai būtų" graži "
aš iš čia - ten yra ir bazių, aliejų, natūralių kvapų, dažų, formelių, tik paskutinių metų baisiai ilgai viskas trunka, savaitė lauki kol užsakymą pradės rinkti, tada kol surenka, tada dar kol atveža, tik kad surinkus už 59 siuntimas į LT nemokamas
mes paprastai kooperuojamės, nes būna, kad vienai reikia vieno daikčiuko kitai -kito, ir visai nėra reikalo tada prisiimti kaskart už tokią sumą.
rodausi su savo pirmu blynu aisku kaip ir priklauso pirmam blynui,tai biski prisviles,spalvyte ne kokia..bet uztad kvepia
QUOTE(nobleee @ 2011 02 22, 19:08)
rodausi su savo pirmu blynu aisku kaip ir priklauso pirmam blynui,tai biski prisviles,spalvyte ne kokia..bet uztad kvepia
O koks "blynų" receptas?
jjuodaake labai faini jūsų muiliukai