Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

merginos,turiu toki klausimuka... as pati gaminu is paprasto ukinio muilo, bet nzn ar jis labai tinkamas, nors man jis tinka kuo puikiausiai.. norejau paisteirauti gal kuri perkat baze ? ar gal perkat koki kita nebrangu muiliuka gamybai, kad nebutu jokiu kvapu..? kiek cia ksaitinejaus tai merginos naudoja DALAN, APTA.. bet apta as neradau... o vaikiskus kiek meginau tai man jie turi kvapa, kurio negaliu panaikinti su jokiais eteriniais aliejukais.. doh.gif gal kuri turit koki pasiulyti bekvapi rasti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliushkutea: 20 vasario 2011 - 19:46
pliushkutea,aš iš tindi darau
Atsakyti
QUOTE(pliushkutea @ 2011 02 20, 20:44)
merginos,turiu toki klausimuka... as pati gaminu is paprasto ukinio muilo, bet nzn ar jis labai tinkamas, nors man jis tinka kuo puikiausiai.. norejau paisteirauti gal kuri perkat baze ? ar gal perkat koki kita nebrangu muiliuka gamybai, kad nebutu jokiu kvapu..? kiek cia ksaitinejaus tai merginos naudoja DALAN, APTA.. bet apta as neradau... o vaikiskus kiek meginau tai man jie turi kvapa, kurio negaliu panaikinti su jokiais eteriniais aliejukais..  doh.gif gal kuri turit koki pasiulyti bekvapi rasti ?

Yra muiko bazių pirkti, kiek žinau, parduoda čia (Ornamentai), taip pat Muilo namuose, aš pati iš AZ siunčiuosi, taip pat Ebay galima rasti 4u.gif Gal ir dar kur būtų galima rasti, viskas priklauso nuo to, kokius reikalavimus muilo bazės sudėčiai keliate 4u.gif
Atsakyti
pati pirkau iš abiejų minėtų parduotuvių, ten ne bazė o muilas be priedų smile.gif pliushkutea, kiek supratau, būtent to ir ieškai, tai pirk muilo namuose, nebuvo jokio kvapo
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 02 20, 20:49)
Yra muiko bazių pirkti, kiek žinau, parduoda čia (Ornamentai), taip pat Muilo namuose, aš pati iš AZ siunčiuosi, taip pat Ebay galima rasti  4u.gif Gal ir dar kur būtų galima rasti, viskas priklauso nuo to, kokius reikalavimus muilo bazės sudėčiai keliate  4u.gif

doh.gif nu kiek galima kartoti - čia ne muilo bazės, o muilas. LT geros sudėties bazių NĖRA schmoll.gif, jas reikia siųstis
Tiesa, yra viena pardė ir LT, kuri turi bazių, bet ji ten skelbiasi, kad jos be sls ir pan, o usipirkus pasirodė, kad visko yra blink.gif
Atsakyti
Sveikutės...

Gaminu ir aš muiliukus, pokolkas tik perlydžius vaikišką muilą, o dabar ruošiuosi gaminti jau su muilo baze. Bet vat kyla dilema kaip išsirinkti ir ar tikrai nėra Lietuvoje gero?

šis labai sudomino, bet tiesą pasakius mažai suprantu apie sudėtį ax.gif Ar tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2011 02 21, 16:00)
Sveikutės...

Gaminu ir aš muiliukus, pokolkas tik perlydžius vaikišką muilą, o dabar ruošiuosi gaminti jau su muilo baze. Bet vat kyla dilema kaip išsirinkti ir ar tikrai nėra Lietuvoje gero?

deja, bet šios bazės sudėtis baisi nuo pačios pradžios - jau jei antru nr. eina propylen glikolis - toliau net neverta žiūrėti schmoll.gif - nesuprantu, kaip ta parduotuvė gali deklaruoti apie savo natūralumą, kai tokios sudėties produktais prekiauja - košmaras. bent jau, perskaitė matyt SM mano pasisakymus, tai sudėtis surašė, ko praeitą savaitę dar nebuvo blink.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymą, kadangi muiliukus naudosiu ir vaikams man reikia, kad sudėtis tikrai būtų" graži " ax.gif

Gal kas tada parekomenduotumėt iš kur siųstis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2011 02 22, 10:52)
Dėkui už atsakymą, kadangi muiliukus naudosiu ir vaikams man reikia, kad sudėtis tikrai būtų" graži "  ax.gif
Gal kas tada parekomenduotumėt iš kur siųstis?  blush2.gif

aš iš čia - ten yra ir bazių, aliejų, natūralių kvapų, dažų, formelių, tik paskutinių metų baisiai ilgai viskas trunka, savaitė lauki kol užsakymą pradės rinkti, tada kol surenka, tada dar kol atveža, tik kad surinkus už 59 siuntimas į LT nemokamas

mes paprastai kooperuojamės, nes būna, kad vienai reikia vieno daikčiuko kitai -kito, ir visai nėra reikalo tada prisiimti kaskart už tokią sumą.
Atsakyti
rodausi su savo pirmu blynu ax.gif aisku kaip ir priklauso pirmam blynui,tai biski prisviles,spalvyte ne kokia..bet uztad kvepia smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2011 02 22, 19:08)
rodausi su savo pirmu blynu  ax.gif aisku kaip ir priklauso pirmam blynui,tai biski prisviles,spalvyte ne kokia..bet uztad kvepia  smile.gif

smile.gif O koks "blynų" receptas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliauskas: 22 vasario 2011 - 19:07
jjuodaake labai faini jūsų muiliukai mirksiukas.gif
Atsakyti