Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(jjuodaake @ 2011 02 10, 23:21)

na jau tikra profe thumbup.gif , labai grazus
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 02 11, 08:58)
na jau tikra profe  thumbup.gif , labai grazus

aciu blush2.gif stengiames thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ende @ 2011 02 10, 22:31)
Labai gražu  4u.gif
O kaip pirmieji padžiuvę atrodo? Tokie pat gražus?

na pirmieji grazesni buvo kai nebuvo isdziuve ax.gif bet skaniai kvepia, naudojimui tinkami biggrin.gif gal reiktu geriau kad padziutu ilgiau, o tik tada pjaustyti, bet va, antrus ir para palaikiau ir supjausciau- neiskenciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 02 05, 00:35)
stai ir mano pirmas blynas  lotuliukas.gif  tik nuotraukyte dariau paskubom, tai nelabai grazi ax.gif

http://public.fotki....s-bandymas.html

TAI JAU TIKRAI LABAI LABAI GRAZUS MUILAI, net nepasakyciau, kad blynas, o juo labiau, kad pirmas!!! 4u.gif

o as isties daugiau muilu nusprendziau neperlydinet... ax.gif ai, jei nesigauna nuliet sveikesniu nei pardese parduoda, tai, sakau, tik del grozio neterliosiu ranku doh.gif aisku, gal cia man nestumo hormonai taip galvele susuko, kad tik netektu zodziu atsiiminet po kiek laiko... lotuliukas.gif

tiesa, jei kam reikia, galeciau nebrangiai parduot knyga "Viskas apie dekoratyvinio muilo gamyba" - tik karta perversta, nauja thumbup.gif ir dar turiu likusiu 200 gr vasko granuliu, as jas dejau i muila, patikrintas dalykas thumbup.gif jei domina, i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mamytės,
susidomėjau muilo gamyba ir aš ax.gif Bet mane labai domina muilo virimas iš aliejų, o ne pirktinio perlydimas. Va, bandau čia konspektuotis po truputį ko reikia, kaip gaminti blush2.gif Ar jūs kuri gaminat? Gal kokių nuorodų turėtumėt, informacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 02 14, 14:05)
Labas, mamytės,
susidomėjau muilo gamyba ir aš  ax.gif Bet mane labai domina muilo virimas iš aliejų, o ne pirktinio perlydimas. Va, bandau čia konspektuotis po truputį ko reikia, kaip gaminti  blush2.gif  Ar jūs kuri gaminat? Gal kokių nuorodų turėtumėt, informacijos  ax.gif

Muilo iš šarmų gamyba išsikraustė ČIA 4u.gif

mano pirmieji bandymai taip pat jau džiūsta (kai bus pasiruošę pozavimui, įdėsiu mirksiukas.gif )

p.s. pradedančiosios klaida: norėdama raudoną spalvą išgauti pyliau stiprios raudonos arbatos, rezultatas - violetiniai pilkos spalvos muiliukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 02 14, 14:02)
Muilo iš šarmų gamyba išsikraustė ČIA 4u.gif

Ačiū. kažkaip neradau tos temos. Ot žiopla doh.gif
Atsakyti
na vat, pasirodysiu ir aš su savo pirmaisiais bandymais ax.gif nemoku gražiai nufotografuoti,na bet vis tiek kyla noras pasigirt blush2.gif
user posted image
kvadratinis muiliukas su daug daug kavos tirščių, apskrita - mandarininis (tik nepavyko gražiai perpjaut doh.gif )

user posted image
keksiukai (jau atsirado norinčių paragaut lotuliukas.gif ) apatinis sluoksnis šokoladinis, viršus mėtinis
4u.gif
Atsakyti
ruteliauskas Gerai atrodo! thumb_yello.gif
Atsakyti
man tai tei keksiukai superiniai thumbup.gif
O ka dejai i ta muila su mandarinais? zievele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 16 vasario 2011 - 18:27
QUOTE(Kristalė* @ 2011 02 16, 19:21)
man tai tei keksiukai superiniai thumbup.gif
O ka dejai i ta muila su mandarinais? zievele?

Gera 4u.gif

būsiu nekukli, bet keksiukai ir man patinka blush2.gif (čia irgi atradimas, gal kam pravers - juos dariau į avent'o via indelius mirksiukas.gif )
o į mandarininį dėjau medaus ir tarkuotą žievelę, mamai padovanojau,tai dar nenaudotas, nežinau,kaip tos žievelės ar netrukdo prausiantis ax.gif
Atsakyti
Sorry, už offtopic'ą, bet labai ieškau muiliuko draugei dovanų, gal kas Vilniuje parduodat? Parašykit man į až su kainom, dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2011 02 17, 21:43)
Sorry, už offtopic'ą, bet labai ieškau muiliuko draugei dovanų, gal kas Vilniuje parduodat? Parašykit man į až su kainom, dėkoju  smile.gif

padarykit, mažą muiliuką draugė įvertins labiau nei kilogramą pirktinio 4u.gif
Atsakyti