Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(birbusiukas @ 2011 01 27, 19:30)
Sveikutes  wub.gif  nu ir privarvinau seile as cia  wub.gif  koki groziai  thumbup.gif
mano pirmas blynas irgi jau dziusta  ax.gif

Pademonstruokit bigsmile.gif
Atsakyti
NA va dovana tevukui nuo anukelio jau paruosta ax.gif tikiuosi patiks

user posted image

user posted image
Atsakyti
birbusiukas Labai gražia atrodo! Ir formos super.... thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif bombikes dariau kaip ir viena nare man patare:1dalis citr rugsties,1krakmolo,2sodos ir 0.5 aliejaus, dariau vaikiskoj formelej ir gerai gavos 4u.gif klausykit, ar dedat i muila,bombas aromatini alieju? g.gif iki nusipirkau, bet ten parasyta zvakem(ar lempom) g.gif o nete skaiciau kad ir muilam naudoja...tai ka jus i tai?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2011 01 28, 14:53)
4u.gif  bombikes dariau kaip ir viena nare man patare:1dalis citr rugsties,1krakmolo,2sodos ir 0.5 aliejaus, dariau vaikiskoj formelej ir gerai gavos 4u.gif  klausykit, ar dedat i muila,bombas aromatini alieju? g.gif iki nusipirkau, bet ten parasyta zvakem(ar lempom) g.gif  o nete skaiciau kad ir muilam naudoja...tai ka jus i tai?

kas žvakėms - tas žvakėms, kas muilams -tas muilams. Jie yra skirtingi, žvakių aliejų jokiu būdu negalima dėti niekur kitur, o jau muilų aromatinius aliejus drąsiai galima dėti ir į žvakes
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2011 01 28, 15:53)
4u.gif  bombikes dariau kaip ir viena nare man patare:1dalis citr rugsties,1krakmolo,2sodos ir 0.5 aliejaus, dariau vaikiskoj formelej ir gerai gavos 4u.gif  klausykit, ar dedat i muila,bombas aromatini alieju? g.gif iki nusipirkau, bet ten parasyta zvakem(ar lempom) g.gif  o nete skaiciau kad ir muilam naudoja...tai ka jus i tai?

Aš tai tik eterinius aliejus naudoju-aromatiniai skirti žvakėms ten ne natūralūs ir velniai žino kas ten per sudėtis g.gif Gali dirginti odą.
Atsakyti
Laabai jau gražios jūsų bombos thumbup.gif

Rodausi ir aš savo pirmąsias bombas ax.gif

user posted image

P.S. kaip bombose padarot spalvas?
Šiandien su dukryte vėl eisim pamakaluoti, nes labai smagus darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif ACIU UZ GREITA ATSAKYMA DEL TU ALIEJU. 4u.gif nu nk sau, o parasyta "naturalus".... doh.gif nedesiu! sakykit o kur galiu rast didesni pasirinkima EA ir aromatiniu aliejuku kur panaudot galeciau i muilus, bombikes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 29 sausio 2011 - 08:45
esu apejus Minsko iki,eurovaistine ir maxima didesne maxima. butent maximoj radau ju siek tiek daugiau... bet deja nlb daug.. buvo citrinu, apelsinu, pusu, cintinzoliuu berots, arbatmedzio, metu, ir levandu. butent ta pastaraji ir paemiau, bet nelabai jis man g.gif noreciau kokio vysniu kvapo ar pan.
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2011 01 29, 08:06)
esu apejus Minsko iki,eurovaistine ir  maxima didesne maxima. butent maximoj radau ju siek tiek daugiau... bet deja nlb daug.. buvo citrinu, apelsinu, pusu, cintinzoliuu berots, arbatmedzio, metu, ir levandu. butent ta pastaraji ir paemiau, bet nelabai jis man  g.gif  noreciau kokio vysniu kvapo ar pan.

Vysniu kvapo pirkau parduotuveje Aliejus.
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2011 01 28, 15:53)

Gerai kad gavosi! smile.gif Siaip jei daryti muila is vaikisko , tai eteriniai aliejai nelabai laikosi. mezgejyte O del spalvu , tai pasirinkimas labai didelis smile.gif , juros druska spalvota, kosmetinis molis, galima pati soda padazyti kokiu naturaliu dazikliu, kakao, ir taip toliau ir panasi.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 01 29, 13:24)
Gerai kad gavosi!  smile.gif  Siaip jei daryti muila is vaikisko , tai eteriniai aliejai nelabai laikosi.                      mezgejyte  O del spalvu , tai pasirinkimas labai didelis  smile.gif  , juros druska spalvota, kosmetinis molis, galima pati soda padazyti kokiu naturaliu dazikliu,  kakao, ir taip toliau ir panasi.... smile.gif

siaip tai jo, bandziau deti i bomba molio, turejau raudono, melyno, pamaisiau tai idomiai gavosi ax.gif pasirodysiuu Jums pagaliau kai pagaminsiu muila normalu biggrin.gif nes bombos jau is karto ir buvo sunaudotos rolleyes.gif
Atsakyti