Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

Kristinuska Ačiu! 4u.gif
Ende Sveika! Labai įdomu pažiūrėti kaip gavosi! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 25 sausio 2011 - 20:09
Nu va, pirmas blynas smile.gif Muilas "olandiškas sūris" lotuliukas.gif
Kažkoks per daug riebaluotas jis man doh.gif
user posted image

Klausykit, gal žinot kaip tą morkavą ryškią spalvą kaip šitam muile išgaut? Kaip šitam muile.
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 01 18, 13:48)
Aciu uz atsakyma!  Ir paruodisiu as savo antra bandyma  blush2.gif  user posted image

kaip pudingas smile.gif
Atsakyti
Ende
Gerai atrodo!Pirmas blynas pavyko! O kada muilas isdzius biski ir tas riebalumas turetu dingti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 26 sausio 2011 - 09:07
QUOTE(Gera @ 2011 01 18, 12:48)
Aciu uz atsakyma!  Ir paruodisiu as savo antra bandyma  blush2.gif  user posted image

O is ko tie raudoni ir kaip jie ten isideda? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Kristinuska, lyg kažkas jau buvo klauses, tai atsakymas buvo parašytas mirksiukas.gif
QUOTE(Gera @ 2011 01 19, 13:24)

Atsakyti
Joooo nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
Juros druska su sandalmedžio aliejumi, žalias kosmetinis molis,vynuogių kauliukų aliejus ir džiovinti ramunėlių žiedai. ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 01 26, 17:29)
Juros druska su sandalmedžio aliejumi, žalias kosmetinis molis,vynuogių kauliukų aliejus ir džiovinti ramunėlių žiedai.  ax.gif 

o kaip padarai, kad pas tave tokie lygus gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 01 26, 17:29)
Juros druska su sandalmedžio aliejumi, žalias kosmetinis molis,vynuogių kauliukų aliejus ir džiovinti ramunėlių žiedai.  ax.gif 

O jus ta juros druska dar smulkinat kazkaip pries dedama i bumbulus? as nesmulkinau tai man bumbulai niekaip nesusiklijuodavo-vis atsiskirdavo kiek padziuve..
Atsakyti
Kristalė* apvali forma, is dvieju daliu. powerpuff taip, jūros druska būtinai reikia smulkinti , taip kaip ir citrinos rūgštis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 26 sausio 2011 - 16:57
Sveikutes wub.gif nu ir privarvinau seile as cia wub.gif koki groziai thumbup.gif
mano pirmas blynas irgi jau dziusta ax.gif
Atsakyti