Kristinuska Ačiu!
Ende Sveika! Labai įdomu pažiūrėti kaip gavosi!
Nu va, pirmas blynas Muilas "olandiškas sūris"
Kažkoks per daug riebaluotas jis man
Klausykit, gal žinot kaip tą morkavą ryškią spalvą kaip šitam muile išgaut? Kaip šitam muile.
Kažkoks per daug riebaluotas jis man
Klausykit, gal žinot kaip tą morkavą ryškią spalvą kaip šitam muile išgaut? Kaip šitam muile.
QUOTE(Gera @ 2011 01 18, 13:48)
kaip pudingas
Ende
Gerai atrodo!Pirmas blynas pavyko! O kada muilas isdzius biski ir tas riebalumas turetu dingti.
Gerai atrodo!Pirmas blynas pavyko! O kada muilas isdzius biski ir tas riebalumas turetu dingti.
QUOTE(Gera @ 2011 01 18, 12:48)
O is ko tie raudoni ir kaip jie ten isideda?
Kristinuska, lyg kažkas jau buvo klauses, tai atsakymas buvo parašytas
QUOTE(Gera @ 2011 01 19, 13:24)
QUOTE(Gera @ 2011 01 26, 17:29)
Juros druska su sandalmedžio aliejumi, žalias kosmetinis molis,vynuogių kauliukų aliejus ir džiovinti ramunėlių žiedai.
o kaip padarai, kad pas tave tokie lygus gaunasi?
QUOTE(Gera @ 2011 01 26, 17:29)
Juros druska su sandalmedžio aliejumi, žalias kosmetinis molis,vynuogių kauliukų aliejus ir džiovinti ramunėlių žiedai.
O jus ta juros druska dar smulkinat kazkaip pries dedama i bumbulus? as nesmulkinau tai man bumbulai niekaip nesusiklijuodavo-vis atsiskirdavo kiek padziuve..
Kristalė* apvali forma, is dvieju daliu. powerpuff taip, jūros druska būtinai reikia smulkinti , taip kaip ir citrinos rūgštis.
Sveikutes nu ir privarvinau seile as cia koki groziai
mano pirmas blynas irgi jau dziusta
mano pirmas blynas irgi jau dziusta