Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(Gera @ 2011 01 17, 13:05)
Merginos galite patarti kur pirkti ta muilo baze? LT radau tik dvi vietos kur galima gauti, ir atsiliepimai ne kokie apie kokybe .....  , ir kaina ne maza! Gal kas uzsakyneja is tolemesniu saliu?  smile.gif

siaip ir mane domintu... maciau berots ornamentuose ir artmanijoj... o noretus pabandyt kazka tikrai kokybisko, jei jau moketi pinigelius..
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2011 01 17, 14:08)
siaip ir mane domintu...  maciau berots ornamentuose ir artmanijoj... o noretus pabandyt kazka tikrai kokybisko, jei jau moketi pinigelius..

Radau info, kad viena is saliu kuria daro muilo baze tai Latvija, musu kaimynai .....Liko surasti internet parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera @ 2011 01 17, 13:45)
Radau info, kad viena is saliu kuria daro muilo baze tai Latvija, musu kaimynai .....Liko surasti internet parduotuve  smile.gif

em.. tik ir reiketu ziureti ar sudetis yra.. jei ka suzinosit praneskit 4u.gif
beje, pasiplusus su tais muilais, padariau atradima bigsmile.gif aisku, gal cia tik man naujiena lotuliukas.gif muila tirpindama is pradziu su saukstu maisiau o po to su bulviu trintuve bigsmile.gif tikiuos supratot apie ka kalbu, ta kur bulbiu kose gaminam blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o man tas noras perlydyt muilus kaip uzejo, taip praejo... verysad.gif gal cia mano nestuke.gif hormonai itaka savo padare... lotuliukas.gif

bet kuriuo atveju, muilo bazes LT pardese kokybiskiausios yra Muilo namu. Pati is ju ta pirma (ir, ko gero, paskutini karta lotuliukas.gif ) lydziau, viskas super, lydosi gerai, prausiamos rankos svelnios thumbup.gif
va tik mano proporcijos buvo tokios:
200 gr muilo bazes, 30 gr skyscio (dejau zoleliu nuovirus), 2 saukstai aliejaus (zoleliu fitolato). Dar eksperementuodama dejau biciu vasko - lygtai 30 gr...
tik va Kunigunda man sake, kad jei i muilo baze dejau vandens, tai cia jau kazkokia chemine muilo baze, nes i tikraja vandens det nereikia.

Tai va tokios zinios apie muilo bazes. O kai kurios nares perkasi prekes (tame tarpe ir muilo bazes) is Aroma Zone Pranc. el.parduotuves, sako, kad ten geros ir tikros jos... cool.gif
Atsakyti
na greit jau ir as demonstruosiu savo gamyba bigsmile.gif tik reik telefono usb surasti g.gif vienam forume gerai parasyta "padekite toliau nuo vaiko ir vyro akiu", maniskis vyras vakar vos neatsikando puses iskart doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad griebiau uz rankos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 18 sausio 2011 - 10:49
QUOTE(Spanguole123 @ 2011 01 18, 11:26)
sveikos  4u.gif

Tai va tokios zinios apie muilo bazes. O kai kurios nares perkasi prekes (tame tarpe ir muilo bazes) is Aroma Zone Pranc. el.parduotuves, sako, kad ten geros ir tikros jos...  cool.gif

Aciu uz atsakyma! Ir paruodisiu as savo antra bandyma blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 18 sausio 2011 - 12:03
labai idomiai ir graziai atrodo 4u.gif

man tai susukt muiliukus, kad jie taip graziai susisuktu buvo labai sudetinga doh.gif . luzdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristutele: 18 sausio 2011 - 17:46
[quote=Kristutele,2011 01 18, 18:46]

Ačiu! rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Gera,2011 01 19, 00:01]
[quote=Kristutele,2011 01 18, 18:46]

Ačiu! rolleyes.gif
[/quote]
tikrai lb idomu bigsmile.gif kaip jus tuos muiliukus sukat?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2011 01 19, 10:18)
tikrai lb idomu bigsmile.gif  kaip jus tuos muiliukus sukat?

Paziuriek cia ----> http://planeta-oblep...lami-i-cukatami
Atsakyti
merginos, o gal kas daret skysta muila ir galit pasidalinti patirtimi? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliukas123 @ 2011 01 19, 14:54)
merginos, o gal kas daret skysta muila ir galit pasidalinti patirtimi? g.gif  blink.gif

Pati dar nebandziau, bet internete yra daug info, galima rasti receptus... smile.gif Pati isbandziau daryti vonios "bombos" rolleyes.gif niuansu daug , is pirmo karto ne pavyko , cia antras bandymas (maza zuvyte manikiuruj bus) .... user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 22 sausio 2011 - 17:17