Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(mezgejyte @ 2010 11 29, 08:48)
o cia tu perlydei muila ar pati gaminai?

Perlydžiau, iki pačios gaminimosi kaži ar subręsiu, tiesiog vaikišką muiliuką jautriai odai pasirenku 4u.gif

QUOTE(Freila @ 2010 11 29, 11:17)
Vakar perskaiciau pacia pirma temute, ar vis dar APTA muila lydote?  4u.gif ar kas bande eteriniu alieju lasinti, buna kvapas prausiantis?

šiandien ieškojau IKI APTA muilo ir neradau schmoll.gif neradau ir palmolive glicerininių muiliukų... Na, kitam virimui mėginsiu tada su glicerininiais pažaisti, nes noriu vat kažką panašaus pasidaryt, labai užkabliavo blush2.gif muiliukai
Atsakyti
Na va , as irgi perskaiciau tris temas ir sugalvojau pabandyti pasidaryti muiliuka.Apejau 3parduotuves nei maistiniu dazu nei "apta" muilo neradau nusipirkau kazkoki "naturalu" muila susitarkavau issiviriau savo muiliuka na jis tikrai atrodo neblogai bet tas kvapas zudantis...biggrin.gif rytoj bandysiu dar vazineti po miesta ir ieskoti apta muilo smile.gif dar yra klausimas ar jusu muiliukai nuo EA prausiantis kvepia? smile.gif
Atsakyti
šiandienos darbelis biggrin.gif O kaip jie man kvepia tai negaliu, kaip tikri pyragaičiai bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
My Webpage na va kaip ir zadejau pabandziau ir iskart jum parodau savo pirmus muiliukus... blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
nuostabus muiliukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man iki tavo lygio jauciu dar lb toli... o is kur tokia spalva jei nepaslaptis kur sviesiai melsva ir ruzava?
Papildyta:
BLACKWIDOW AS IRGI IESKOJAU TO APTA- NERADAU IR NUSIPIRKAU TINDI MUILIUKUS VISAI NESMIRDA...BANDYK SU JUO...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita86: 29 lapkričio 2010 - 23:58
QUOTE(bonita86 @ 2010 11 30, 00:05)
My Webpage na va kaip ir zadejau pabandziau ir iskart jum parodau savo pirmus muiliukus... blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
nuostabus muiliukai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man iki tavo lygio jauciu dar lb toli... o is kur tokia spalva jei nepaslaptis kur sviesiai melsva ir ruzava?
Papildyta:
BLACKWIDOW AS IRGI IESKOJAU TO APTA- NERADAU IR NUSIPIRKAU TINDI MUILIUKUS  VISAI NESMIRDA...BANDYK SU JUO...

O aš paklausiu iš kur tokia smagi žalia bigsmile.gif

rausva tai nuo safeguard muiliuko, gražiai supjausčiau ir išėjo tas rausvumas. Žydrą padariau su vonios putom. Radau užsikišusi butelį skystų vonios putų, tai įmaišiau, o ir kvapas koks nuostabus išėjo thumbup.gif na o geltonumas nuo citrinos lotuliukas.gif žievelę sutarkavau cool.gif

Baltas muiliukas su kokosu plius cinamono labai nedaug, o dėl kvapo dėjau ne eterinį aliejų, o yra tokie prie maisto prekių pridėti buteliukai su kvapų stiprikliais, tai labai skaniai apelsinu kvepia biggrin.gif

o su ruduoju buvo kuriozas doh.gif pirma pyliau juodųjų serbentų, galvojau "o bus graži raudona thumbup.gif " o man išmetė kažkokį pilką atspalvį blink.gif tai tada nieko nebeliko daryt kaip pridėt kakavos, cinamono ir gavosi man rudas, o kur man dėt pelenų spalvos, nedovanosiu gi artimiesiems, vdrug dar pagalvos ko aš anglių atnešiau hihihi.gif
Atsakyti
Nežinau kur kitur klausi, tai tikiuosi padėsit, kur būtų galima rasti tokio plastmasinio popieriaus, na tokio kur gėles vynioja? g.gif Noriu į tokį suvynioti savo muiliukus, bet niekur nesu aptikusi jo pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2010 11 30, 02:19)
Nežinau kur kitur klausi, tai tikiuosi padėsit, kur būtų galima rasti tokio plastmasinio popieriaus, na tokio kur gėles vynioja? g.gif Noriu į tokį suvynioti savo muiliukus, bet niekur nesu aptikusi jo pirkti...

Kur pardavinėjamas popierius dovanom pakuoti arba pas tuos pačius gėlininkus g.gif
Fiorella, fainuoliai muiliukai bigsmile.gif
Atsakyti
zalia tai mamos spitelei radau milteliu tokiu, cia maistiniai dazykliai dar senais laikais darydavo kompotus ar kazka tokio dar oranzine yra reiks pabandyt...bet pagal viska turejo but ryskesne tik as varna ipyliau metu nuoviro...
Papildyta:
si popieriu gali rast geliu parduotuveje arba turgeli.. jie parduoda... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita86: 30 lapkričio 2010 - 09:00
Fiorella gražus darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar tiek galvojau apie savos gamybos muilus,maniau, kad mazai kas juos daro, o pasirodo, pilna forumu smile.gif saunuoles, kiek graziu prisiziurejau smile.gif Jau syvakara kibsiu ir as i kūryba, ziuresim kas gausis. Planuoju iš perlydytų muilų daryti, ar jis man irgi turės bręsti apie 3 savaites?
Atsakyti
QUOTE(Alikante @ 2010 11 30, 16:14)
Vakar tiek galvojau apie savos gamybos muilus,maniau, kad mazai kas juos daro, o pasirodo, pilna forumu smile.gif saunuoles, kiek graziu prisiziurejau smile.gif Jau syvakara kibsiu ir as i kūryba, ziuresim kas gausis. Planuoju iš perlydytų muilų daryti, ar jis man irgi turės bręsti apie 3 savaites?

Ne mirksiukas.gif O kiek tiksliai, tai reikėtų klausti tų, kurios tuo užsiima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau pribrendau daryti muilą nuo pat pradžių, iš šarmo ir aliejų. Tik niekaip nerandu normalaus recepto, kur būtų tiksliai surašyti reikalingų aliejų svoris ir t.t. gal gas žino gerą puslapį ar tiesiog galėtų pasidalinti savo receptu? ir dar, ar būtina dėti daug įvairių rūšių aliejų? niekaip neįmanoma apsieiti su kokiais 2-3 aliejais? Ačiū wink.gif
Atsakyti