Tai kad dar ir kakavos idejau
, gal dar ir del to nesustingo
Zodziu atsipalaidavau tai ir pridirbau,tai ismeciau sian tuos pieninius su medum ir kakava,nes nestingo visai,bet kvapas koks malonus buvo,kad jus zinotumet,suvalgyt galima
Siaip Tindi baltas su spalvotais gabaliukais viduje tai prakistai gerai sustingo,bet maniau,kad turejo gautis kietesni,nors gal dar sukietes, o dejau tik 1a.s. sezamu aliejaus. Tai jei buciau idejus 2 valg saukstus,tai matyt jis ir liktu kaip plastilinas
O foto ideti negaliu,nes savo muilinuko kokio neturiu,yra tik vyro profesionalus,bet kad nemoku permetus i kompa ju konvertuoti ir dar plius cia nemokeciau ideti,tai kaip sakant man uzimtu puse dienos
Siaip tas baltas tindi su gabaliukais spalvotais toks pats kaip ir pas visas kitas,niekuom nesiskiria. O islydytam Palmolive melynam idejus kokosu drozliu,tai ju net nesimato,tai gavosi toks pats muilas kaip buvo
Noreciau sluoksniuoti splavas,bet jauciu nieko nesigaus,nes cia geriausiai pavyksta matyt tik su muilo bazem, o tindi islydytas matyt blogai sukibs su kitu pvz palmolive spalvotu..
Papildyta:
QUOTE(neriiinga @ 2011 01 07, 23:56)
ir mano pirmieji bandymai buvo su Tindi rindi muiliuku, gavosi labai graziai, tik taip pat nelebai lydesi, kaip tu ir sakei - saukstu dejau
Idek foto
Zinai ,ta Tindi ir as saukstu dejau,bet kai lydziau poto tik melyna Palmoliv'a,tai matyt per daug gal vandens ipyliau,tai puikiai visas issilyde,tai graziai pilsciau i formeles ir graziai sustingo..aisku matyt dar palaukti reikia,nes jei dabar rankas plauciau,tai matyt ji galeciau drasiai minkyti kaip plastilina
Papildyta:
QUOTE(avilinka @ 2011 01 07, 13:14)
O geras, o as kaip tik galvojau deti vietoj alyvu aliejaus (nes jo neturiu siuo metu) sezamu alieju,kurio sudetyje yra 30% sezamu ir like procentai soju aliejus,tai galvoju gal nepakenksiu. O is bedos,tai sakau gal galima deti saulegrazu alieju ar ne?
Dar vienas klausimas: ar butina deti kvapu,jei pvz i islydta tindi muiliuka mes dedame Palmoliv'o gabaliuku? Jie kvepia,tai sakau gal uzteks to aromato,kaip manote?
Man tie patys klausimai buvo iskile del kvapu,tai zinok i Palmoliva islydyta nereikia kvapu deti papildomai,nes jis silieka toks pats kvapnus. O alieju ir as naudojau sezamu