Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

M.A.M.A nu super jūsų tortukai-muikiukai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif o kokios rusies muila dazniausiai perlydote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2011 01 02, 17:29)
sveikos. 4u.gif  o kokios rusies muila dazniausiai perlydote? smile.gif

vaikiska
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 02, 19:15)

Bet ar nelieka kvapo jums? Susigundziau ir as perlydymu, bet gavos visiska nesamone. Muiliukai gavos labai nemalonaus kvapo.. Viska ismeciau.. doh.gif Daugiau nei meginti nesinori.
Atsakyti
Ir aš pasigaminau muiliukų, kvapas šiek tiek liko, padėjau brandinti. Tikiuosi, kad po kokio mėnesio bus galima naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2011 01 02, 20:06)
Ir aš pasigaminau muiliukų, kvapas šiek tiek liko, padėjau brandinti. Tikiuosi, kad po kokio mėnesio bus galima naudoti g.gif

Ką brandinat? Perlydytą muilą? Nereikia jo brandinti, sustingsta ir galit naudoti ax.gif
Atsakyti
na vaikisku muilu ir yra ivairiausiu smile.gif na bet visi turi kazkoki tai isliekama kvapa kiek bandziau smile.gif o kokius jus perlydinejote? kuris labiausiai patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2011 01 02, 19:33)
Ką brandinat? Perlydytą muilą? Nereikia jo brandinti, sustingsta ir galit naudoti  ax.gif

Na kad jis man toks kol kas nelabai naudojamas atrodo... lotuliukas.gif kažkaip atrodo, kad sunkokai muilintųsi.....gal ką ne taip padariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2011 01 03, 16:27)
na vaikisku muilu ir yra ivairiausiu smile.gif na bet visi turi kazkoki tai isliekama kvapa kiek bandziau smile.gif o kokius jus perlydinejote? kuris labiausiai patiko? 4u.gif

user posted image
Pvz, šis is "Palmolive" glicerininio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 03 sausio 2011 - 17:37
sveikos, raganaites 4u.gif
visas su sventemis!!! newyear.gif

man atrodo, ar muilo namai pakele muilo baziu kainas??? gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 01 03, 18:36)
user posted image
Pvz, šis is "Palmolive" glicerininio ax.gif

As irgi susigundziau pasigaminti,t.y. perlydyti muiliuka. Tai va,tik norejau paklausti,ar sita rozini muiliuka pasigaminai tik is palmolive muilo maisydama su kitu muiliuku gabaliukais spalvotais ar dar plius naudojai balta vaikiska muila ir dejai dazu? Tikiuosi suprasi ka norejau paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2011 01 04, 22:53)
As irgi susigundziau pasigaminti,t.y. perlydyti muiliuka. Tai va,tik norejau paklausti,ar sita rozini muiliuka pasigaminai tik is palmolive muilo maisydama su kitu muiliuku gabaliukais spalvotais ar dar plius naudojai balta vaikiska muila ir dejai dazu? Tikiuosi suprasi ka norejau paklausti  blush2.gif

sita dariau tik is Pamolive glicerininio muiliuko, ir ruzavas ir melynas is pomolive mirksiukas.gif , kad butu graziau imaisiau to pacio muilo gabaliuku
Perlydzius glicerininis muilas tampa nepermetomas verysad.gif , kas man nepatinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 05 sausio 2011 - 08:48