M.A.M.A nu super jūsų tortukai-muikiukai
sveikos. o kokios rusies muila dazniausiai perlydote?
QUOTE(laur* @ 2011 01 02, 17:29)
sveikos. o kokios rusies muila dazniausiai perlydote?
vaikiska
QUOTE(Rastika @ 2011 01 02, 19:15)
vaikiska
Bet ar nelieka kvapo jums? Susigundziau ir as perlydymu, bet gavos visiska nesamone. Muiliukai gavos labai nemalonaus kvapo.. Viska ismeciau.. Daugiau nei meginti nesinori.
Ir aš pasigaminau muiliukų, kvapas šiek tiek liko, padėjau brandinti. Tikiuosi, kad po kokio mėnesio bus galima naudoti
QUOTE(somebody else @ 2011 01 02, 20:06)
Ir aš pasigaminau muiliukų, kvapas šiek tiek liko, padėjau brandinti. Tikiuosi, kad po kokio mėnesio bus galima naudoti
Ką brandinat? Perlydytą muilą? Nereikia jo brandinti, sustingsta ir galit naudoti
na vaikisku muilu ir yra ivairiausiu na bet visi turi kazkoki tai isliekama kvapa kiek bandziau o kokius jus perlydinejote? kuris labiausiai patiko?
QUOTE(Bishojo @ 2011 01 02, 19:33)
Ką brandinat? Perlydytą muilą? Nereikia jo brandinti, sustingsta ir galit naudoti
Na kad jis man toks kol kas nelabai naudojamas atrodo... kažkaip atrodo, kad sunkokai muilintųsi.....gal ką ne taip padariau
QUOTE(laur* @ 2011 01 03, 16:27)
na vaikisku muilu ir yra ivairiausiu na bet visi turi kazkoki tai isliekama kvapa kiek bandziau o kokius jus perlydinejote? kuris labiausiai patiko?
Pvz, šis is "Palmolive" glicerininio
sveikos, raganaites
visas su sventemis!!!
man atrodo, ar muilo namai pakele muilo baziu kainas???
visas su sventemis!!!
man atrodo, ar muilo namai pakele muilo baziu kainas???
QUOTE(Kristalė* @ 2011 01 03, 18:36)
As irgi susigundziau pasigaminti,t.y. perlydyti muiliuka. Tai va,tik norejau paklausti,ar sita rozini muiliuka pasigaminai tik is palmolive muilo maisydama su kitu muiliuku gabaliukais spalvotais ar dar plius naudojai balta vaikiska muila ir dejai dazu? Tikiuosi suprasi ka norejau paklausti
QUOTE(Vajuza @ 2011 01 04, 22:53)
As irgi susigundziau pasigaminti,t.y. perlydyti muiliuka. Tai va,tik norejau paklausti,ar sita rozini muiliuka pasigaminai tik is palmolive muilo maisydama su kitu muiliuku gabaliukais spalvotais ar dar plius naudojai balta vaikiska muila ir dejai dazu? Tikiuosi suprasi ka norejau paklausti
sita dariau tik is Pamolive glicerininio muiliuko, ir ruzavas ir melynas is pomolive , kad butu graziau imaisiau to pacio muilo gabaliuku
Perlydzius glicerininis muilas tampa nepermetomas , kas man nepatinka