Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

Na štai, kadangi jau padovanota - galima rodyt. Vienas žmogus jau "išsidūrė" biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Geri tortukai -muiliukai gavosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aš norėčiau truputį į tą "nesidalinimo temą" pasireikšt. Pabandykit įsivaizduoti, porą metų nuolatos domiesi kažkuo, renki informaciją, eksperimentuoji, ieškai to geriausio recepto, tobulini jį be paliovos, ieškai geriausių aliejų, geriausių eterinių aliejų, geriausių kainų - sudedi didžiąją dalį savo laisvalaikio, kad galiausiai gautum tokį muilą, kuris patiktų žmonėmis ir iš kurio galbūt kažkada netgi nedidelis verslas išeitų.

O tada ateini į lietuvišką forumą, parodai muiliuką ir į asmenines žinutes gauni krūvą klausimų reikalaujančiu tonu - kur pirkai, kaip darei, man prašom viską smulkiai surašyti, aš irgi noriu taip padaryti. Nėra jokios pagarbos nei pačiam asmeniui, nei jo darbui. Galiausiai dingsta noras ir padėti, ir apskritai rodyti kažką rolleyes.gif
Aišku, ne visada ir ne visi taip elgiasi. Tačiau bendravimas lietuviškuose forumuose ir užsienietiškuose labai skiriasi. Čia didžioji dalis žmonių ateina "pasiimti" informacijos, ir jeigu tu nesusakysi visko paraidžiui, tai tu jau būsi blogas. O atgal negauni nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Forumai tam ir skirti, kad dalintis mintimis, žiniomis netgi laiku, o jei to nenorite, tai kam rodotės forume, pasigaminkite muilus ir prauskitės sau pati namuose užsidarius. Arba dalijatės, arba ne. Be pykčio. 4u.gif
Atsakyti
Jokio pykčio ir nėra smile.gif Tiek jau to, nesileisiu į tolesnes diskusijas. Ne tam čia vieta.
Atsakyti
As nesuprantu konflikto priezasties smile.gif

Prasoma recepto pavyzdziu? Tai tikrai ju yra gi. Internete. Temoje. As esu kelis ikelus i tema pries turbut gerus trejus metus..

Receptu pavyzdziu rasti tai jau tikrai neturetu buti problema.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 gruodžio 2010 - 02:01
QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 26, 14:44)
Na štai, kadangi jau padovanota - galima rodyt. Vienas žmogus jau "išsidūrė"  biggrin.gif

na jau paskutiniojo (ruzavo) grozis wub.gif
Atsakyti
stai mano paskutinis darbelis, kuris jau ir padovanotas per Kaledas santa2.gif
user posted image
Atsakyti
Kristalė*,gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 12 26, 15:06)
Geri tortukai -muiliukai gavosi thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 27, 14:49)
na jau paskutiniojo (ruzavo) grozis  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Spanguole123, ačiū už atsakymus 4u.gif

m.a.m.a muilų tortai nerealūs, gaučiau tokį, tikrai išsidurčiau irgi lotuliukas.gif

Atsakyti
Visas visas su Naujaisiais!!!
user posted image
Atsakyti