Na štai, kadangi jau padovanota - galima rodyt. Vienas žmogus jau "išsidūrė"
Geri tortukai -muiliukai gavosi
Aš norėčiau truputį į tą "nesidalinimo temą" pasireikšt. Pabandykit įsivaizduoti, porą metų nuolatos domiesi kažkuo, renki informaciją, eksperimentuoji, ieškai to geriausio recepto, tobulini jį be paliovos, ieškai geriausių aliejų, geriausių eterinių aliejų, geriausių kainų - sudedi didžiąją dalį savo laisvalaikio, kad galiausiai gautum tokį muilą, kuris patiktų žmonėmis ir iš kurio galbūt kažkada netgi nedidelis verslas išeitų.
O tada ateini į lietuvišką forumą, parodai muiliuką ir į asmenines žinutes gauni krūvą klausimų reikalaujančiu tonu - kur pirkai, kaip darei, man prašom viską smulkiai surašyti, aš irgi noriu taip padaryti. Nėra jokios pagarbos nei pačiam asmeniui, nei jo darbui. Galiausiai dingsta noras ir padėti, ir apskritai rodyti kažką
Aišku, ne visada ir ne visi taip elgiasi. Tačiau bendravimas lietuviškuose forumuose ir užsienietiškuose labai skiriasi. Čia didžioji dalis žmonių ateina "pasiimti" informacijos, ir jeigu tu nesusakysi visko paraidžiui, tai tu jau būsi blogas. O atgal negauni nieko
O tada ateini į lietuvišką forumą, parodai muiliuką ir į asmenines žinutes gauni krūvą klausimų reikalaujančiu tonu - kur pirkai, kaip darei, man prašom viską smulkiai surašyti, aš irgi noriu taip padaryti. Nėra jokios pagarbos nei pačiam asmeniui, nei jo darbui. Galiausiai dingsta noras ir padėti, ir apskritai rodyti kažką
Aišku, ne visada ir ne visi taip elgiasi. Tačiau bendravimas lietuviškuose forumuose ir užsienietiškuose labai skiriasi. Čia didžioji dalis žmonių ateina "pasiimti" informacijos, ir jeigu tu nesusakysi visko paraidžiui, tai tu jau būsi blogas. O atgal negauni nieko
Forumai tam ir skirti, kad dalintis mintimis, žiniomis netgi laiku, o jei to nenorite, tai kam rodotės forume, pasigaminkite muilus ir prauskitės sau pati namuose užsidarius. Arba dalijatės, arba ne. Be pykčio.
Jokio pykčio ir nėra Tiek jau to, nesileisiu į tolesnes diskusijas. Ne tam čia vieta.
As nesuprantu konflikto priezasties
Prasoma recepto pavyzdziu? Tai tikrai ju yra gi. Internete. Temoje. As esu kelis ikelus i tema pries turbut gerus trejus metus..
Receptu pavyzdziu rasti tai jau tikrai neturetu buti problema..
Prasoma recepto pavyzdziu? Tai tikrai ju yra gi. Internete. Temoje. As esu kelis ikelus i tema pries turbut gerus trejus metus..
Receptu pavyzdziu rasti tai jau tikrai neturetu buti problema..
QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 26, 14:44)
na jau paskutiniojo (ruzavo) grozis
stai mano paskutinis darbelis, kuris jau ir padovanotas per Kaledas
Kristalė*,gražu
QUOTE(grite @ 2010 12 26, 15:06)
Geri tortukai -muiliukai gavosi
QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 27, 14:49)
na jau paskutiniojo (ruzavo) grozis
Ačiū
Visas visas su Naujaisiais!!!