Aš norėčiau truputį į tą "nesidalinimo temą" pasireikšt. Pabandykit įsivaizduoti, porą metų nuolatos domiesi kažkuo, renki informaciją, eksperimentuoji, ieškai to geriausio recepto, tobulini jį be paliovos, ieškai geriausių aliejų, geriausių eterinių aliejų, geriausių kainų - sudedi didžiąją dalį savo laisvalaikio, kad galiausiai gautum tokį muilą, kuris patiktų žmonėmis ir iš kurio galbūt kažkada netgi nedidelis verslas išeitų.
O tada ateini į lietuvišką forumą, parodai muiliuką ir į asmenines žinutes gauni krūvą klausimų reikalaujančiu tonu - kur pirkai, kaip darei, man prašom viską smulkiai surašyti, aš irgi noriu taip padaryti. Nėra jokios pagarbos nei pačiam asmeniui, nei jo darbui. Galiausiai dingsta noras ir padėti, ir apskritai rodyti kažką
Aišku, ne visada ir ne visi taip elgiasi. Tačiau bendravimas lietuviškuose forumuose ir užsienietiškuose labai skiriasi. Čia didžioji dalis žmonių ateina "pasiimti" informacijos, ir jeigu tu nesusakysi visko paraidžiui, tai tu jau būsi blogas. O atgal negauni nieko