QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 03, 22:32)
FUI, kokia tamsa nedraugiska...
man sukramtytos informacijos, aciu, nereikia, pati jau dvi dienas gyvenu internete ir prisiskaiciau sociai (anglu kalba taip pat). Uzdaviau tik pora klausimu i kuriuos, tikejausi, tatutieciu lietuviu atsakymo...
ne vienoj forumo temoj pasisakau, bet tokiu dar nesu sutikus negeranoriskai nusiteikusiu zmoniu... na, bet visokiu buna, visokiu reikia.
Dvi dienas - tai kaip ir visiškai nieko norint kažką išmokt. Aš va kartkartėm vis mirkstu ir tai tęsiasi keletą mėnesių, o aš dar vis mokausi. Mes pratę gaut sukramtytą informaciją. Nereikia pykti, jei žmonės investuoja į savo patyrimus begalę laiko ir paskui niekaip nesupranta, kad galima taip paprastai norėt viską išgaut.
Dziugu, kad ta moteris rado iseiti su vyru, o manasis yra tuo atzvilgiu kategoriskas ir vos tik issiziojau apie sarma, jis man pasake, kad nereik daryt nesamoniu. Taip pat jis man prie sarmo puodu tikrai nestoves.
Dekui uz patarimus del recepturu, smagu, gal galima zaisti. Tas ko gero jus visas cia labiausiai ir veza...
Sekmes visoms!
Jūsų vyras yra tik jūsų vienos, o ne kitų problema. Apie tai net kalbėt neverta. jei nėra tinkamo vyro, galima tinkamą draugę susirast, jei tokia yra
Vasara gimusi,
kokia isties esi teisi... kaip liudna, kad lietuvoj taip daug uzsidariusiu, pavydziu ir piktu zmoniu...
as pati i kremu kursus uzsirasiau ir jau panelem forume apskelbiau, jos jau laukia is manes info po kursu, receptu, man negaila, as ne tokia...
Ka gi, belieka guztelt peciais ir zemai nuleidus nosi nesdintis is cia
Tikrai, rusaitės mieliau dalinasi. Dalijimesi irgi yra daug psichologinių dalykų. Jos dalindamosi nenori vien tik gaut - kažką pačios duoda ir tuomet gauna ir iš kitų. Pas mus turbūt, labai stiprus vartotojiškas poreikis... Ateini, gauni - išeini. Kaip senolių patarlė apie tinginius sako: "jei kiaušinis neluptas - mesk per tvorą, aš jo nevalgysiu". Tai turbūt gal dėl to stipresnė yra ir gynyba.
O jūs tikrai už savo pinigus įgyta informacija pasidalintumėt? Vat taip ėjot, mokėjot - ir te kitiems... taigi tai nesukuria jokio grįžtamojo ryšio...
o as, beje, pacioj pradzioj rasiau, kad noriu pasigamint muilo tik sau ir savo namams. Nebijokit, nenukonkuruosiu
O kas ten žino - dabar sau, o vėliau ir kitam...