Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 12 13, 13:08)
sveikos merginos,
skaičiau skaičiau, bet iki galo nesuprantu...tikriausiai pasirodys kvaili klausimai, bet gal atsakysit ir blondinėm  blush2.gif
tos muilo bazės tai tipo kaip dideli muilo gabalai,skirti perlydymui???bet jų sudėties niekas neskelbia??ar taip supratau???ar yra jų natūralių??

taip, muilo bazė yra didelis gabalas muilo be kvapo ir kitų priedų, kurį užtenka išlyditi poirdėti norimų ingridientų ir viskas . LT, deja, internetins pardės sudėčių neskelbia. Todėl perkama katė maišė. Natūralios sudėties siunčiamės
Atsakyti
Labas, ieskau kaunieciu, gaminanciu muiliukus, reikia dovaneliu kaledoms blush2.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif

skubu ir as pasidziaugti savo pirmaisiais tep lep ax.gif
http://public.fotki....eziura/007.html
aisku, ligi tobulumo dar labai toli, bet dziaugiuosi, kad jau nors pabandzius esu lotuliukas.gif
labai smagus uzsiemimas, tik vis neprarandu minties, kad ada nors ir as virsiu tikra muila... o dabar kol kas pasitreniruosiu su sitais! lotuliukas.gif

lydziau muiliukus is muilo namu baziu, issikamantinejus visus e-pardavejus, man pasirode, kad muilo namai juos parduoda nekenksmingus sveikatai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 15, 11:44)
sveikos,  4u.gif

mirksiukas.gif fainiulkos
Atsakyti
labas vakaras muilininkes, gal kas gali pagelbet, esu naujoke ir kolkas tik perlidau muila...pas mane labai greitai muilas stingsta nespeju jo supilt i formeles... ir dar , kodel perlidant muila jis pas mane labai putuoja???????????????????????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita86 @ 2010 12 15, 23:51)
labas vakaras muilininkes, gal kas gali pagelbet,  esu naujoke ir kolkas tik perlidau  muila...pas mane labai greitai muilas stingsta nespeju jo supilt i formeles... ir dar , kodel perlidant muila jis pas mane labai putuoja???????????????????????? g.gif  g.gif  g.gif

jei taip greitai stingsta, gal per mazai skysciu pili g.gif , tai tirsta kose buna?
o kai lydai, muila atsiram inde reikai laikyti istacius i karsta vandeni (puodas puode gaunasi), ar taip darai?
Atsakyti
jo jo taip darau i puoda su vandieniu dar viena puoda idedu...o vandens irgi nemazai pilu bijau per daug ipilt... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita86 @ 2010 12 16, 13:15)
jo jo taip darau i puoda su vandieniu dar viena puoda idedu...o vandens irgi nemazai pilu bijau per daug ipilt... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tas daug tai kiek? ant 100g sutarkuoto muilo kiek pylei? smile.gif
Atsakyti
apie 150 kazkur ml
Atsakyti
o jus man galit paslapti atskleist? blush2.gif
kiek vandens (nuoviro, pieno ar pan) max galima pilt i 100 gr muilo bazes?

as cia is visokiu receptu isskaiciavau, kad max 30 gr. Ar tikrai taip mazai?
Papildyta:
QUOTE(bonita86 @ 2010 12 16, 14:15)
jo jo taip darau i puoda su vandieniu dar viena puoda idedu...o vandens irgi nemazai pilu bijau per daug ipilt... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Bonita,
o Tu cia koki muila perlydymams naudoji?
Atsakyti
spanguole,as tindi perlidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 05, 19:21)
100 gramų muilo reikia 2 didelių šaukštų aliejaus, jeigu aliejaus įpilsime daugiau - muilas bus minkštas, panašus į plastiliną ir 150-200 mililitrų vandens smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Spanguole123 @ 2010 12 16, 17:13)
o jus man galit paslapti atskleist?  blush2.gif
kiek vandens (nuoviro, pieno ar pan) max galima pilt i 100 gr muilo bazes?

as cia is visokiu receptu isskaiciavau, kad max 30 gr. Ar tikrai taip mazai?
Papildyta:

Atsakyti