Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 6 dalis

QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 12 09, 19:00)
Su tuo vaikišku muilu visao nesinori žaisti, tad reikėtū to pagrindo. Neįsivaizduoju kokia jo sudėtos ir kur jo galima gaut, gal galit pasakyt jei nesunku? Vilniuj arba internetu. Nepykit, kad neskaičiau temos, tik permečiau akimis, bet labai nėra laiko, nes jau šyvakar turiu pasakyti adresą, kad žinotų kur važiuoti  doh.gif ir dar - kur pirkti gerus, kokybiškus eterinius ir augalinius aliejus?

Deja, bet neįsivaizuoju kur LT yra natūralios muilo bazės, nes internetinės parduotuvės sudėčių neskelbia, tad gali tekti skambinti į artmanija, jie kažkokių turi. ornamentuose, kaip paaiškėjo - yra sls, muilo namų sudėties taip ir neparašė.
Tai va.
Atsakyti
Sakykit tikriausiai per daug vandens ipiliau:
muiliukai po keliu savaiciu "'sudziuvo"', nors ispradziu buvo superiniai.
200g muilo,ipiliau apie 200ml vandens. g.gif
Atsakyti
susidomėjau ir aš muilo gamyba, labai norisi pagaminti tokių dovanėlių Kalėdoms, tik iš pradžių pabandysiu perlydyti muilą. bet iškilo toks klausimas - ar nesmirda? mat namuose dar 2 mėnesių neturinti dukrytė, tad nesinori ekperimentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ledoksne @ 2010 12 10, 18:01)
susidomėjau ir aš muilo gamyba, labai norisi pagaminti tokių dovanėlių Kalėdoms, tik iš pradžių pabandysiu perlydyti muilą. bet iškilo toks klausimas - ar nesmirda? mat namuose dar 2 mėnesių neturinti dukrytė, tad nesinori ekperimentuoti  g.gif

Aš dariau iš Tindi bekvapio muiliuko...pas mane irgi mažylis namie mirksiukas.gif niekas nesmirdėjo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,stai vaisinkites,mano "sokoladiniai saldainiai" pirmas blynas ax.gif 4u.gif dabar dziusta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2010 12 10, 22:32)
Sveikutes,stai vaisinkites,mano "sokoladiniai saldainiai" pirmas blynas ax.gif  4u.gif dabar dziusta thumbup.gif
user posted image

Labai jau skanus tavo muiliukai smile.gif
Atsakyti
as ir rodausi. mano antras dublis. kazkaip nesigauna tik normalios formos gauti.
si karta su medum ir cinamonu:

user posted image
Atsakyti
ačiū už ankstesnius atsakymus smile.gif nusipirkau iš muilo namų bazę su ricina, bet gavos šlykšti, smirdinti košė doh.gif kas pirkot iš ten gal galit papasakot kaip lydėt?
Atsakyti
labai faini ir gražūs muiliukai thumbup.gif vis gundausi ir aš pabandyti ax.gif
Atsakyti
Kunigunda, isduok paslapti, kiek 100 gr muilo lasini lasiuku vaisiu ekstrakto is AZ? Bijau prasauti, kad per mazai neideciau.

Su eteriniais aliejais dariau, kaip minejai, 30 ir daugiau lasu, tai gerai kvapas jauciasi smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2010 12 12, 23:58)
Kunigunda, isduok paslapti, kiek 100 gr muilo lasini lasiuku vaisiu ekstrakto is AZ? Bijau prasauti, kad per mazai neideciau.

Su eteriniais aliejais dariau, kaip minejai, 30 ir daugiau lasu, tai gerai kvapas jauciasi  smile.gif  thumbup.gif

blush2.gif aš tai maišau EA su ekstraktais, tai ką žinau- aš lašinu iš akies, kol gaunu man patinkantį kvapą
Atsakyti
sveikos merginos,
skaičiau skaičiau, bet iki galo nesuprantu...tikriausiai pasirodys kvaili klausimai, bet gal atsakysit ir blondinėm blush2.gif
tos muilo bazės tai tipo kaip dideli muilo gabalai,skirti perlydymui???bet jų sudėties niekas neskelbia??ar taip supratau???ar yra jų natūralių??
Atsakyti