Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 04, 10:06)
skorpionas ne tiek pavydus, kiek neatleidzia isdavystes, kai jis myli atiduoda viska, na o jei neduok dieve nuklysi i sona, santykiams galas, jie neatleidzia  smile.gif

Ta suprantu, bet ir pavydas beprotiškas, nors visiškai nėra priežasties pavydėti smile.gif Jam atrodo, kad kai išeinu kurnors, visi manęs ir tenori biggrin.gif nu žodžiu, su tuo labai sunku jam tvarkytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2011 05 04, 10:22)
Ta suprantu, bet ir pavydas beprotiškas, nors visiškai nėra priežasties pavydėti  smile.gif Jam atrodo, kad kai išeinu kurnors, visi manęs ir tenori  biggrin.gif nu žodžiu, su tuo labai sunku jam tvarkytis  g.gif

o ta savo kaip tu sakai pavyda jis reiskia grieztai, ar siaip pabamba?
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 04, 10:06)
skorpionas ne tiek pavydus, kiek neatleidzia isdavystes, kai jis myli atiduoda viska, na o jei neduok dieve nuklysi i sona, santykiams galas, jie neatleidzia  smile.gif

na, ne tokie jau jie baisūs ir kietakakčiai, tie skorpionai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 04, 11:27)
o ta savo kaip tu sakai pavyda jis reiskia grieztai, ar siaip pabamba?

Bamba tik, supranta ,kad blogai daro, nu bet turi bambėt dėl to, jau aš jam atrodo išaiškinu viską , kad nėra jokios priežasties, pasijuokiam abu, apsisukęs vėl tą patį sako... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2011 05 04, 11:05)
Bamba tik, supranta ,kad blogai daro, nu bet turi bambėt dėl to, jau aš jam atrodo išaiškinu viską , kad nėra jokios priežasties, pasijuokiam abu, apsisukęs vėl tą patį sako...  biggrin.gif

na jei pasijuokiat tai viskas thumbup.gif manasis irgi megsta isitikinti, kad as ji myliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 04, 11:02)
na, ne tokie jau jie  baisūs ir kietakakčiai, tie skorpionai ax.gif

ti ne kietakaktiskumas, o beto skorpionas skorpionui nelygus, ir nereikia pamirsti, kad kievieno zenklo atstovas turi ir kito zenklo pozymiu, bet cia jau konkretus reikalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi13: 04 gegužės 2011 - 11:10
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 04, 09:06)

labai teisingas pastebejimas - pritariu 'visom keturiom' drinks_cheers.gif pavydu nepasizymi, bet jei jau pati i sona nugrybautum, tai ir isiap dideliu scenu nekeltu (jie viduj daug isgyvena), supakuotu ir paleistu kokioj sankryzoj be zodziu, bet tai butu vienintelis ir galutinis taskas - jie klaidu neatleidzia. Siaip ir as taip pat galvoju... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesse @ 2011 05 04, 12:21)
labai teisingas pastebejimas - pritariu 'visom keturiom'  drinks_cheers.gif  pavydu nepasizymi, bet jei jau pati i sona nugrybautum, tai ir isiap dideliu scenu nekeltu (jie viduj daug isgyvena), supakuotu ir paleistu kokioj sankryzoj be zodziu, bet tai butu vienintelis ir galutinis taskas - jie klaidu neatleidzia. Siaip ir as taip pat galvoju...  4u.gif

siaip labai saziningi, meluoti absoliuciai nemoka schmoll.gif
Atsakyti
Taaaip, dėl melavimo ir aš pritariu, nemoka visiškai g.gif Arba aš turiu gerą nuojautą, na bet tikriausiai , kad nemoka, nes visas jo melagystes sužinau ir gana greitai biggrin.gif (nors nėra jos labai baisios). Meluoti nemegėjas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2011 05 04, 20:07)
Taaaip, dėl melavimo ir aš pritariu, nemoka visiškai  g.gif  Arba aš turiu gerą nuojautą, na bet tikriausiai , kad nemoka, nes visas jo melagystes sužinau ir gana greitai biggrin.gif (nors nėra jos labai baisios). Meluoti nemegėjas  smile.gif

kam jiems meluoti jei jie labai megsta sakyti tiesa i akis smile.gif kartais del to po savo zodziu gailisi suprate kad leptelejo neapgavlojes, bet isiap ne is blogos valiso jiems taip gaunais, todel as niekad del to nepykstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesse @ 2011 05 07, 12:05)
kartais del to po savo zodziu gailisi suprate kad leptelejo neapgavlojes, bet isiap ne is blogos valiso jiems taip gaunais..

O taip:)
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2011 05 09, 10:44)

ooooo patikek manim (ne tik vyras bet ir as pati esu skorpione) gailimes mes be galo, griauziames, edame save ziauriai
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 09, 12:24)
ooooo patikek manim (ne tik vyras bet ir as pati esu skorpione) gailimes mes be galo, griauziames, edame save ziauriai

Įdomus dalykas tas charakteris vienodų ženklų smile.gif Vis nenustoju stebėtis smile.gif
Atsakyti