skaitau, mintyse delioju ir 'akurat' visi apibudinimai mainskiam limpa

nezinau kodel bet buvau isitikinusi dar m-kloj, kad mano vyro zenklas bus skorpionas

Galu gale sutikau savaiji ir va po n metu draugystes netrukus eisim prie altoriaus

Beje, zenklas mano apsisprendimui neturejo jokios reiksmes, kaip sako 'suzaibavo' vos pamacius

o siaip mane uzburia tvarkingi vyrai, ypac kai grazios tvarkingos rankos, pasitikejimas einantis is vidaus, intelektas ir tai kad jie labai emociskai stiprus, kas man yra labai svarbu, nes pati esu gana valdinga, tad reikejo stipresnio kad padetu suvaldyti man mano ego

tiesa, kad skorpionai vyrai yra labai seksualus ir istikimi, jie niekada nepazada garsiai, bet ju saviverte bet kuriuo atveju vertybems nusizengti neleidzia. Pagal mano patirti, skorpionai vyrai patikimi, daznai dirba darba susijusi su prekyba, finansais, konsultacijomis, moka itikinti - turi puikia zmoniu izvalga ir labai greit sugeba rasti priejima. Vienas bjauriausiu dalyku del ko gali nemiegoti: buti kam nors skolingu, taigi padaro viska kad nesijaustu kam nors uz ka nors skolingas

Atidus, rupestingi, puikus kulinarai (daznai megsta gurmanu virtuve, juros gerybes), kartais per griezti sau ir kitiems, labai konkretus (kartais per labai), megsta pirmauti, puikus vadovai, gana pedantiski. I save demesio patraukti nemegsta, bet jiems naturaliai taip gaunasi, nes turi savita skoni, megsta originaluma ir patogia apranga ( bet ko neapsivilks) ir gerus kvepalus

Siaip buna gana apsiskaite net be diplomu, domisi praktiskai viskuo, tad klausimai is kitu sferu jiems nuostabos nesukelia ir i kvailio pozicija nepastato.
Na atrodo surasiau, kas man uzkliuvo is mano pastebejimu ne tik brangiojo, o daugelio aplinkoje pasitaikiusiu/esanciu personu.
Ka is moteru skorpioniu pastebejau tai kad jos labai skiriasi nuo skorpionu vyru tuo kad vyrai skorpionai teisingi, megsta buti saziningi, viska paskaiciuoti, sudelioti, o moterys daznai buna issiblaskiusios (rankine paliko parduotuvej, sketi ant kedes paliko, pavoge pinigine is ranku, nurove vonioj kriaukle, pamirso ka ar pan), sunkiai sekasi su finansu planavimu, islaidzios, nevengia pasukciauti, gali buti labai meniskos, turi polinki i depresija. Moka 'nuskenuoti' zmones, tik kt kart tingi ir is noro tiketi eilini karta prisidirba nesamoniu

draugiskos, gabios kalboms, muzikalios (nezinau ar tai bruozas bet kiek skorpioniu sutikau, visu buvo gana dideles akys), uolios mokines/studentes, seimyniskos, puikios motinos (vaikai paprastai prie ju labai prisirise tiek savi, tiek svetimi) - visada randa auklejimo balansa, todel yra gerbiamos ir gali buti didesni autoritetai uz teva.
Na atrodo viskas ka apie skorpiones pavyko prisimint - ju mano aplinkoje nuo mazens labai daug
Siaip ne vienas zenklas nera blogas, tiesiog pastebejau kad su dvyniais sunkiai sueinu, kartais net nereikia klausti ar ziureti i gimimo data, jau jauciu kad dvynys

tiek kad radau siokia tokai taktika kaip isvengti nepatogumu bendraujant