Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

As taip pat skorpione, pastebejau, kad su metais nuojauta vis stipreja pas mane.. ne karta tenka isgirsti "nu va, ir prikalbejai cia.." biggrin.gif
Idomu, kaip kitiems skorpionams su nuojauta? Yra/nera?
Atsakyti
biggrin.gif Baisiai yra. Bet kas blogiausia ...zinodama, kad gali atsitikti kaip speju- nekeiciu situacijos ,o ziuriu ir laukiu kuo tai baigsis ir ar as sugebesiu issikrapstyti is susidariusios padeties su maziausiais nuostoliais ,taip pat tada atsiranda nisusvietnas noras patikrint ar esu tiek stipri ,kad nekreipciau demesio i tai biggrin.gif
O jums kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 31 kovo 2011 - 11:33
na sveikutes,maniskis ir skorpionas bet as negaliu skūstis esame vezys ir skorpionas manau kad tikrai suderinami ir lb gerai sutariame,manau kad geri zmones skorpionai tik reika moketi su jais bendrauti ir viskas bus gerai
tas tinka ir kitiems zenklams,taciau va visos mergalės mane nervina ir negaliu sau nieko padaryti,tas memiskumas tai zudo doh.gif biggrin.gif aisku yra isimčių bet dauguma sio zenklo atsotvų tokie lėtapėdžiai kad negaliu su jais bendrauti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Asmeniškai man skorpionaio patys vyriškiausi vyrai. Taip jie su charakteriu, to neužginčysi. Bet jie visi tokie su cinkeliu, veržlūs, charizmatiški.
Atsakyti
QUOTE(vijamija @ 2011 03 31, 16:05)
Asmeniškai man skorpionaio patys vyriškiausi vyrai. Taip jie su charakteriu, to neužginčysi. Bet jie visi tokie su cinkeliu, veržlūs, charizmatiški.

thumbup.gif taip jie nebuna kaip skudurai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Del nuojautos - ji yra, bet gal tai ne nuojauta su amziumi stipreja, o sukaupta gyvenimo ismintis ir patirtiS ima reikstis, o mes, skorpionai, tai vadiname nuojauta? biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, prisijungiu prie jusu/musu burelio smile.gif

tiek daug noriu pasakyt, net nezinau nuo ko pradet biggrin.gif
pirmiausia, tai pastebejimas, kad visi/didzioji dauguma skorpionu didziuojasi buvimu skorpionais, nors dauguma zmoniu isgirde si zodiako zenkla susiraukia biggrin.gif labai man idomus sitas reiskinys - kodel didziuojames? ar del to, kad musu ne tiek daug, kiek kokiu avinuku ar jautuku, ar laikom dovana buvima tokiais, kokiu dauguma nemegsta? ar cia kazkoks visai nepaaiskinamas reiskinys.. biggrin.gif

dar klausimelis - ar jus, skorpionukes, grauziat save del ydu? nes as buna kuo daugiau skaitau ir domiuos ir juo labiau stebiu save gyvenime, tuo man baisiau - kas per zmogus as sutvertas unsure.gif atrodo lyg viduj zinau, kad esu gera, gal galiu tokia but, bet kur einu, ten kazka blogo padarau, palieku.. taip noretusi visus pakeist, tik ne save verysad.gif arba tiksliau nera tokio uzsispyrimo imt ir pasikeist..

ir vat dar idomu: ar jauciat, kad zmones jusu vengia? na gal ne visos tokios bjaurios kaip as, bet is tikro pastebejau kad daznai, net jei as bunu puikios nuotaikos su 0 neigiamu minciu ir su sypsena, zmones vis tiek stengiasi su manimi kuo maziau kalbet, net visiskai nepazistami.. (lygi ir is burnos nesmirda biggrin.gif ) is tikro baisu jau tai darosi.. blink.gif

atleiskit kad su tokia liudnoka nuotaika cia iejau, tikiuos padesit man issiaiskint kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrute:) @ 2011 04 03, 01:10)
sveikutes, prisijungiu prie jusu/musu burelio smile.gif

tiek daug noriu pasakyt, net nezinau nuo ko pradet biggrin.gif
pirmiausia, tai pastebejimas, kad visi/didzioji dauguma skorpionu didziuojasi buvimu skorpionais, nors dauguma zmoniu isgirde si zodiako zenkla susiraukia biggrin.gif labai man idomus sitas reiskinys - kodel didziuojames? ar del to, kad musu ne tiek daug, kiek kokiu avinuku ar jautuku, ar laikom dovana buvima tokiais, kokiu dauguma nemegsta? ar cia kazkoks visai nepaaiskinamas reiskinys.. biggrin.gif

dar klausimelis - ar jus, skorpionukes, grauziat save del ydu? nes as buna kuo daugiau skaitau ir domiuos ir juo labiau stebiu save gyvenime, tuo man baisiau - kas per zmogus as sutvertas  unsure.gif atrodo lyg viduj zinau, kad esu gera, gal galiu tokia but, bet kur einu, ten kazka blogo padarau, palieku.. taip noretusi visus pakeist, tik ne save  verysad.gif arba tiksliau nera tokio uzsispyrimo imt ir pasikeist..

ir vat dar idomu: ar jauciat, kad zmones jusu vengia? na gal ne visos tokios bjaurios kaip as, bet is tikro pastebejau kad daznai, net jei as bunu puikios nuotaikos su 0 neigiamu minciu ir su sypsena, zmones vis tiek stengiasi su manimi kuo maziau kalbet, net visiskai nepazistami.. (lygi ir is burnos nesmirda biggrin.gif ) is tikro baisu jau tai darosi..  blink.gif

atleiskit kad su tokia liudnoka nuotaika cia iejau, tikiuos padesit man issiaiskint kas ir kaip  4u.gif

Sveika, gerbiamoji rašytoja smile.gif
jaučiu, kad kažką iš jūsų kūrinių jau esu skaičiusi mirksiukas.gif

apskritai skorpionams būdinga JAUSTI ax.gif
man patinka būti skorpionu, man patinka būti tokia , kokia esu.
o skorpionų vengia nenuoširdūs žmonės, nes skorpionai turi tokį portatyvų rentgeno aparačiuką... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vifsla: 03 balandžio 2011 - 10:09
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 03, 11:09)
o skorpionų vengia nenuoširdūs žmonės, nes skorpionai turi tokį portatyvų rentgeno aparačiuką... mirksiukas.gif

Neturiu net ka prideti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedrute:) @ 2011 04 03, 01:10)
pirmiausia, tai pastebejimas, kad visi/didzioji dauguma skorpionu didziuojasi buvimu skorpionais, nors dauguma zmoniu isgirde si zodiako zenkla susiraukia biggrin.gif labai man idomus sitas reiskinys - kodel didziuojames?
atleiskit kad su tokia liudnoka nuotaika cia iejau, tikiuos padesit man issiaiskint kas ir kaip  4u.gif

As tai megstu labiausiai stebeti tuos zmones ,kurie vien izgirde zodi 'skorpionas' viduje nusipirto. biggrin.gif Bjauri esu ,nes visada, be isimciu, bandau sutvirtinti ta ju baime buti salia skorpionu biggrin.gif Tai zmones ,kurie yra 'nesvarus' mano supratimu. Kai visa savo esybe jauciu ,jog tokie zmones gali 'suvaryti peili i nugara' .Kurie del savo geroves pamina visa kas yra sventa.Kodel skorpionams tas 'sventa' yra taip svarbu?
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 04 01, 20:50)
Sveiki.  Del nuojautos - ji yra, bet gal tai ne nuojauta su amziumi stipreja, o sukaupta gyvenimo ismintis ir patirtiS ima reikstis, o mes, skorpionai, tai vadiname nuojauta?  biggrin.gif

Gyvenimiskoji patirtis ...is dalies -taip .Bet ir jauni skorpionai issiskira savu tiesmukiskumu ir teisybes ieskojimu, nesitaikstymu su veidmainystemis...

Ar pastebejote ,kad skorpionus traukia zmones ,kurie yra geri, bet skriaudziami ?Kad norisi ju gyvenima pakeisti geraja linkme?Kad skorpionai del ju gali daugiau padaryti nei del saves, o jei negali ,tai pergyvena is visos sirdies ,nors to neparodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 balandžio 2011 - 22:36
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 03, 11:09)
Sveika, gerbiamoji rašytoja smile.gif
jaučiu, kad kažką iš jūsų kūrinių jau esu skaičiusi mirksiukas.gif

apskritai skorpionams būdinga JAUSTI ax.gif
man patinka būti skorpionu, man patinka būti tokia , kokia esu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 02 18, 12:10)
,as kalbu apie visuma .Nuvilsi skorpiona -nepataisysi nieko  ,niekada.
Papildyta:

Tik uzmirsai dateti -pamate ,kad tie zmones ,kurie artinasi prie musu ,yra falšyvi ,kaip mes reaguojam? Mes jiems i akis pasakome ka apie juos galvojame ,todel  musu ,skorpionu ,labai nemegstas tokie zmones  biggrin.gif

nu tu čia kalbi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
o ka? biggrin.gif Gi nemeluoju ne gramo biggrin.gif
Atsakyti