Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Vifsla @ 2011 01 13, 21:32)
na kaip kaip..augau augau, tobulejau tobulejau ir tapau beveik tobula mirksiukas.gif
nebesikandzioju, nebeziuriu,,zudanciu"zvilgsniu, niekam nelinkiu blogo(nes patyrau, kad palinkejimai galingi) ir pan. ax.gif

Visi man sako kad mano zvilgsnis zudantis lotuliukas.gif sako kaip i suda paziuriu tokiu zeuriu zvilgsniu lotuliukas.gif

QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 14, 13:05)
Eeeeee ,ne ..tada tu  esi netikras skorpionas  biggrin.gif  ,nes jie  savo skriaudeju niekada nepamirsta ...ir tai po 5 ,10 ,ar 20 metu -visada  suvarys peili i strenas jiems,  atsiskaitydami  uz skriaudas  biggrin.gif Ir pastebekit ..nezinau kaip jums ,bet as  ieskau (ir surandu dazniausiai) savo neprieteliu silpnybiu ar tai baisiu nuodemiu ,o jas radus niekada nepakloju kortu iskart ant stalo .As moku laukti ..islaukiu tinkamiausio momento kerstui .    biggrin.gif

nu kas tiesa tai tiesa tongue.gif mane buves draugas apsmeizes yra o suzinojau po geru metu, dar dabar nepamirstu niekaip... ateis svente ir i mano kiema bash.gif
Atsakyti
Vyras skorpionas .. šaunus, šeimyniškas, labai myli vaiką, dėmesingas, seksas dažnas, jautrus, geras vadovas, motyvuoja savo požiuriu, gal truputį per drovus įvertinti savo galimybes, bet kai įvertina sprogsta kaip bomba ..
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2011 02 15, 00:14)
Vyras skorpionas .. šaunus, šeimyniškas, labai myli vaiką, dėmesingas, seksas dažnas, jautrus, geras vadovas, motyvuoja savo požiuriu, gal truputį per drovus įvertinti savo galimybes, bet kai įvertina sprogsta kaip bomba ..

Jei nori gyventi su juo ilgai ir laimingai -ziurek ,neapgaudinek jo ,o jei apgausi ,tai taip ,kad jis niekad nesuzinotu biggrin.gif As neturiu vien tik lovos reikalus omenyje ,as kalbu apie visuma .Nuvilsi skorpiona -nepataisysi nieko ,niekada.
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 08, 18:49)
Daug čia teisingos info prisiskaičiau, kaip skorpionė iš savo patirties galiu pasakyti, kad kiti žmonės LABAI dažnai nesupranta šio ženklo žmonių ir dauguma dėl to arba vengia su jais bendrauti arba bijo žengti pirmą žingsnį, nes kažkodėl mes atrodom grėsmingai  biggrin.gif  arba per daug savimi pasitikintys arba per pikti ar pan... teko girdėti nuomonių..  ax.gif
Nedrįsčiau sakyti, kad tai atstumiantis ženklas, tiesiog mes esam tokie kurie lengvai prie savęs nieko neprisileidžia, ypač artimesniems santykiams ir nesame linkę būti kompanijos siela naujų, nepažįstamų arba menkai pažįstamų žmonių, kuriais iki galo nepasitikime, rate.

Tik uzmirsai dateti -pamate ,kad tie zmones ,kurie artinasi prie musu ,yra falšyvi ,kaip mes reaguojam? Mes jiems i akis pasakome ka apie juos galvojame ,todel musu ,skorpionu ,labai nemegstas tokie zmones biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 18 vasario 2011 - 11:07
QUOTE(burbanti @ 2011 02 18, 12:10)
Tik uzmirsai dateti -pamate ,kad tie zmones ,kurie artinasi prie musu ,yra falšyvi ,kaip mes reaguojam? Mes jiems i akis pasakome ka apie juos galvojame ,todel  musu ,skorpionu ,labai nemegstas tokie zmones  biggrin.gif

aš pati ne visada pasakau visiems žmonėms į akis nes taip įsigijama papildomų priešų, ax.gif bet jei tai išprovokuojama tada taip. Skorpionas laukia kenčia, tyli, bet jei pasiekiama riba kai puolama iš visų pusių tada taip, viso priemonės tampa geros, ax.gif
Atsakyti
mano vaikians skorpionas 4u.gif kazkiek jau spejau pazinti per ta laika kol esame kartu, bet labai idomu yra paskaityti apskritai apie sio zenklo atstovus nes gali daugmaz numanyti ko galima is ju tiketis .. tam tikrais atvejais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 18, 23:03)
aš pati ne visada pasakau visiems žmonėms į akis  nes taip įsigijama papildomų priešų,  ax.gif  bet jei tai išprovokuojama tada taip. Skorpionas laukia kenčia, tyli, bet jei pasiekiama riba kai puolama iš visų pusių tada taip, viso priemonės tampa geros,  ax.gif

Na taip ,as tai ir turejau omenyje ,kas jei falsyvi ,dvilveidziai zmones bando parodyti kokie skorpionai tokie ir anokie -tada nieko gero is skorpionu nesitikek biggrin.gif Pries puolant juos reikia gerai pagalvoti ar skorpionas nieko nezino apie tave biggrin.gif
Atsakyti
Mano du artimiausi žmonės skorpionai(vyras ir sese), tai jau po biški perprantu juos...Tačiau dar ir iki šiol man jie nerealus savo charakteriu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati esu pagal horoskopa skorpionas, tai galiu pamineti kelis esminius dalykus kokia esu butent as. Kerstinga, bet nepuolu is karto, o sulaukiu tinkamo momento tinkamiausiu laiku, kai zmogui iskaudinusiam mane pats sunkiausias metas. O laukti galiu nors ir kelis metus, bet skriaudos niekada nepamirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 02 26, 19:23)
Pati esu pagal horoskopa skorpionas, tai galiu pamineti kelis esminius dalykus kokia esu butent as. Kerstinga, bet nepuolu is karto, o sulaukiu tinkamo momento tinkamiausiu laiku, kai zmogui iskaudinusiam mane pats sunkiausias metas. O laukti galiu nors ir kelis metus, bet skriaudos niekada nepamirsiu biggrin.gif

na, šiaip jau kerštingumu lyg ir nereiktų didžiuotis ax.gif
Atsakyti
sveiki, as pati pagal zodiaka esu skorpione, taciau nesu kerstingas zmogus, priesingai, niekam blogo stengiuosi nedaryti. taciau skraiudos, padarytos man, kaip ir dauguma skorpionu, pamirsti labai labai ilgai negaliu.
siaip esu labai itari, pavydi, nenuspeja, impulsyvi, emocinga.....
Atsakyti
Esu turėjusi skorpioną, labai mane mylėjo, buvo švelnus, kantrus dėmesingas, bet įgelti tai mokėjo nemenkai.. ir kai visiškai to nesitikėdavau..
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 02 26, 18:23)

drinks_cheers.gif as taip pat skorpione, visiskai sutinku, as taip pat nepamirstu, jei buvau iskaudinta ir galiu atsikersyti, kad ir po 10 metu, kai jau zmogus visai nesitiki ir viska pamirses... negera ta savybe, bet ji yra ax.gif
Atsakyti