Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

tik jau nesakyk ,kad sena esi..moteris niekada sena nebuna ,ji buna visada paciame zydejime biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Ydomu pasiskaityti apie skerpionus biggrin.gif Pati esu skarpione ax.gif Jau jaigu mane izeis,tai atsilyginsiu tuo pacius,is karštuju esu lotuliukas.gif Vyras ozeragis tai nors bash.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 17, 18:21)
4u.gif Ydomu pasiskaityti apie skerpionus biggrin.gif  Pati esu skarpione ax.gif Jau jaigu mane izeis,tai atsilyginsiu tuo pacius,is karštuju  esu lotuliukas.gif Vyras ozeragis tai nors bash.gif

Hmmm,baisus derinys ,nesuderinamas biggrin.gif .Kraukis pragyvenimui santaupas ,nes isgyventi beveik neimanoma su ozeragiais .Ir jie niekad saves nelaikys kaltais ,nors patys viska ir sugriauna .Mes skorpionai palyginus su jais -auksas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 25, 12:47)
Hmmm,baisus derinys ,nesuderinamas  biggrin.gif  .Kraukis  pragyvenimui santaupas ,nes isgyventi beveik neimanoma su ozeragiais .Ir jie niekad saves nelaikys  kaltais ,nors patys viska ir sugriauna .Mes skorpionai palyginus su  jais -auksas  biggrin.gif

aukso žodžiai iš princieses lupų.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 25, 12:47)
Hmmm,baisus derinys ,nesuderinamas  biggrin.gif  .Kraukis  pragyvenimui santaupas ,nes isgyventi beveik neimanoma su ozeragiais .Ir jie niekad saves nelaikys  kaltais ,nors patys viska ir sugriauna .Mes skorpionai palyginus su  jais -auksas  biggrin.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 25, 13:47)

drinks_cheers.gif tikrai kad auksiniai zodziai seima byra vel del to kad jis nekaltas,ir dar ziauriai ziauriai gyncijasi,ir tiesa visada lieka jo blink.gif o santaupu man neina susitaupyti nes jis savo alga sau pasilieka o mano leidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 25, 18:32)
drinks_cheers.gif tikrai kad auksiniai zodziai seima byra vel del to kad jis nekaltas,ir dar ziauriai ziauriai gyncijasi,ir tiesa visada lieka jo  blink.gif o santaupu man neina susitaupyti nes jis savo alga sau pasilieka o mano leidzia doh.gif

tai neduokit, kokios bėdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 25, 18:32)
drinks_cheers.gif tikrai kad auksiniai zodziai seima byra vel del to kad jis nekaltas,ir dar ziauriai ziauriai gyncijasi,ir tiesa visada lieka jo  blink.gif o santaupu man neina susitaupyti nes jis savo alga sau pasilieka o mano leidzia doh.gif

Kaaaa?KAAAAA?Tu ,skorpionas ,leidi save isnaudoti ir ant sprando atsisesti?As suprantu ,kad mes ilgai laukiam ,kol mus nustums i kampa ,bet gi atsipeikek ,tu jau senai kampe ,tau jau reika ruosti uodega duriui .
Nezinau kodel ,bet man vaidenasi ,kad esi palauztas skorpionas ,jis tavo savigarba sutrypes .Ir psichologiskai ir fiziskai .Manau ,kad esi nukentejus ne tik nuo jo zodziu ,bet ir nuo jo rankos ...Atsitiesk ,tu ne tik moteris ,bet dar gi ir zmogus .Pilnavertis ir savarankiskas zmogus .
Dar ir matau ,kad gyveni UK ,tuo labiau tau visos galimybes spirti ji per borta ,cia gi pati zinai ,kad moteru teises auksciau nei vyru ,.cia ne Lietuva .Pagalbos sulauksi pilnai ,jei jos ieskosi .Mesk tu ta angį.Tu jo nemyli ,tu paprasciausiai bijai likti viena su vaiku svetimoje salyje .Nebijok ,kreipkis pagalbos,Anglijoje daug organizaciju gina moteris skriaudziamas vyru .Tau patars ka daryti .Nors. ..tu dirbanti ,kiek supratau,tau tik reikia jam nezinant pasikeisti gyvenamaji plota ir viskas .Taip daug moteru lietuviu pabega nuo savo netikiusiu vyru Anglijoje .O be sekso pabusi ,nenumirsi,galvok apie tai ,kad ateityje bus vyras ,kuris taves nelaikys namu apyvokos daiktu ..prakentesi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 26 sausio 2011 - 11:47
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 26, 13:34)
Kaaaa?KAAAAA?Tu ,skorpionas ,leidi save isnaudoti ir ant sprando atsisesti?As suprantu ,kad mes ilgai laukiam ,kol mus nustums i kampa ,bet  gi atsipeikek ,tu jau senai kampe ,tau jau reika ruosti uodega duriui .
Nezinau kodel ,bet man vaidenasi ,kad esi palauztas skorpionas ,jis tavo savigarba sutrypes .Ir psichologiskai ir fiziskai .Manau ,kad esi  nukentejus  ne tik nuo jo zodziu ,bet ir nuo  jo  rankos ...Atsitiesk ,tu ne tik moteris ,bet dar gi ir zmogus .Pilnavertis ir savarankiskas zmogus .
Dar ir matau ,kad gyveni UK ,tuo labiau tau visos galimybes spirti ji per borta ,cia gi pati zinai ,kad moteru teises auksciau nei vyru ,.cia ne Lietuva .Pagalbos  sulauksi  pilnai ,jei  jos ieskosi .Mesk tu ta angį.Tu jo nemyli ,tu paprasciausiai bijai likti viena su vaiku  svetimoje salyje .Nebijok ,kreipkis pagalbos,Anglijoje daug organizaciju gina moteris skriaudziamas vyru .Tau patars ka daryti .Nors. ..tu dirbanti ,kiek supratau,tau tik reikia jam nezinant pasikeisti gyvenamaji plota ir viskas .Taip daug moteru lietuviu pabega nuo savo netikiusiu vyru Anglijoje .O be sekso  pabusi ,nenumirsi,galvok  apie tai ,kad ateityje bus vyras  ,kuris taves nelaikys namu apyvokos daiktu ..prakentesi    biggrin.gif  biggrin.gif

oho apraset taip lyg mane labai gerai pazinotumete 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2011 01 28, 13:52)
oho apraset taip lyg mane labai gerai pazinotumete 4u.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

biggrin.gif Pataikiau?
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 02 01, 16:38)
biggrin.gif  Pataikiau?

Aha pataiket ax.gif
Atsakyti
Daug čia teisingos info prisiskaičiau, kaip skorpionė iš savo patirties galiu pasakyti, kad kiti žmonės LABAI dažnai nesupranta šio ženklo žmonių ir dauguma dėl to arba vengia su jais bendrauti arba bijo žengti pirmą žingsnį, nes kažkodėl mes atrodom grėsmingai biggrin.gif arba per daug savimi pasitikintys arba per pikti ar pan... teko girdėti nuomonių.. ax.gif
Nedrįsčiau sakyti, kad tai atstumiantis ženklas, tiesiog mes esam tokie kurie lengvai prie savęs nieko neprisileidžia, ypač artimesniems santykiams ir nesame linkę būti kompanijos siela naujų, nepažįstamų arba menkai pažįstamų žmonių, kuriais iki galo nepasitikime, rate.
Tačiau pažinus žmogų ir supratus kad jis tikrai nuoširdus, atviras, geranoriškas visada atsakom tuo pačiu ir be galo prisirišam prie žmogaus, o jei tenka nusivilti ar patirti išdavystę, labai skaudžiai išgyvename ir galiausiai planuojame kerštą biggrin.gif
Na pvz jei mane žmogus kažkaip pašiepė ar kažkuo stengėsi pakenkti, tai aš jau jį kaip ir nematomai atsižymiu (juokingai skamba biggrin.gif ) kad su juo reikia atsargiai, o pasitaikius progai, žinoma -geliu ax.gif na jau toks būdas, bet užtat jei myli Skorpionai -iš visos širdies, kažkur skaičiau, kad nei vienas kitas zodiako ženklas nejaučia tokio visiškai nesavanaudiško jausmo, kai pats savimi nebesirūpini, o rūpi tik tas žmogus, kurį myli, kad tik Skorpionai jaučia tokį DIDELĮ pakylėjimą ir atsiduoda visiškai kai iš tikrųjų myli. ax.gif

Na ir prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 08 vasario 2011 - 17:50