Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Kaligula @ 2010 12 19, 15:25)
Turiu klausimeli:
sakoma,kad skorpionai labai aistringi,megstantys sexa zmones,kuris jiems labai svarbus. Seksualine prasme nera istikimi zmones,ta prasme,daznai nusuka i sona. Paskui skaitau,kad skorpionai labai istikimi seimai,galintys del jos viska padaryti.
Tai kaip yra,skorpionai istikimi ar ne?Radau du teiginius,kurie vienas kitam priestarauja,ir kuri rinktis?  doh.gif

Jei skorpiona zmogus isduda-jis visada atsilygins tuo paciu .Visada ,patikekit manimi .Jei zmogus ,su kuriuo gyvena skorpionas ,yra istikimas ir tinkantis lovos reikaluose biggrin.gif -galit buti rami ..niekada neisduos .Maivytis-maivysis pries kitus ,bet savo partneriui liks istikimas visomis prasmemis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaligula @ 2010 12 19, 15:25)
Cia nieko nereikia ismokti,cia reikia jau gedinti ji smile.gif manasis irgi megsta is kitu pasitycioti,bet as moku ji sugedinti,kad ne jo reikalas kaip kiti zmones gyvena,kaip elgiasi,kaip atrodo. Tegul savo gyvenimu labiau rupinasi,ir uztyla. Dazniausiai  lotuliukas.gif

Zinot kodel jums sekasi ji "sugedinti" biggrin.gif ?Todel ,kad jis jus myli ,ne kitaip .Zmoniu ,kurie jiems nera svarbus ,nuomones neklauso skorpionai .Praleidzia pro ausis (dar netgi pasisaipydami sirdyje biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti princiesa: 20 gruodžio 2010 - 10:42
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 20, 11:41)
Jei skorpiona  zmogus isduda-jis visada atsilygins tuo paciu .Visada ,patikekit manimi .Jei zmogus ,su kuriuo gyvena skorpionas ,yra istikimas ir tinkantis lovos reikaluose  biggrin.gif  -galit buti rami ..niekada neisduos  .Maivytis-maivysis pries kitus ,bet savo partneriui liks istikimas visomis prasmemis  mirksiukas.gif
Papildyta:

Zinot kodel jums  sekasi  ji "sugedinti"  biggrin.gif ?Todel ,kad jis jus myli ,ne kitaip .Zmoniu ,kurie jiems nera svarbus ,nuomones neklauso skorpionai .Praleidzia pro ausis (dar netgi  pasisaipydami sirdyje  biggrin.gif  )

drinks_cheers.gif labai sutinku su Jumis mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 20, 11:41)
Jei skorpiona  zmogus isduda-jis visada atsilygins tuo paciu .Visada ,patikekit manimi .Jei zmogus ,su kuriuo gyvena skorpionas ,yra istikimas ir tinkantis lovos reikaluose  biggrin.gif  -galit buti rami ..niekada neisduos  .Maivytis-maivysis pries kitus ,bet savo partneriui liks istikimas visomis prasmemis  mirksiukas.gif
Papildyta:

Zinot kodel jums  sekasi  ji "sugedinti"  biggrin.gif ?Todel ,kad jis jus myli ,ne kitaip .Zmoniu ,kurie jiems nera svarbus ,nuomones neklauso skorpionai .Praleidzia pro ausis (dar netgi  pasisaipydami sirdyje  biggrin.gif  )

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif as skorpionas gimusi gyvetes metais, o vyras skorpijonas taip pat. Kartu gyvenam jau 15m. Draugaujam ,labai gerai sutariam wub.gif
O kaip zmogus esu taikus ,draugiskas, tolerancijos ribos placios - kartais ir pati stebiuos. mirksiukas.gif O mane uztenka apgauti tik karta,daugiau nebepasitikesiu niekad tuo zmogum. Pasikandzioju,bet paskui save grauziu. blush2.gif
Atsakyti
O,smagu girdeti tokius zodzius..
O jau pamaiva,tai pastebejau,kad yra. Bet sirdyje irgi tikiu,kad tai ir baigiasi pasimaivymais.. Labai ji myliu,su laiku,vis labiau blush2.gif Kartais net sirdi suspaudzia,kai matau kaip manimi rupinasi,stengiasi,saugo.. Bet OJOJOJ patikekit kokius kryziaus kelius nuejau kol mane isileido i savo sirdi,kiek isbandymu patyrem,kol galiausiai,dabar, sako,kad manimi tikrai pasitiki wub.gif Man buvo sunku tai suprasti,as (Dvynys) esu laaabai atviras zmogus,kas ant liezuvio galo,ta ir sakau,tokia judanti,visur lekianti,o kol ji suprasti pradejau...Toki paslaptinga,daznai tylinti,savo astriu zvilgsniu tirianti viska. Atrode,kad nei myli jis mane,nei ka..Paskui jis man pasake labai gerus zodzius,kuriuos supratusi daug ka supratau- "Jeigu nekartoju kiekviena diena,kad myliu tave,tai nereiskia,kad nemyliu. As savo jausmus tau kiekviena diena irodau savo darbais". Zinokit-"akurat" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 10, 09:51)
teisinga mintis mirksiukas.gif
be to, tie protingi žmonės turi puikią galimybę tobulėti.visais atžvilgiais ax.gif

esu liutas, o mano vyras skorpionas. na is tiesu nelengvas sis gyvunelis su uodega.bet kaip sakant jei neperzengi ribu, kas jau jam nebepatiktu tai tos uodegeles ir "nekakelia".
seip tikrai geras, rupestingas, romantikos tikrai truksta, kas liecia seksa auksciau parasyta visa tiesa, kaip sakant nepasotinami turbut tongue.gif , sakyciau istikimasas, nes per 10 metu neteko kazko neto suzinot ar priciupt . kaip ir kiekvienas zenklas turi daug + ir - .
Kadangi esu kantrus liutas, mane tenkina santykiai su skorpionu. Uosviene kazkada yra pasakojusi kad mano brangusis yra gimes 8 menesy, tai vis pamastau , kad jis turejo but saulys, o liutam saulys ir avinas geriausi partneriai...
Atraskit ta riba kiek ir kaip bendraut su skorpionu ir tikrai bedu nebus.. thumbup.gif
Zenklas tikrai su charakteriu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutajon: 01 sausio 2011 - 12:52
as ir esu skorpione gimus gyvates metais tongue.gif megstiu pjaut per nervus megstu biggrin.gif ne vien savo bet ir draugo (jis dvynys) jau 5metai kartu, kad ir pykstames.. prisipazinsiu kad visada beveik as pradedu gincus blush2.gif kad ir nenorom bet jie patys ateina 4u.gif Cia skaiciau apie neistikimybe.. tai pasakysiu tep jei skorpionas myli tai myli wub.gif o jei ne tai ir ais i sona be jokios grauzaties biggrin.gif o lovoj sunku itikt man biggrin.gif randu prie ko prisikabyt biggrin.gif nu slykstukas as doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smeli @ 2011 01 05, 12:48)
as ir esu skorpione gimus gyvates metais  tongue.gif megstiu pjaut per nervus megstu  biggrin.gif ne vien savo bet ir draugo (jis dvynys) jau 5metai kartu, kad ir pykstames.. prisipazinsiu kad visada beveik as pradedu gincus  blush2.gif kad ir nenorom bet jie patys ateina  4u.gif Cia skaiciau apie neistikimybe.. tai pasakysiu tep jei skorpionas myli tai myli  wub.gif  o jei ne tai ir ais i sona be jokios grauzaties  biggrin.gif o lovoj sunku itikt man  biggrin.gif  randu prie ko prisikabyt  biggrin.gif nu slykstukas as  doh.gif  tongue.gif

na nzn nzn.. g.gif ..tikiuosi išaugsi savo ,,bjaurumą".
o aš jau ,,išaugau" savo skorpionišką bjaurumą... angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 01 05, 13:19)

o aš  jau ,,išaugau" savo skorpionišką bjaurumą...  angel.gif

Kaip suprasti 'isaugau'?
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 13, 16:06)
Kaip suprasti 'isaugau'?

na kaip kaip..augau augau, tobulejau tobulejau ir tapau beveik tobula mirksiukas.gif
nebesikandzioju, nebeziuriu,,zudanciu"zvilgsniu, niekam nelinkiu blogo(nes patyrau, kad palinkejimai galingi) ir pan. ax.gif
Atsakyti
Eeeeee ,ne ..tada tu esi netikras skorpionas biggrin.gif ,nes jie savo skriaudeju niekada nepamirsta ...ir tai po 5 ,10 ,ar 20 metu -visada suvarys peili i strenas jiems, atsiskaitydami uz skriaudas biggrin.gif Ir pastebekit ..nezinau kaip jums ,bet as ieskau (ir surandu dazniausiai) savo neprieteliu silpnybiu ar tai baisiu nuodemiu ,o jas radus niekada nepakloju kortu iskart ant stalo .As moku laukti ..islaukiu tinkamiausio momento kerstui . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2011 01 14, 12:05)
Eeeeee ,ne ..tada tu  esi netikras skorpionas  biggrin.gif  ,nes jie  savo skriaudeju niekada nepamirsta ...ir tai po 5 ,10 ,ar 20 metu -visada  suvarys peili i strenas jiems,  atsiskaitydami  uz skriaudas  biggrin.gif Ir pastebekit ..nezinau kaip jums ,bet as  ieskau (ir surandu dazniausiai) savo neprieteliu silpnybiu ar tai baisiu nuodemiu ,o jas radus niekada nepakloju kortu iskart ant stalo .As moku laukti ..islaukiu tinkamiausio momento kerstui .    biggrin.gif

ja ja. taip buvo kai buvau jaunas skorpionas smile.gif
susimąsčiau tada, kai pamačiau, kad mano pyktis ,,skriaudikams" materializuojasi bijau.gif
Atsakyti