pasipasakosiu ir aš apie patirtį su skorpionu
Pirmą karta susidūriau būdama jauna.. kai buvo baliukas ir vienas man krito į akį skorpionas ir rodžiau dėmėsį, bet jis nė viena akim nemirktelėjo į mano pusė
pasidomėjusi sužinojau, kad jau penktus metus turi panelę ir kai ją pamačiau, nustebau nes buvo tokia paprastute, tada ir pagalvojau, kad noriu skorpioniuko, nes toks atsidavimas jo mane sužavėjo
Praėjus šešiems metams - taip pat viename baliuje atėjo vyrukas, kad pagalvojau nu šakes koks gražuolis žavuolis, bet kad kvailas pasirodė tai po baliaus visi išėjo pas kažką į namus, o aš grįžau į savuosius.. ryte atbėga draugė ir pradeda pasakoti, kad tas žavuolis visa naktį tik apie mane prakalbėjo ir kad ale įsimylėjo.. nu tada ir prasidėjo - laiškai, pusryčiai į lova, gėlės - panos tooookios dėmėsio aš nebuvau mačiusi - mano draugės pradėjo gražėti ir rodyti jam flirto dėmėsi net
juokiausi, nes man jis nebuvo įdomus iki tol kai sužinojau kad tas žavuolis raudonu diplomu baigęs mokykla ir mokosi magistratūroje, o aš visada mokslą labai vertinau.. nutariau atrašyti jam ir daviau telefona . kai priėmiau statusa draugauti, visko buvo su juom - ir laimės ir daaaaaaug meilės ir ašarų ir pykčių - bet jis visada kažkaip išsukdavo tas situacijas, nes aš esu kraštutiniškumų žmogus - jei nenori tai ir nereikia
šiai dienai esame susituokę šeštus metus, turime dvi nuostabias dukrytes, gyvename harmoningai
esu patenkinta juom
tiesa dadėsiu, mūsų atveju mes pradėjom jo noru gyventi kartu po pusmečio, dar po pusmečio susituokėme ir dar po pusmečio pagimdžiau
viskas taip greitai įvyko, tas vyras taip apsuko galva kad viskas savaime gavosi
jis nėra iš tų žmonių kurie saldžialiežuvaus ar dovanom apkraus, bet tarkime dovana bus labai originali ir tikrai tokia kurią dėsi prie širdies arba naudosi ilgai, gėlės bus na - mano atveju banguotasis gluosniukas, kuris šiai dienai auga kaime jau dičkis, arba einant vakare namo iš boulingo jis pasako kad nubėks pasisioti, o grįžta su didžiausią saulėgrąža
tie dalykai reti, bet įspūdingi
dėl lovos reikalų, aš sakau jei išsiskirtumėme tai labai norėčiau likti meilužiais
iš minusų - gal kartais erzina bumbėjimas tas, na ir kandžiojimasis, bet su laiku išmokti tai valdyti arba kaip aš jau net negirdžiu ką burbą, arba pasijuokiu iš tų įkandimų
esu pusiau šaulys pusiau skorpionas, tai pati su savimi dažnai kovoju ir nelieka laiko vyrui už uodegos tampyti
kažkaip kol kas labai gerai sutariame, jaučiasi kad vienas kita labai papildom - jis iš tų kur pastoviai neturi ką veikti ir aš jo hobis esu, o aš labai emocionali tai jo filosofiškas ramumas mane nuramina
visas jėgas deda į šeimą, visada namie, visada kartu, kartais man atrodo kad net per daug, bet matyt to jam labai reikia.. žodžiu mano noras išsipildė, turiu nuostabų skorpioną su savais pliusais ir minusais
tiesa dadėsiu, kad egzistuoja tik jo šeima jam, o visi kiti gaidžiai, apie vyrus tyliu.. turi viena draugą ir daugiau jam nebereikia
bendrauja bendrumoje jis labai lengvai, draugiškai tolerantiškai, bet tik aš matau jo tikrą nuomonę apie tuos žmones
nėra piktybiškas, bet priešu jo tapti nenorėčiau
mano tetis vandenis ir jam visada pirmoj vietoj buvo draugai, o kas man labai patinka, kad as visada galiu buti rami, nes pirmenybe jis teiks man ir vaikams
jis suteikė man sauguma šeimoje, kaip už mūro sienos jaučiuosi
beje panelės draugaujant buvo visiškai kitaip.. daug kitaip.. kiek suprantu jie kuria tuos išbandymus sunkius ir kartais žiaurius kad pamatyti koks žmogus iš tikro yra, ir ar patikimas..