Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Vaivorykstes @ 2014 04 14, 23:33)
Jei igeli skorpionui, tai jis niekad nepamirs, neatleis ir ras kaip tau igelti 100k uz tai  g.gif

nemanau, kad tas budinga butent skorpionui. zmogus zmogui nelygus. as skorpiuke, bet niekada nekerstauju, atleidziu lengvai, jei matau, kad verta, o gelti galima bet kada, tik kam to reikia?

Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2013 12 26, 02:20)
ech tas skorpionu savininkiskumo jausmas  doh.gif Gal kas zino, kaip su juo galima tvarkytis  unsure.gif

susigyvent... arba ieskot kito zmogaus
Papildyta:
QUOTE(Jazza @ 2013 12 28, 12:09)
Turbūt, niekaip. Čia pasireiškia pati skorpų prigimtis - viskas arba nieko. Su laiku jis gali ištmokti tą užmaskuoti, paslėpti, neparodyti, bet tai niekur nedings. Pateisinimui galiu pasakyti, kad ir pats atiduos visą save.

labai tiksliai pasakyta apie savininkiskumo jausma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gnulia: 26 birželio 2014 - 08:32
pasipasakosiu ir aš apie patirtį su skorpionu
Pirmą karta susidūriau būdama jauna.. kai buvo baliukas ir vienas man krito į akį skorpionas ir rodžiau dėmėsį, bet jis nė viena akim nemirktelėjo į mano pusė smile.gif pasidomėjusi sužinojau, kad jau penktus metus turi panelę ir kai ją pamačiau, nustebau nes buvo tokia paprastute, tada ir pagalvojau, kad noriu skorpioniuko, nes toks atsidavimas jo mane sužavėjo smile.gif
Praėjus šešiems metams - taip pat viename baliuje atėjo vyrukas, kad pagalvojau nu šakes koks gražuolis žavuolis, bet kad kvailas pasirodė tai po baliaus visi išėjo pas kažką į namus, o aš grįžau į savuosius.. ryte atbėga draugė ir pradeda pasakoti, kad tas žavuolis visa naktį tik apie mane prakalbėjo ir kad ale įsimylėjo.. nu tada ir prasidėjo - laiškai, pusryčiai į lova, gėlės - panos tooookios dėmėsio aš nebuvau mačiusi - mano draugės pradėjo gražėti ir rodyti jam flirto dėmėsi net biggrin.gif juokiausi, nes man jis nebuvo įdomus iki tol kai sužinojau kad tas žavuolis raudonu diplomu baigęs mokykla ir mokosi magistratūroje, o aš visada mokslą labai vertinau.. nutariau atrašyti jam ir daviau telefona . kai priėmiau statusa draugauti, visko buvo su juom - ir laimės ir daaaaaaug meilės ir ašarų ir pykčių - bet jis visada kažkaip išsukdavo tas situacijas, nes aš esu kraštutiniškumų žmogus - jei nenori tai ir nereikia smile.gif šiai dienai esame susituokę šeštus metus, turime dvi nuostabias dukrytes, gyvename harmoningai smile.gif esu patenkinta juom smile.gif tiesa dadėsiu, mūsų atveju mes pradėjom jo noru gyventi kartu po pusmečio, dar po pusmečio susituokėme ir dar po pusmečio pagimdžiau smile.gif viskas taip greitai įvyko, tas vyras taip apsuko galva kad viskas savaime gavosi smile.gif jis nėra iš tų žmonių kurie saldžialiežuvaus ar dovanom apkraus, bet tarkime dovana bus labai originali ir tikrai tokia kurią dėsi prie širdies arba naudosi ilgai, gėlės bus na - mano atveju banguotasis gluosniukas, kuris šiai dienai auga kaime jau dičkis, arba einant vakare namo iš boulingo jis pasako kad nubėks pasisioti, o grįžta su didžiausią saulėgrąža smile.gif tie dalykai reti, bet įspūdingi smile.gif dėl lovos reikalų, aš sakau jei išsiskirtumėme tai labai norėčiau likti meilužiais biggrin.gif iš minusų - gal kartais erzina bumbėjimas tas, na ir kandžiojimasis, bet su laiku išmokti tai valdyti arba kaip aš jau net negirdžiu ką burbą, arba pasijuokiu iš tų įkandimų smile.gif esu pusiau šaulys pusiau skorpionas, tai pati su savimi dažnai kovoju ir nelieka laiko vyrui už uodegos tampyti biggrin.gif kažkaip kol kas labai gerai sutariame, jaučiasi kad vienas kita labai papildom - jis iš tų kur pastoviai neturi ką veikti ir aš jo hobis esu, o aš labai emocionali tai jo filosofiškas ramumas mane nuramina smile.gif visas jėgas deda į šeimą, visada namie, visada kartu, kartais man atrodo kad net per daug, bet matyt to jam labai reikia.. žodžiu mano noras išsipildė, turiu nuostabų skorpioną su savais pliusais ir minusais smile.gif tiesa dadėsiu, kad egzistuoja tik jo šeima jam, o visi kiti gaidžiai, apie vyrus tyliu.. turi viena draugą ir daugiau jam nebereikia smile.gif bendrauja bendrumoje jis labai lengvai, draugiškai tolerantiškai, bet tik aš matau jo tikrą nuomonę apie tuos žmones smile.gif nėra piktybiškas, bet priešu jo tapti nenorėčiau smile.gif mano tetis vandenis ir jam visada pirmoj vietoj buvo draugai, o kas man labai patinka, kad as visada galiu buti rami, nes pirmenybe jis teiks man ir vaikams smile.gif jis suteikė man sauguma šeimoje, kaip už mūro sienos jaučiuosi smile.gif beje panelės draugaujant buvo visiškai kitaip.. daug kitaip.. kiek suprantu jie kuria tuos išbandymus sunkius ir kartais žiaurius kad pamatyti koks žmogus iš tikro yra, ir ar patikimas..
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2014 07 31, 13:24)
pasipasakosiu ir aš apie patirtį su skorpionu

Ech, graži istorija... rolleyes.gif o man kažkaip nesiseka santykiai su savo skorpionu...bendraujam tik kartais, o kai susitinkam, tai būtinai susipykstam. Man atrodo, kad aš jam nerūpiu, o jis sako, kad aš išsidirbinėju. Durnystė kažkokia...Turiu gi potencialių kavalierių, kurie norėtų rimtų santykių, bet jaučiuosi nuo JO priklausoma ir kitų vyrų nepastebiu unsure.gif Reik pradėt kovot su ta priklausomybe, nes taip ir liksiu nieko pešusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2014 08 01, 21:04)
Ech, graži istorija...  rolleyes.gif o man kažkaip nesiseka santykiai su savo skorpionu...bendraujam tik kartais, o kai susitinkam, tai būtinai susipykstam. Man atrodo, kad aš jam nerūpiu, o jis sako, kad aš išsidirbinėju. Durnystė kažkokia...Turiu gi potencialių kavalierių, kurie norėtų rimtų santykių, bet jaučiuosi nuo JO priklausoma  ir kitų vyrų nepastebiu unsure.gif Reik pradėt kovot su ta priklausomybe, nes taip ir liksiu nieko pešusi  verysad.gif

na mano atveju, aš su savuoju skorpionu į metus porą kartų susipykstam, kažkaip jis nekonfliktiškas skorpionas arba kai žmogų pažysti jau kažkaip susiderini tas konfliktines temas ar situacijas apeini smile.gif kažkur skaičiau kad skorpionai iškart atpažįsta savo svajonių moterį ir siekia jos visom jėgom..
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2014 08 01, 20:49)
na mano atveju, aš su savuoju skorpionu į metus porą kartų susipykstam, kažkaip jis nekonfliktiškas skorpionas arba kai žmogų pažysti jau kažkaip susiderini tas konfliktines temas ar situacijas apeini smile.gif  kažkur skaičiau kad skorpionai iškart atpažįsta savo svajonių moterį ir siekia jos visom jėgom..

Aišku, na man atrodo, kad aš ne jo svajonių moteris, reiks su tuo susitaikyt unsure.gif Ir pagal jo paties pasakojimus jis yra linkęs į agresyvumą netgi... o aš esu skačius horoskopuose, kad vieną kartą nusivylęs skorpionas sunkiai patiki nauja meile. Jis yra ne kartą nusivylęs, turi gyvenimo patirties karčios. Be to, augęs be tėvų. Vienu žodžiu, situacija sudėtinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 02 rugpjūčio 2014 - 07:50
QUOTE(briukele @ 2014 08 02, 08:40)
Aišku, na man atrodo, kad aš ne jo svajonių moteris, reiks su tuo susitaikyt  unsure.gif Ir pagal jo paties pasakojimus jis yra linkęs į agresyvumą netgi... o aš esu skačius horoskopuose, kad vieną kartą nusivylęs skorpionas sunkiai patiki nauja meile. Jis yra ne kartą nusivylęs, turi gyvenimo patirties karčios. Be to,  augęs be tėvų. Vienu žodžiu, situacija sudėtinga.

Tai kaip tik jam turėtų norėtis užuovejos moteriškos smile.gif o kodėl tarkime pykstates? sakei kad kai tik susitinkate susipykstate.
Dėl agresyvumo, buvo pradžioje pas mumis tas, bet su metais praėjo, bet tas išlindo su kitais žmonėmis, ne ant šeimos, jis yra pasakęs kad jokio brudo ar blogos nuotaikos į namus nenešam smile.gif bet kaip sakiau čia su laiku, pradžioje aš jį VISOKĮ matydavau, pora kartų bandžiau traukti santykius, nes išsigandusi buvau smile.gif bet kai pagalvoju kokia aš jauna buvau, tai suvoki kad mes visi esame ir velniai ir angelai smile.gif

TINKAMIAUSI PARTNERIAI

Iki 29,5 metų geriausi Skorpiono draugai – Vėžiai ir Žuvys. Visi trys zodiako ženklai – Vandens ženklai, kurie tokio amžiaus būna nepaprastai emocionalūs ir puikiai sąveikauja psichologinėje bei seksualinėje plotmėje. Kartais Skorpionai būna gana darnūs ir su Ožiaragio bei Mergelės ženklų žmonėmis. Po 29,5 metų jie ima bręsti ir suvokti savąjį pastovųjį “Aš”, kuris palaipsniui tampa nepaprastai agresyvus ir valdingas. Tada jie puikiai derinasi su Jaučio ir Svarstyklių ženklais, valdomais Veneros planetos. Abu šie zodiako ženklai labai kantrūs ir gali ištverti valdingą bei agresyvų Skorpiono charakterį. Po 41,5 metų Skorpionas jau turi būti visiškai susiformavusi asmenybė ir išmokti kontroliuoti savąjį intelektualinį “Aš”, neprarasdamas jam būdingo seksualinio mitrumo. Tuo laikotarpiu tinkamiausi jo partneriai – Šauliai ir Vandeniai.
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2014 08 02, 09:25)
Tai kaip tik jam turėtų norėtis užuovejos moteriškos smile.gif o kodėl tarkime pykstates? sakei kad kai tik susitinkate susipykstate.

TINKAMIAUSI PARTNERIAI

Iki 29,5 metų geriausi Skorpiono draugai – Vėžiai ir Žuvys.

Na pykstamės dėl to, kad aš noriu jam sukelti pavydą - pasakau, kad su kitais susitikinėju...Vieną kartą būnant kartu skambino man vienas vyriškis (na man visai nieko nereiškiantis), bet to pasekmė - 3 mėn. nebendravimo. O noriu sukelt pavydą, nes pav. pažada atvažiuot ir neatvažiuoja...Kažkoks užburtas ratas.

Na taip, iki 29,5 m. būtume buvę geriausi draugai ax.gif bet susipažinom, kai mums šiek tiek virš 30 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2014 08 02, 11:21)
Na pykstamės dėl to, kad aš noriu jam sukelti pavydą - pasakau, kad su kitais susitikinėju...Vieną kartą  būnant kartu skambino man vienas vyriškis (na man visai nieko nereiškiantis), bet to pasekmė - 3 mėn. nebendravimo. O noriu sukelt pavydą, nes pav. pažada atvažiuot ir neatvažiuoja...Kažkoks užburtas ratas.

Na taip, iki 29,5 m. būtume buvę geriausi draugai  ax.gif bet susipažinom, kai mums šiek tiek virš 30  rolleyes.gif

Turiu dvi taisykles ko nedarau su savo skorpionu : tai nekeliu jam pavydo pati, ty net minties nera pasakoti kad kazkokie vyrai kazkur kazka, bet pvz graziau apsirengiu ir kai einame gatve matau kaip vyrai nuziuri, vadinasi mato ir jis, man to uztenka, ir antra visada giriu bei skatinu ji ir pabreziu jo pliusus smile.gif dabar galvoju, kas butu jei as jo pavyda bandyciau kelti.. kazi ar ilgai temptumeme.. jis gi pastoviai nervuotas butu, tai kokie cia santykiai smile.gif bet is kitos puses kai myli zmogu jauti ka gali daryti o ko ne, jei nori brandziu ir harmoningu santykiu smile.gif Pagalvok apie savo jausmus jam, nes dabar man toks ispudis gaunasi kad tu ne tiek nori ji padaryti laiminga kiek iskaudinti smile.gif

Skorpionas
Skorpionas – moterų magnetas. Labai panorėjęs gali užburti bet kurią. Na o paskęsti moterų dėmesyje labai malonu! Tačiau ką šis vyras sau leidžia nevedęs, nebūtinai taip bus santuokoje. Jei prieš vedybas Skorpionas „išsilaksto“, vėliau dažniausiai susitupi ir gyvena pavyzdingą šeimyninį gyvenimą. Aišku, jei mylima moteris niekada nenustoja juo žavėtis. Skorpionui reikia, kad jį mylėtų – demonstratyviai, pastoviai ir kiekvieną akimirką.

Papildyta:
Įsimylėjęs Skorpionas yra nepaprastai aistringas. Šie žmonės linkę įsipareigoti ir artimai bendraudami išreikšti giliausius savo jausmus. Galbūt neperprasite Skorpiono, bet vis tiek bus labai malonu pajusti jų karštą, ugningą prigimtį. Šis ženklas dažniausiai susitelkia vieniems santykiams ir iš esmės yra monogamiškas. Skorpionas gali būti labai pavydus. Tiek vyrai, tiek moterys būna ypač savininkiški, norintys valdyti partnerį. Tačiau jų pavydas gali tapti rimta problema ir paversti santykius tikru pragaru.

Kaip suvilioti Skorpiono vyrą
Skorpionas turi permainingą, ūmų, tačiau tai pat labai aistringą charakterį. Jį gali sužavėti tik ryžtinga moteris. Kaip taisyklė, jis slepia savo jausmus ir nepakenčia vaidybos. Patarimas: nepasirodykite jam per kukli!!!
Atsakyti
[quote=KIKO,2014 08 02, 14:19]
bet is kitos puses kai myli zmogu jauti ka gali daryti o ko ne, jei nori brandziu ir harmoningu santykiu smile.gif Pagalvok apie savo jausmus jam, nes dabar man toks ispudis gaunasi kad tu ne tiek nori ji padaryti laiminga kiek iskaudinti smile.gif

Visų pirma, ačiū už nuoširdžią nuomonę...
Aš irgi norėčiau jaustis su vyru laiminga... unsure.gif Bet kažkodėl paprasti ir laimingi santykiai manęs netraukia doh.gif Vis dėlto tai iš vaikystės yra atėję...

Na taip, jeigu gerai pažįsti žmogų...O jeigu buvom vos porą kartų susitikę (na kokius 5 kartelius per visus metus...), tai kur jau spėsi perprast žmogų...
Na šimtu procentų jis turi moterį, nors bendravom prieš porą dienų žinutėm, per aplinkui sužinojau, kad rimtos gal ne...
Tai va, o draugai mane vėl supažindino su nauju vaikinu, tai gal ir turėsiu rimtus santykius ][COLOR=yellow] nors netraukia jisai manęs tiek, kad galėčiau su juo pradėt lovos reikalus[COLOR=yellow]. O gal ir pamilsiu šį žmogų, vis geriau negu vienai būt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 04 rugpjūčio 2014 - 20:17
Visų pirma, ačiū už nuoširdžią nuomonę...
Aš irgi norėčiau jaustis su vyru laiminga... unsure.gif Bet kažkodėl paprasti ir laimingi santykiai manęs netraukia doh.gif Vis dėlto tai iš vaikystės yra atėję...

Na taip, jeigu gerai pažįsti žmogų...O jeigu buvom vos porą kartų susitikę (na kokius 5 kartelius per visus metus...), tai kur jau spėsi perprast žmogų...
Na šimtu procentų jis turi moterį, nors bendravom prieš porą dienų žinutėm, per aplinkui sužinojau, kad rimtos gal ne...
Tai va, o draugai mane vėl supažindino su nauju vaikinu, tai gal ir turėsiu rimtus santykius ][COLOR=yellow] nors netraukia jisai manęs tiek, kad galėčiau su juo pradėt lovos reikalus[COLOR=yellow]. O gal ir pamilsiu šį žmogų, vis geriau negu vienai būt unsure.gif
[/quote]

Nu kažkas įtartino- nekilo mintis kad jis vedęs nes penki kartai į metus tai čia ne santykiai smile.gif Itariu kad ir ne kavos susitikdavote g.gif
Šiaip nepergyvenk, atsiras tavo antra puselė vieniems iškart kitiems tenka palaukti ir neskubėk neimk beleko nes paskui belekokie santykiai ir bus - ir vyras jaus kad moteris juo nesižavi ir moteris bus nepatenkinta iki galo smile.gif Kiek supratau jau brandi esate ir jau žinote sąvąji aš daug maž bei kokio vyro Jums reikėtu šalia bet pirmoj vietoj vistiek pamačius vyra turėtų tirpti kojų pirštukai bei degti akys iš norėjimo jo smile.gif gal klystu žinoma esu girdėjusi kad kai kam meilė atėjo gerai pažinus žmogų ir be jokių drugelių bei virpėjimų ax.gif vos ne kaip loterija ta meilė wub.gif

Atsakyti
[quote=KIKO,2014 08 05, 11:47]

[/quote]
Nu kažkas įtartino- nekilo mintis kad jis vedęs nes penki kartai į metus tai čia ne santykiai smile.gif Itariu kad ir ne kavos susitikdavote g.gif

[/quote]

Labai didelė tikimybė, kad turi santykius per kelis "frontus" unsure.gif
Galiu kaltint tik save, kad įklimpau į jo spąstus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2014 08 04, 20:14)
[.
Tai va, o draugai mane vėl supažindino su nauju vaikinu, tai gal ir turėsiu rimtus santykius ][COLOR=yellow] nors netraukia jisai manęs tiek, kad galėčiau su juo pradėt lovos reikalus[COLOR=yellow]. O gal ir pamilsiu šį žmogų, vis geriau negu vienai būt  unsure.gif

Susitikinėju su tuo nauju draugu, net supažindino su savo tėvais, bet NEJAUČIU jam aistros ir potraukio schmoll.gif
Ir jam bei jo pažįstamiems, matau, kad kyla įtarimai, nes vis išsisukinėju nuo artimumo... Totali aklavietė doh.gif Vis dėlto ožiaragio ženklas tai ne skorpionas...
Atsakyti