skorpionai kerštngi
QUOTE(NakedA @ 2012 07 18, 22:12)
Mane tai nuo vaikystes augino Skorpionai ,tai jau perkandus sistema ,zinau ko tiketis
Kiek zinau ,Skorpionems i vyrus idealiausiai tinka Dvyniai ,nes jie neturi jautrios dvasines terpes ,kad Skorpionai galetu jiems ikasti ,jiems jo ikandimai tolygus padu kutenimui
Kiek zinau ,Skorpionems i vyrus idealiausiai tinka Dvyniai ,nes jie neturi jautrios dvasines terpes ,kad Skorpionai galetu jiems ikasti ,jiems jo ikandimai tolygus padu kutenimui
dvyniai yra jautruoliai, kuriems reikia palaikymo, antros pusės... geriau skorpionėms ramūs žuvinai arba ožiaragiai
QUOTE(burbanti @ 2012 07 20, 12:00)
Nemaciau ne vieno skorpiono, kuris kastu be svarios priezasties.
tikra teisybė
QUOTE(burbanti @ 2011 11 11, 20:47)
Merkurijus uteikė- oratoriaus gabumų. Todėl jie - talentingi pasakotojai, nuostabūs rašytojai bei poetai. Savo rašytiniu žodžiu bei veiksmais jie veikia žmonių protus ir širdis.
Vis dėlto jų didžiausia jėga - sugebėjimas bet kokiomis aplinkybėmis neprarasti šaltakraujiškumo, kai viskas aplinkui griūva, išlaikyti viską, ką galima, ir netgi kompensuoti nuostolius.
Skorpionai jaunystėje buvo labai smalsūs. Užėję į biblioteką manė, kad galės perskaityti visas ten esančias knygas. Ir suaugę daro tą patį, tik realiau vertina savo galimybes. Jie kaip gyvsidabris negali nustygti vietoje - kiek pasaulyje įdomybių ir nenuveiktų darbų!
Ir štai, sukūrus šeimą, nors ir keista, vaikai gimsta vienas po kito. Jie važinėja triračiais dviratukais, patenka į įvairiausius nemalonumus, tačiau Skorpionai į tai nekreipia dėmesio. Jie įsitikinę, jog vaikai privalo suprasti priežastinius ir būsimų įvykių ryšius. Vis dėlto savo vaikams padeda įvairiausiais būdais.
Šios vibracijos žmonės ištikimi ir geri draugai. Su jais susipažinti daug lengviau, negu atrodytų iš šalies. Po kelių pokalbių atrodo, kad su jais jau draugaujama labai seniai. Jie ir patys laiko save visų pasiekiamais, tačiau audringa veikla kartais atbaido aplinkinius.
Mėgstamam darbui atsiduoda visu kūnu ir dvasia. Netgi mažiau apmokamas darbas tenkina juos, jeigu tik tektų dirbti gerų draugų būryje.
Šios vibracijos žmonės nėra mėgėjai pasaldinti gyvenimą plepalais, jie retai dalijasi savo nuomone, jeigu tik tam nėra būtino reikalo. Dėl turtinės patirties ir nenumaldomo žinių troškimo jie puikiai pažįsta žmones, jų psichologiją.
Niekas jiems nepakeis sutuoktinių, kuriais gali visapusiškai pasitikėti ir kurie taip pat jais tiki.
Potencialiam išrinktajam tenka gerokai paplušėti, kad užkariautų Skorpiono širdį. Ir dar, būsimieji sutuoktiniai turi mėgti nuotykius ir keliones, kad be jokių abejonių galėtų keliauti nors į pasaulio kraštą. Į kelionę pasiimami ir vaikai, nors jie būtų dar visai maži.
Vis dėlto jų didžiausia jėga - sugebėjimas bet kokiomis aplinkybėmis neprarasti šaltakraujiškumo, kai viskas aplinkui griūva, išlaikyti viską, ką galima, ir netgi kompensuoti nuostolius.
Skorpionai jaunystėje buvo labai smalsūs. Užėję į biblioteką manė, kad galės perskaityti visas ten esančias knygas. Ir suaugę daro tą patį, tik realiau vertina savo galimybes. Jie kaip gyvsidabris negali nustygti vietoje - kiek pasaulyje įdomybių ir nenuveiktų darbų!
Ir štai, sukūrus šeimą, nors ir keista, vaikai gimsta vienas po kito. Jie važinėja triračiais dviratukais, patenka į įvairiausius nemalonumus, tačiau Skorpionai į tai nekreipia dėmesio. Jie įsitikinę, jog vaikai privalo suprasti priežastinius ir būsimų įvykių ryšius. Vis dėlto savo vaikams padeda įvairiausiais būdais.
Šios vibracijos žmonės ištikimi ir geri draugai. Su jais susipažinti daug lengviau, negu atrodytų iš šalies. Po kelių pokalbių atrodo, kad su jais jau draugaujama labai seniai. Jie ir patys laiko save visų pasiekiamais, tačiau audringa veikla kartais atbaido aplinkinius.
Mėgstamam darbui atsiduoda visu kūnu ir dvasia. Netgi mažiau apmokamas darbas tenkina juos, jeigu tik tektų dirbti gerų draugų būryje.
Šios vibracijos žmonės nėra mėgėjai pasaldinti gyvenimą plepalais, jie retai dalijasi savo nuomone, jeigu tik tam nėra būtino reikalo. Dėl turtinės patirties ir nenumaldomo žinių troškimo jie puikiai pažįsta žmones, jų psichologiją.
Niekas jiems nepakeis sutuoktinių, kuriais gali visapusiškai pasitikėti ir kurie taip pat jais tiki.
Potencialiam išrinktajam tenka gerokai paplušėti, kad užkariautų Skorpiono širdį. Ir dar, būsimieji sutuoktiniai turi mėgti nuotykius ir keliones, kad be jokių abejonių galėtų keliauti nors į pasaulio kraštą. Į kelionę pasiimami ir vaikai, nors jie būtų dar visai maži.
atrodo čia rašoma apie mane...net profesija - psichologija sutampa...o vaikystėje ir dabar knygos...dauuug knygų yra vienas smagiausių, maloniausių reginių ir veiklų...tik gaila jų skaitymui šiuo metu laiko pritrūksta, nes su keliai vaikais reikia pasaulį (miškus, laukymes ir pan) aplakstyti apžiūrėti
QUOTE(Lapakrite @ 2011 11 24, 11:23)
manyciau, kad nera sansu. As per 27 metus taupyti taip ir neismokau, kiek kas besneketu su manim. tiesiog neiseina ir viskas
taaip, kažkotai ir man nesigauna nieko sutaupyti
QUOTE(Pythonica @ 2011 12 12, 12:05)
Sitas sakinys man labiausiai patiko ir pagloste sirdi, nes esu jautuke:)
mano vyras jautukas - manau idealus ženklas skorpionui...
QUOTE(savrina @ 2011 12 19, 16:53)
Skorpionės:
Užsiplieskia akimirksniu, bet lygiai taip pat greitai gali nusiraminti..
jei įsižeidžia nekalbėti gali valandų valandas..
Jei myli, tai iš visos širdies, jei nekenčia taip pat..
Pavydžios ir savininkiškos
Užsiplieskia akimirksniu, bet lygiai taip pat greitai gali nusiraminti..
jei įsižeidžia nekalbėti gali valandų valandas..
Jei myli, tai iš visos širdies, jei nekenčia taip pat..
Pavydžios ir savininkiškos
dėl įsiplieskimo, nekalbėjimo, mylėjimo ir nekentimo
QUOTE(burbanti @ 2012 07 10, 17:22)
Skorpionas i pykti eina labai letai. Bet kai jau supyksta...tai jau laikykites. Atsimins jam padaryta skriauda visa savo likusi gyvenima.
būtent...visą gyvenimą...laikas tokių žaizdų neužgydo...
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 14, 13:08)
Turėjau kambariokę skorpionę pirmam kurse tai jos visi bendrabučio bernai bijojo, taip bijojo, kad prieš užeidami į kambarį klausdavo ar panelė X yra viduj, ir tik tada užeidavo ir bazaras panašus...
ahahahah kai perskaičiau, tai save prisiminiau pirmam kurse, kai ketvirtakurses ramindavau oj geruliai laikai...
beje, kalbant apie Skorpionių valdingumą, man kartais sako jog aš boba su kiaušais, bet taip noris turėt stiprų vyrą šalia... o aplink vien kažkokie mažiukai rubuiliukai būrias.. arba silpnoko vyriškumo individai. Merginos, kaip surasti tą tokį tvirtą vyrą-mūrą? nu bais bijau kad liksiu viena arba galop susidėsiu su kokiu nevykėliu, kurį nuolat stumdyt reikės
nenoriu kad kaip toj Mamontovo dainoj būtų - ko bijosi tą ir gausi
PS. Sveikos visos Skorpionės
QUOTE(Fluctus @ 2012 09 20, 10:14)
ahahahah kai perskaičiau, tai save prisiminiau pirmam kurse, kai ketvirtakurses ramindavau oj geruliai laikai...
beje, kalbant apie Skorpionių valdingumą, man kartais sako jog aš boba su kiaušais, bet taip noris turėt stiprų vyrą šalia... o aplink vien kažkokie mažiukai rubuiliukai būrias.. arba silpnoko vyriškumo individai. Merginos, kaip surasti tą tokį tvirtą vyrą-mūrą? nu bais bijau kad liksiu viena arba galop susidėsiu su kokiu nevykėliu, kurį nuolat stumdyt reikės
Nesidairyk i silpnus vyrus...net akies krasteliu i juos neuzmesk zvilgsnio.
Mano mama skorpionė, mano tėtė skorpionas, mano dukra skorpione, net mūsų katė skorpionė, mano MB sesuo ir brolis taip pat skorpionai Aš ožiaragis, brolis ožiaragis, sesuo ožiaragis, uošvė ožiaragis
Charakteriai neatitinka ženklų
Charakteriai neatitinka ženklų
QUOTE(Fluctus @ 2012 09 20, 11:14)
<...>
<...>
deja jau taip yra, kad stiprių vyrų pasauly kaip bebūtų gaila ne aruodai, o tie skystakiaušiai šliejasi stipriom moterim prie šono. Nors įvairaus tipo būna tų skorpionių, viena toji mano buvusi kambariokė studijų metų tai aš tiesą sakant neįsivaizduoju ar yra vyras pasauly už ją stipresnis, matyt kad ne dar keletą moterų pažįstu, tai visos daugiau mažiau savarankiškos stiprios turinčios tvirtą nuomonę, ir deja visų vyrai gyvena pagal jų komandas...
QUOTE(burbanti @ 2012 09 21, 13:27)
Nesidairyk i silpnus vyrus...net akies krasteliu i juos neuzmesk zvilgsnio.
na ir nesidairau, ale vat jie nuolat šalia. Keisčiaus kad dėmesį rodo net mažesni už mane . Iš kur juose drąsos?? o gal jiems aukštesnė ir valdingesnė moteris būtų kaip koks medžioklės trofėjus? A'la "va kokį žvėrį sumėdžiojau" dar draugelka nuolat sako - nerankiok per daug, o taip ir viena gali likt. aš dar kad neypatingai gražuolė, o ir charakteris tikrai ne "nors-prie-žaizdps-dėk", tai ir mąstau - katras variantas mažiau skaudus bus:
ar bandyti švelnintis, būt ne tokiai kategoriškai, visgi imtis manipuliavimų technikos,
ar kažkokiu stebuklingu būdu užsidirbt "melejoną", pasidaryt tūkstantį plastinių ir patapt pasaulio grožių grožiu ))
bėda tame kad man tinka tas aprašymas, kurs sakoma "diediško mąstymo bobelka", aš nelinkus moteriškai gudraut, man imponuoja tokie labiau laukiniai, mačo, nei išpuoselėti ir iškvėpinti ponaičiai.
Aheh. O kaip jum su tom meilėm? ar visos valdingosios apsirūpino vyrais? nu negis iš tikro jie ties išnykimo riba?
Beje, Sahrazad, o kaip tai kambariokei sekės? ar pasikinkė skystesnį variantą ar visgi atsirado liūtų tramdytojas?
Dzoita aš kaip tik skaičiau, jog Ožiaragiai su Skorpais gerai sutaria iš praktikos galiu tą patvirtint [QUOTE]
QUOTE(Fluctus @ 2012 09 20, 10:14)
Man lygiai taip pat... Esu valdinga, manęs ale bijo... Bet pačiai norisi vyriško, tvirto vyro šalia, bet kad tokių šalia nėra... Gal vyrams lengviau būti stipriems prie moteriškesnių moterų...