Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Pythonica @ 2011 12 12, 12:05)
Sitas sakinys man labiausiai patiko ir pagloste sirdi, nes esu jautuke:)

drinks_cheers.gif man irgi patiko šis sakinys biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skorpionės:
4u.gif

Be galo atsidavusios ir mylinčios, ištikimos ir rūpestingos.
Išdidžios, turinčios tvirtą nuomonę, net jei ir visas pasaulis būtų kitokios, jos vis tiek bus įsikabinusios į savąja..
Mėgsta tvarką, nuolat ieško teisybės, nori išgelbėti visus nuskriaustus, sako viską į akis, labai jautrios ir ima viską į širdį.
Rūpinasi dalykais, kuriais rūpintis kitas net nesugalvotų, pripažinimo reikia kaip oro, dominuojančios asmenybės, turinčios labai gerą humoro jausmą, kartais elgiasi egoistiškai, bet dėl šeimos ir mylimojo padarys viską..
Užsiplieskia akimirksniu, bet lygiai taip pat greitai gali nusiraminti..
jei įsižeidžia nekalbėti gali valandų valandas..
Jei myli, tai iš visos širdies, jei nekenčia taip pat..
Pavydžios ir savininkiškos unsure.gif

Atsakyti
Skorpionės susiejusios gyvenimus su dvyniais, labai laukiamos temoje "Dvyniai ir Skorpionės"
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 19, 14:53)
Skorpionės:
4u.gif

Išdidžios, turinčios tvirtą nuomonę, net jei ir visas pasaulis būtų kitokios, jos vis tiek bus įsikabinusios į savąja..
Mėgsta tvarką, nuolat ieško teisybės, nori išgelbėti visus nuskriaustus, sako viską į akis, labai jautrios ir ima viską į širdį.
Rūpinasi dalykais, kuriais rūpintis kitas net nesugalvotų, pripažinimo reikia kaip oro, dominuojančios asmenybės, turinčios labai gerą humoro jausmą, kartais elgiasi egoistiškai, bet dėl šeimos ir mylimojo padarys viską..
Pavydžios ir savininkiškos  unsure.gif

Kaip pirstu i aki. O ypac ta vieta apie teisybes ieskojima ir nora isgelbeti voisus nuskriaustuosius ax.gif blush2.gif

QUOTE(savrina @ 2011 12 20, 10:40)
Skorpionės susiejusios gyvenimus su dvyniais, labai laukiamos temoje "Dvyniai ir Skorpionės"
4u.gif

Jau nebe. Buvo pragaras, o ne gyvenimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 01 21, 05:00)
Kaip pirstu i aki. O ypac ta vieta apie teisybes ieskojima ir nora isgelbeti voisus nuskriaustuosius  ax.gif  blush2.gif
Jau nebe. Buvo pragaras, o ne gyvenimas  schmoll.gif

Dėl kokių priežasčių ?
Gyvenimas su skorpionu, ar dvyniu ?
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
sveikos, mielos skorpionytes ir ne tik. kas nors galit man pakvaisusiai ikresti proto? ax.gif construction.gif situacija ta, kad turiu drauga skorpiona, kuri branginu. o jie, zinot gerai, labai ivertina ir meistriskai bendrauja su mot lytim smoke.gif , o jos pavirsta i balas nuo puses zodzio. cia viskas gerai ir grazu. kai pavyksta ziuret protu. bet as norejau jusu paklausti kaip man atsisakyt kvailo pavydo, tiksliau kaip elgtis situacijose, kuriose jis flirtuoja ar tikrinasi savo hipnozes galias? dazniausiai as ramiai ir su sypsena ziuriu, bet kai jau kartais nesivaldau, tai blush2.gif ...as jaunesne uz ji, tai dar nemoku taip valdyt emociju, o bet kokie prikaisiojimai ji aisku iskaudina ir atitolina, ir paciai kvaila prarast savo oruma ir idomuma del nepagristo pavydo. tad as suprantu, kad jo kartais tiesiog nesuprantu, o noreciau. o zinot, kaip sau neidomu, kai esi permatomas ar pavirsutiniskai reaguojantis/mastantis.kai gerai, tai dangus, o jei tik pasitikejimas savim truputi krenta, tai automatiskai baisiai savinuosi ji, zavesio ir brandos musu draugystei tai neprideda.. pati veziuke. kaip jus valdot pavydo ir savininkiskumo emocijas? g.gif ir dar toks klausimas: kada jus emociskai is flirt.gif tapot brunette.gif ? nes man kartais atrodo, kad mano mociute skorpione matyt jau gime ismintinge uz daugeli aplinkiniu, nors pati tai neigia ir sako, kad su metais ateina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 22, 15:30)
4u.gif
sveikos, mielos skorpionytes ir ne tik. kas nors galit man pakvaisusiai ikresti proto?  ax.gif construction.gif situacija ta, kad turiu drauga skorpiona, kuri branginu. o jie, zinot gerai, labai ivertina ir meistriskai bendrauja su mot lytim smoke.gif , o jos pavirsta i balas nuo puses zodzio. cia viskas gerai ir grazu. kai pavyksta ziuret protu. bet as norejau jusu paklausti kaip man atsisakyt kvailo pavydo, tiksliau kaip elgtis situacijose, kuriose jis flirtuoja ar tikrinasi savo hipnozes galias? dazniausiai as ramiai ir su sypsena ziuriu, bet kai jau kartais nesivaldau, tai  blush2.gif ...as jaunesne uz ji, tai dar nemoku taip valdyt emociju, o bet kokie prikaisiojimai ji aisku iskaudina ir atitolina, ir paciai kvaila prarast savo oruma ir idomuma del nepagristo pavydo. tad as suprantu, kad jo kartais tiesiog nesuprantu, o noreciau. o zinot, kaip sau neidomu, kai esi permatomas ar pavirsutiniskai reaguojantis/mastantis.kai gerai, tai dangus, o jei tik pasitikejimas savim truputi krenta, tai automatiskai baisiai savinuosi ji, zavesio ir brandos musu draugystei tai neprideda.. pati veziuke. kaip jus valdot pavydo ir savininkiskumo emocijas?  g.gif ir dar toks klausimas: kada jus emociskai is flirt.gif tapot brunette.gif ? nes man kartais atrodo, kad mano mociute skorpione matyt jau gime ismintinge uz daugeli aplinkiniu, nors pati tai neigia ir sako, kad su metais ateina...  4u.gif

Zinau tik, kad labai geras budas yra visas mintis (tuo metu kurios sukasi galvoje) nukreipti kita linkme, susiimti ir galvoti apie ka nors kita, aisku ne visada pavyksta tik protu vadovautis ir tai mano manymu normalu unsure.gif
O savininkiskumo jausmas pas mus (skorpiones) gerai "įsitaisęs" doh.gif taigi ypatingai sunku kartais valdytis, bet as nepasiduodu bigsmile.gif nes meile zmogui didesnė, nei pavydas..
Cia ilgas ir didelis kelias - dirbti su savimi..
Galbūt dar reikėtų prisiminti nuolat vertinti tai ka jau turi..gal taip tas pavydas lėks lauk iš mūsų galvų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2012 01 22, 15:36)

O savininkiskumo jausmas pas mus (skorpiones) gerai "įsitaisęs"  doh.gif taigi ypatingai sunku kartais valdytis, bet as nepasiduodu  bigsmile.gif nes meile zmogui didesnė, nei pavydas..

jis skorpionas, as veziuke, zinok jis jau taip ivaldes susivaldyma, matau, kad moka savo pavyda kaip kokia dulke nuo stalo nubraukti ir i siuksliu deze ismest. man dar taip nepavyksta. aisku, buna ir jis prisigalvoja doh.gif doh.gif doh.gif bet kartais lenkiu ax.gif ... tavo paryskinta mintis puiki wub.gif , o mane dar gelbeja tom akimirkom, kai uzeina pavydo debesys, staiga paimti savo demesi nuo kitu ir ramiai, saltai perkelt ji visa ant saves ir pagalvoti kaip as save myliu arba kaip tureciau, tada dazniausiai karstine rimsta... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 12 19, 15:53)
Skorpionės:
4u.gif

Pavydžios ir savininkiškos  unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti