QUOTE(gatu @ 2012 01 22, 15:30)
sveikos, mielos skorpionytes ir ne tik. kas nors galit man pakvaisusiai ikresti proto?
situacija ta, kad turiu drauga skorpiona, kuri branginu. o jie, zinot gerai, labai ivertina ir meistriskai bendrauja su mot lytim
, o jos pavirsta i balas nuo puses zodzio. cia viskas gerai ir grazu. kai pavyksta ziuret protu. bet as norejau jusu paklausti kaip man atsisakyt kvailo pavydo, tiksliau kaip elgtis situacijose, kuriose jis flirtuoja ar tikrinasi savo hipnozes galias? dazniausiai as ramiai ir su sypsena ziuriu, bet kai jau kartais nesivaldau, tai
...as jaunesne uz ji, tai dar nemoku taip valdyt emociju, o bet kokie prikaisiojimai ji aisku iskaudina ir atitolina, ir paciai kvaila prarast savo oruma ir idomuma del nepagristo pavydo. tad as suprantu, kad jo kartais tiesiog nesuprantu, o noreciau. o zinot, kaip sau neidomu, kai esi permatomas ar pavirsutiniskai reaguojantis/mastantis.kai gerai, tai dangus, o jei tik pasitikejimas savim truputi krenta, tai automatiskai baisiai savinuosi ji, zavesio ir brandos musu draugystei tai neprideda.. pati veziuke. kaip jus valdot pavydo ir savininkiskumo emocijas?
ir dar toks klausimas: kada jus emociskai is
tapot
? nes man kartais atrodo, kad mano mociute skorpione matyt jau gime ismintinge uz daugeli aplinkiniu, nors pati tai neigia ir sako, kad su metais ateina...
Zinau tik, kad labai geras budas yra visas mintis (tuo metu kurios sukasi galvoje) nukreipti kita linkme, susiimti ir galvoti apie ka nors kita, aisku ne visada pavyksta tik protu vadovautis ir tai mano manymu normalu
O savininkiskumo jausmas pas mus (skorpiones) gerai "įsitaisęs"
taigi ypatingai sunku kartais valdytis, bet as nepasiduodu
nes meile zmogui didesnė, nei pavydas..
Cia ilgas ir didelis kelias - dirbti su savimi..
Galbūt dar reikėtų prisiminti nuolat vertinti tai ka jau turi..gal taip tas pavydas lėks lauk iš mūsų galvų