Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

Labas mergaitės !

Jungiuos prie jūsų būrelio. 4u.gif Esu skorpionė. O kartais tai prisipažinti taip nesinori, nes aplinkinių reakcija, tai būna tokia išskirtinė nei pasakius, kad esi kažkokia Žuvytė ( nieko prieš jas neturiu, mano brolis žuviukas, tai atkentėjo ax.gif ). Šiaip horoskopais labai netikėjau ( ypač tais kasdieniniais, kuriuos rašo žurnalistai praktikantai) biggrin.gif, nes kazkaip apibendrinti žmogaus asmenybę tik pagal gimimo mėnesį, atrodė per daug nerealu. Bet kažkaip paskaitinėjus rimtesnius straipsnius teko pripažinti...
Labai nekenčiu, kai kalba pasisuka apie ženklų savybes žmonės pradeda aiškinti kokie jie puikūs, išvardina ženklo gerąsias puses ir iš tikrųjų save bando prie jų "pritemti".
Man kažkaip ta negiamų savybių analizė įdomesnė, nes leidžia save pamatyti tarsi iš šono ir mokytis save suvaldyti.Na pvz savigrauža už pridarytas klaidas, "kadžiojimasis'', pavydas, nuotaikų kaita, užsispyrimas, super reiklumas, tenka prpažinti, kad visa tai yra ir mokytis išversti į kitą, geraja, pusę. O dažnai žmonės sako, kad iš pirmo žvilgsnio aš pasirodžiau visai kitokia. Na rami, tyli, užsidariusi, nu taip, nemėgstu pliurpt nesamoniu ar but demesio centre visą laiką ir DAR labiau pasakoti "atsiverti" ką tik sutiktam žmogui doh.gif Nes ir taip labai mažai kuo pasitikiu ( prisidėjo dar ir geriausiu draugiu isdavystes)

O apie meiles wub.gif ta čia is vis istorijos, kartais iš savo pragmatiškumo, cinizmo ir neromatiškumo atrodo iš vis niekada drugeliai neskraidys pas mane blush2.gif

Wuoj kaip cia issipleciau... blush2.gif Zodziu, tie/tos, kurioms/kuriems teko draugas, meilė su uodega turėkite truputi kantrybės su mumis blush2.gif , ir kai jus "pratestuosim" mylėsim ir branginsim jumis begaliniai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ona_ @ 2010 12 07, 23:34)

Wuoj kaip cia issipleciau... blush2.gif  Zodziu, tie/tos, kurioms/kuriems teko draugas, meilė su uodega turėkite truputi kantrybės su mumis  blush2.gif , ir kai jus "pratestuosim" mylėsim ir branginsim jumis begaliniai wub.gif  4u.gif

Su skorpionais gyvena tik savižudžiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 09, 17:59)
Su skorpionais gyvena tik savižudžiai  lotuliukas.gif

kamikadzės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 09, 18:59)

Arba protingi zmones,mokantys nukenksminti ju nuodus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaligula @ 2010 12 09, 19:54)
Arba protingi zmones,mokantys nukenksminti ju nuodus  bigsmile.gif

teisinga mintis mirksiukas.gif
be to, tie protingi žmonės turi puikią galimybę tobulėti.visais atžvilgiais ax.gif
Atsakyti
Mums tai reikia tobuleti nesakyme to i akis, ka galvojame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 14, 13:07)
Mums tai reikia tobuleti nesakyme to i akis, ka galvojame  biggrin.gif

nu tai va va. ax.gif aš apie tai ir kalbu:P
tai pradžiai. o paskui jau reiks labiau patobulėti-TAIP negalvoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 26, 18:14)
O gal kitiems?  biggrin.gif

QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 28, 13:57)
Na nezinau .Kiek as  susidurus su skorpais -visi specialiai stengiasi sunervint   bjaurius zmones ,savimylas ,per daug gerai apie save galvojancius ir  t.t.

Deja, bet tiesa. Aišku, yra išimčių, bet jos tik patvirtina taisyklę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frankie: 14 gruodžio 2010 - 21:54
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 11 28, 11:57)
Na nezinau .Kiek as  susidurus su skorpais -visi specialiai stengiasi sunervint  bjaurius zmones ,savimylas ,per daug gerai apie save galvojancius ir  t.t.

Nespecialiai gi. Visiskai smile.gif Tiesiog naturaliai taip gaunasi bigsmile.gif

kazkas gi turi nuleist juos ant zemes 4u.gif
Atsakyti
o jau savimylas tikrai megstu nuleist ant zemes,nepakenciu to pasiputimo ypac us vyru puses.skirpionai vyrai man ypac pasikele,nors pazistu ir visai nieko zmoniu rolleyes.gif tokiu kaip as lotuliukas.gif juokauju,as ir sunkaus charakterio,bet sugyvenamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti princiesa @ 2010 12 09, 16:59)

Na mano vyras skorpionas... Nepasakyčiau, kad su juo sunku gyventi. Greičiau - atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
Jau beveik 6 metus draugauju su skorpionu smile.gif lyg ir viskas puiku smile.gif tik neaišku kaip bus kai apsigyvensim kartu biggrin.gif
Atsakyti