Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Vifsla @ 2011 07 18, 20:53)
nuuuu..taigi matosi-skorpionai neruko, nenesioja skrybeliu..va.

rukyt rukau,skrybeliu nenesioju tongue.gif bet jos,skrybeles graziai atrodo,nesakyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 18, 18:22)
Tikroji astrologija.O ar siais laikais liko tokiu zinovu? Vargu. Norint mokintis astrologijos ,man rodos ,nepakanka  vos ne grozinio pobudzio literatura skaityti ,reikia skaityti  senovinius rastus ,dometis , bet argi kuris nors gali sau leisti tai ,ypac is lietuvos?Atrologija -pasaukimas ,o ne darbas.

yra tokiu, tikrai yra. mano drauge astrologe tikrai ne grozine literatura skaito ir astrologija jai tikrai pasaukimas, o ne darbas
Atsakyti
QUOTE(Paranormalus @ 2011 07 18, 21:44)
is ko sprendziat kad ne skorpionas?

Tu dar mazas skorpionas ,dar savo galiu ne tik kad nezinai kaip panaudoti , bet tu netgi nezinai kokias tu jas turi biggrin.gif . Oi, dar tau mokintis ir mokintis save pazinti. Pakalbesim tada ,kai busi musu metu biggrin.gif , nes dabar dar beprasmiska ausinti liezuvi.
Papildyta:
QUOTE(severa @ 2011 07 19, 07:42)
yra tokiu, tikrai yra. mano drauge astrologe tikrai ne grozine literatura skaito ir astrologija jai tikrai pasaukimas, o ne darbas

Astrologija per kelis metus neikandama.To mokinamasi desimtmeciais, juk negana zinoti zvaigzdziu issidestyma ir tureti lenteles-pavyzdzius.Tai didis mokslas (nebijau pavadinti to mokslu).Kiek zinau ,tai senoves asrtologai apskaiciavo piramidziu oro tuneliu padeti. Ir tokiu tikslumu ,kad net siurpas nueina kunu .Vat ar siu laiku 'astrologai' galetu taip paskaiciuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 19 liepos 2011 - 10:17
is kur zinot kiek man metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormalus @ 2011 07 19, 11:21)
is kur zinot kiek man metu? g.gif

As gi senas skorpionas biggrin.gif manes neiseis apgauti ar sumeluoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 19, 10:23)
As gi senas skorpionas  biggrin.gif  manes  neiseis apgauti ar sumeluoti  biggrin.gif

nieks ir nemeluoja biggrin.gif nu kiek man metu? a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormalus @ 2011 07 19, 11:31)
nieks ir nemeluoja  biggrin.gif nu kiek man metu? a? biggrin.gif

17'lika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 19, 10:42)

ot tai,surado kazkokioj temoj bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormalus @ 2011 07 19, 11:49)
ot tai,surado kazkokioj temoj  bebe.gif

lotuliukas.gif O ka?Ne 17'niolika?