Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(Julija_15 @ 2011 06 10, 11:22)
Kazkas minejo, kad Skorpionas turi buti tikras, kad yra mylimas, jog jam nebutina uzkariaut.  g.gif kad po kazkiek laiko nepaaisketu, kad pradejo uzkariaut kazkuria kita neprieinama/nepasiekiama ir jam be galo idomia moteri  schmoll.gif Skorpionui reikia tam tikros itampos jausmuose, ta reikia nepamirsti.

man su mano skorpionu jokios itampos nereikia, kaip tik ramybe ir pasitikejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 11, 11:28)
man su mano skorpionu jokios itampos nereikia, kaip tik ramybe ir pasitikejimas 4u.gif

pritariu, skorpionai ir kitose gyvenimo srityse pakankamai prisikovoja, o santykiuose/namuose turi buti vieta ramybei ir teigiamoms emocijoms smile.gif ta itampa nebent turi buti tokia visiskai minimali, kaip ir bet kokiuose santykiuose, kad skorpionas neuzmigtu smile.gif

kaip jus veikia oras, skorpionukes? mane tai ''zudo'', kad siandien ne vieno saules spinduliuko taip ir neisvydau wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
nutilot, skorpionukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 06 10, 11:22)
Kazkas minejo, kad Skorpionas turi buti tikras, kad yra mylimas, jog jam nebutina uzkariaut.  g.gif kad po kazkiek laiko nepaaisketu, kad pradejo uzkariaut kazkuria kita neprieinama/nepasiekiama ir jam be galo idomia moteri  schmoll.gif Skorpionui reikia tam tikros itampos jausmuose, ta reikia nepamirsti.

g.gif Itampos ..skorpionui...? Nemanau. Itampa, nesusikalbejimas, nutylejimai -peilis skorpionui.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 06, 11:48)
g.gif  Itampos ..skorpionui...? Nemanau. Itampa, nesusikalbejimas, nutylejimai -peilis skorpionui.

įtampa, nesusikalbėjimas, nutylėjimai-taip smile.gif bet pakovoti kartas nuo karto tikrai norisi smile.gif kad per gerai ir per ramu nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
kaip maži vaikai tikit tom nesamonėm biggrin.gif zodiakai biggrin.gif absurdas doh.gif
Atsakyti
Nebutu idomu -neskaitytum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 14, 16:45)
Nebutu idomu -neskaitytum  biggrin.gif

gerai tu cia pastebejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormalus @ 2011 07 09, 00:23)
kaip maži vaikai tikit tom nesamonėm biggrin.gif zodiakai biggrin.gif absurdas  doh.gif

thumb_yello.gif O tiesos yra, nes mums niekaip nepasitvirtina santykių tarp avino ir skorpiono eigos prognozės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astarta1989: 14 liepos 2011 - 20:48
QUOTE(Astarta1989 @ 2011 07 14, 21:47)
thumb_yello.gif  O tiesos yra, nes mums niekaip nepasitvirtina santykių tarp avino ir skorpiono eigos prognozės  lotuliukas.gif

Reiskiasi esi skorpionas nukirsta uodega.
Atsakyti
kaip mane nervuoja kai zmones is neturejimo ka veikt prisigalvoja nesamoniu tai truksta zodziu,kazkas sugalvojo tuos zodiakus ant prikolo o dabar tiki visi,ot zmones ot...
Atsakyti
QUOTE(Paranormalus @ 2011 07 15, 19:08)
kaip mane nervuoja kai zmones is neturejimo ka veikt prisigalvoja nesamoniu tai truksta zodziu,kazkas sugalvojo tuos zodiakus ant prikolo o dabar tiki visi,ot zmones ot...

matyt neteko su rimtu astrologu pabendrauti?
Atsakyti