Įkraunama...
Įkraunama...

Skorpionas

QUOTE(prettiness @ 2011 05 30, 12:10)
Sutinku  4u.gif
Prastai pazistate tuomet arba tik "is isores"  mirksiukas.gif Taip jie mylimiesiems atsidave visapusiskai, taciau artimiausi ir labiausiai jaucia ju neigiamiausias savybes, tik gal Julija_15 labai skambiai tai ivardino kaip koju valymasi biggrin.gif  ax.gif

patikek manim laaabai gerai pazystu, pati esu skorpione ir vyras skorpionas ir gyvename mes jau daug daug metu kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 05 30, 13:10)
Sutinku  4u.gif
Prastai pazistate tuomet arba tik "is isores"  mirksiukas.gif Taip jie mylimiesiems atsidave visapusiskai, taciau artimiausi ir labiausiai jaucia ju neigiamiausias savybes, tik gal Julija_15 labai skambiai tai ivardino kaip koju valymasi biggrin.gif  ax.gif

skorpionu buna ivairiu, buna siurkstesniu, buna ramesniu... Dar priklauso nuo kitu planetu... Kaip jau minejau pati esu Skorpione, turiu sese Skorpione, tik lygeverciai sugebejo sudominti, o tie kas rozes klodavo po kojom ir bliaudavo kaip myli is karto budavo atstumiami. O tas kuri vis reikedavo uzkariauti, atrode vertas demesio. Jaunystei kai esame labiau maksimalistai tai labai akivaizdu, santukoje aisku niekas i nieka koju nevalo, bet reikia stengtis islikti idomiai ir lygevertei, kitaip nors ir nesamoningai, bet busi zeminama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 12:57)
skorpionu buna ivairiu, buna siurkstesniu, buna ramesniu... Dar priklauso nuo kitu planetu... Kaip jau minejau pati esu Skorpione, turiu sese Skorpione, tik lygeverciai sugebejo sudominti, o tie kas rozes klodavo po kojom ir bliaudavo kaip myli is karto budavo atstumiami. O tas kuri vis reikedavo uzkariauti, atrode vertas demesio. Jaunystei kai esame labiau maksimalistai tai labai akivaizdu, santukoje aisku niekas i nieka koju nevalo, bet reikia stengtis islikti idomiai ir lygevertei, kitaip nors ir nesamoningai, bet busi zeminama  bigsmile.gif

butu idomu suzinoti, kaip jus tai isivaizduojate ir darote? man atrodo svarbiausia islikti savimi, o ne kazkuom apsimetineti
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 30, 14:14)
butu idomu suzinoti, kaip jus tai isivaizduojate ir darote? man atrodo svarbiausia islikti savimi, o ne kazkuom apsimetineti

As tiesiog tokia esu blush2.gif mano vyras Skorpionas man irgi be galo idomus... neimanoma lauzyti save ir buti laimingam, aisku kiekvienas musu kazkiek nusileidzia ir keiciasi del mylimo zmogaus, bet naturos nepakeisi schmoll.gif todel reikia neprisitaikyt, o ieskot Tau skirto zmogaus, kad abiem butu gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 14:00)
As tiesiog tokia esu  blush2.gif  mano vyras Skorpionas man irgi be galo idomus... neimanoma lauzyti save ir buti laimingam, aisku kiekvienas musu kazkiek nusileidzia ir keiciasi del mylimo zmogaus, bet naturos nepakeisi  schmoll.gif todel reikia neprisitaikyt, o ieskot Tau skirto zmogaus, kad abiem butu gera  wub.gif

mes nesikeiciam, mes myledami zmogu tiesiog mokame susigyventi su jo nedideliais trukumais kaip ir jis su musu, mes ismokstame ju nepastebeti, ko negaletume ziuredami i kitus
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 30, 13:38)
patikek manim laaabai gerai pazystu, pati esu skorpione ir vyras skorpionas ir gyvename mes jau daug daug metu kartu 4u.gif

Na tada jus is tu skorpionu, kurie nepripazista kitu nuomones ir tiki tik savim mirksiukas.gif Cia as ne bloguoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 05 30, 14:15)
Na tada jus is tu skorpionu, kurie nepripazista kitu nuomones ir tiki tik savim  mirksiukas.gif Cia as ne bloguoju  4u.gif

deja, kitu nuomone pripazystu tik is visu mano pazystamu skorpionu (o ju apie 14 zmoniu) tik vienas kreipe demesi i zmogaus issilavinima, kilme ir t.t. visiem ktiem giliai nusispjauti koks tavo diplomas ir pan. o svarbu koks tu zmogus. taip skorpionai yra gana kategoriski, bet pvz as niekada nesiveliu i gincus, jei nesu isitikinusi visu 100 %
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 12:15)
nesutikciau  mirksiukas.gif  jei skorpas pajus, kad ji jau taip karstai myli ir sazininga su juo, prades kojas valyt kaip i kilimeli... reikia buti lygevertei partnerei, laisvai, nepriklausomai, kuria reikia uzkariauti kiekviena diena.  Kiek save prisimenu, jei jauciau, kad vaikinas isimyli iki ausu ir pasiryzes daryti del manes viska, toks man tapdavo nebeidomus. Skorpionas turi jausti itampa santykiuose (tam tikrose ribose aisku), turi jausti, kad partneriui reikia nuolat patikti, kad butu salia, turi likti paslapties dalelyte...

tikrai nesutinku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 12:15)
  jei skorpas pajus, kad ji jau taip karstai myli ir sazininga su juo, prades kojas valyt kaip i kilimeli...

nu cia gi dabar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 05 30, 15:48)
nu cia gi dabar kas? g.gif

tai va ir mane ziauriai nustebino sitas pasakymas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 05 30, 17:00)
tai va ir mane ziauriai nustebino sitas pasakymas blink.gif

esme sio pasakymo, Jis niekada neturi buti 100 proc. tikras... turi buti bent dalele abejones, noras uzkariaut... Cia tinka posakys: "Jei tu patinki vien tik man, reiskia tu ir man jau nebepatinki"
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2011 05 30, 16:23)
esme sio pasakymo, Jis niekada neturi buti 100 proc. tikras... turi buti bent dalele abejones, noras uzkariaut... Cia tinka posakys: "Jei tu patinki vien tik man, reiskia tu ir man jau nebepatinki"

patikti taip, bet uzkariauti....???? skorpionas neturi tureti nei kruopeles abejones, jis laikas nuo laiko pasitikrina ar yra mylimas, jis turi buti uztikrintas
Atsakyti